• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung YP-S2 Pebble

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung YP-S2 Pebble

Samsung portatif çalarlarına yeni eklentisi iPod Shuffle'dan daha ucuz olan S2 Pebble. Çakıl taşı anlamındaki adına uygun olarak parlak mineral taşları gibi gözüken Mp3 çaların yurtdışı satış fiyatı 40$. Ayrıca bu Mp3 çalar Samsung'un ilk Mac uyumlu (tabi ki PC uyumu da bulunuyor) portatif medya çaları. S2 Pebble, 10 saate varan kesintisiz müzik deneyimi vaad ediyor.

S2 Pebble çakıl taşlarının arasında onlardan farksız duruyor. 1GB yerleşik hafızaya sahip müzik çaların adı Creative'in Zen Stone'nuyla fazlaca anılacak çünkü bu model baş rakiplerinden. parlak bir kasaya sahip değil ancak ekrana ve dahili hoparlöre sahip. Bunun yanında SanDisk'in müzik çaları 35$ fiyatıyla Pebble'a üstünlük kurabilir. Ancak iş parlaklığa geldiğinde Samsung Pebble'ın üzerine yok.

kaynak: teknomag.com

PAPADOC

PAPADOC

Üye
40$ gayet uygun bi fiyat yani

fyd_14

Üye
ama turkıyede o fiyata olmaz daha pahalı olur :(

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
çok şekil bişeymiş

toprakumit

toprakumit

Üye
Bu nasıl bişi yaw :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
cok şekil:)

qssm

Üye
bnm war bundan choq datLı bişi bn çok sewi0ormm onuuU ayrıca moorr xD

kedi0707

Üye
slm nerden aldım nekadr nette var ama nerden sıparıs mı ettım yada berlerde satılıyor kı mormus bende mor ıstıyorum cv yazarsan sevınırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt