Türk-X
Üye
-
Konu Sahibi
-
tabikide hayirKoskoca Samsung, 100 milyon dolar ne kadar sıkıntıya sokar ? Yani sormak istediğim şu, 100 milyon dolar Samsung için fazla büyük bir para mı ?
O gerçek değil inanma herşeyeama samsung da parayı demir para olrak gondermis
ama yinede iyi fikirmisO gerçek değil inanma herşeye
Recepivedik tarzıO gerçek değil inanma herşeye
fenerbahçenin borcundan bizene cep telefonu bölümündeyizKoskoca Samsung, 100 milyon dolar ne kadar sıkıntıya sokar ? Yani sormak istediğim şu, 100 milyon dolar Samsung için fazla büyük bir para mı ? Onların piyasasını bilmiyorum misal Fenerbahçe'nin borcu şu an 75 Milyon TL ama sıkıntıya sokucak bi para değil diğer takımların borçları bizimkinin kat kat fazlası..
İlgilenmen gereken yer Fenerbahçe değil borç zaten.fenerbahçenin borcundan bizene cep telefonu bölümündeyiz
buraya buyuralım:Fenerbahçe - MaxiCepİlgilenmen gereken yer Fenerbahçe değil borç zaten.
Anlatamıyorum sanırımalakasız yazıya gerek yok buraya buyuralım:Fenerbahçe - MaxiCep
öyle olsunAnlatamıyorum sanırımTelefon firmalarının piyasasını bilmiyorum, ama futbolla çok ilgili olduğum için ne kadar para kulübü sıkıntıya sokar ne kadarı sokmaz tahmin edebiliyorum. Amaç soruyu örneklendirerek daha anlaşılır bi hale getirmek. Saçma yerlere takılıyosun..
Bakalım bizim ömrümüz yeticekmi onaer yada geç batacaksın apple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?