Yaşasın ericsoon 688![]()

Bence iPhone alacaksan 5 ' i bekle degilse One S ' i al
Bence nexsusa benziyor yani ekran 4.8 ama :d elde kücük duruyor galaxy s 2 bile hayvan gibiduruyo
---------- Eklendi @ 22:01:14 ---------- Yazıldı @ 21:59:45 ----------
ama s2 hala iyi durumdayani

ben galaxy s4 u bekliyorum saten![]()
wireless ile şarj olma şaka gibi
vallaha mı?
aynı kanalı izlemiyor galiba arkadaşlar
---------- Eklendi @ 21:57:29 ---------- Yazıldı @ 21:51:21 ----------
-1,8GHz 4 Çekirdekli Exynos işlemci (kesinlesti)
-4.8 inçlik Super AMOLED Plus HD (1280x720)(kesinleşti)
-8.6 mm incelikte(kesinleşti)
-20 MP arka kamera - 1.9 MP ön kamera(kesinleşti)
yanlış biliyorsun bir iki gereksiz adamın 20mp lafını duymuş olmalısın. İşlemcisi 1.4 ve kamerasıda 8mp. Ayrıca wifi şarj değil o rezonans yazıyordu.
yanlış biliyorsun bir iki gereksiz adamın 20mp lafını duymuş olmalısın. İşlemcisi 1.4 ve kamerasıda 8mp. Ayrıca wifi şarj değil o rezonans yazıyordu.
kime gereksiz adam diyorsun sen ? Lansman tanıtımı yapılırken yazıldı onlar ve kesin bilgiler geldikten sonra düzeltildi
kime gereksiz adam diyorsun sen ? Lansman tanıtımı yapılırken yazıldı onlar ve kesin bilgiler geldikten sonra düzeltildi
şakamısın? Kendi kanalından izledim ve arkadaki dev ekranda yazan şeylee bunlar. Sağdan soldan uyduruluyor.
20mp sensörü yok
1.8ghz 4 çekirdek değil
wifi şarjı değil farklı bir ismi var.
Yalan yanlış şeylerle çıkmış herşeyi belli telefonu haaala üstün olmasına rağmen yüceltmeye çalışmayın abarttınız.