Haber Samsung Yeni Yıla Büyük Zararlarla Girdi.

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
geri donusumlu galiba. telefonun boyasi dogada bir yilda kayboluyo.s.s

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
o plastik deyipte begenmeyen arkadaslar samsung'un sar degerlerine bakin birde metal kasali begendiginiz telefonlarin sar degerlerine bakin aradaki farki anlarsiniz tabii anlarsaniz piyasadaki en dusuk sar degerlerine sahip telefondur samsung.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve .caner.
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
o plastik deyipte begenmeyen arkadaslar samsung'un sar degerlerine bakin birde metal kasali begendiginiz telefonlarin sar degerlerine bakin aradaki farki anlarsiniz tabii anlarsaniz piyasadaki en dusuk sar degerlerine sahip telefondur samsung.

evet bu yönden kaıtlıyorum bu yönden dolayı solayı almamıştım

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ben samsngu sevyrum kore markası oldgu için tek sevmedgim noktası plastik olması ki evet gende samsng alcagım ha ayrıca tamm gruplaşmısnız bari saygı cercevsinde olsun burda birbirmizi asağılamanın kmseye yararı olmaz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Firma,marka,model ne olursa olsun önce saygı sevgi çerçevesini korumamız gerekiyor.Forum kuralları ve kişiye yakışmayacak usluplarla samsung ne kar eder ne de zarar.
Konu şimdilik açık ancak tekrarında devamını getiren olursa gereken yapılır Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap ve blackcat67
blackcat67

blackcat67

Üye
samsung bundan sonra çok farklı bir üretime geçicek yani plastik işine son vericekler son yapılan toplantılara göre şirketin sahibi bunlara aynen :sopa::kirbac: yapmış :D haberin kaynağını veririm ama gerek varmı heryerde var zaten bundan sonra güzel cihazlar çıkarırlar umarım

Narutodth

Narutodth

Üye
ben samsngu sevyrum kore markası oldgu için tek sevmedgim noktası plastik olması ki evet gende samsng alcagım ha ayrıca tamm gruplaşmısnız bari saygı cercevsinde olsun burda birbirmizi asağılamanın kmseye yararı olmaz
Gruplaşma falan yok sen kendi kendinle çeliştin önce samsunga sövdün sonra samsung kullanıyorum kullanıcamda dedin :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Türe
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Kendin de söylüyorsun şans işi diye , madem niye sayıp sovuyorsun ?

teknoloji sadece samsung da şans işi guney koreliler kendileri gibi ikinci kalite dandik telefonlar üretiyorlar plastik olmasi şarjın çabuk bitmesi ve arayüzün kasmasi en belirgin rezilliklerinden biri

Türe

Türe

Üye
teknoloji sadece samsung da şans işi guney koreliler kendileri gibi ikinci kalite dandik telefonlar üretiyorlar plastik olmasi şarjın çabuk bitmesi ve arayüzün kasmasi en belirgin rezilliklerinden biri

Ne hikmetse sarjim cabuk bitmiyor ve arayüzde de kasmiyor. Plastik zevk isi. Note 3 un arkasi da plastik ama deri görünümlü ve bence şık. Kişiden kişiye değişir.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
Türe

Türe

Üye
Keza iPhone şarjına deginmiyorum bile. 1 günü çıkartan akıllı telefon bugunun sartlarinda gayet iyi.

Invoke

Invoke

Üye
Note 3'ün arkası yine dandik; ama kötü durmuyor. En azından görüntüyü düzeltmişler ve çıkarılabilir batarya artıdır.

• Beğen
Tepkiler: Türe
Narutodth

Narutodth

Üye
O 2. Kalite dedigin guney koreliler neden akilli telefon piyasasina hakim peki? Satis rekorlari kiran telefonlari kim yapiyor?

reaurora

reaurora

Üye
karmakarışık birşeyler yazmışsın. başlıktan başka hiç bir şeyi anlayamadım

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bana gore samsungu touchwiz btriyor su launchra bi el atsalr

blackcat67

blackcat67

Üye
4.3 kurdum s3 fakat arayüzde hiç değişiklik yok desem anca yani bunun içinmi beklettiler insan biraz farklı birşeyler yaratmaya çalışır :D

enterneoll

enterneoll

Üye
4.3 kurdum s3 fakat arayüzde hiç değişiklik yok desem anca yani bunun içinmi beklettiler insan biraz farklı birşeyler yaratmaya çalışır :D
arayüzde olmasada performans artışı çok yüksek ;)

Anil-D

Anil-D

Üye
Sarjda düşüş onuda yaz :D

Üst Alt