Türe
Üye
Kendin de söylüyorsun şans işi diye , madem niye sayıp sovuyorsun ?teknoloji şans işi
Kendin de söylüyorsun şans işi diye , madem niye sayıp sovuyorsun ?teknoloji şans işi
Kendi döşediği mayın tarlasına girdi.Kendin de söylüyorsun şans işi diye , madem niye sayıp sovuyorsun ?

dur dur böyle konuları severim ben.Kalk gidelim Bro ya![]()
izlemek güzel oluyor. 
o plastik deyipte begenmeyen arkadaslar samsung'un sar degerlerine bakin birde metal kasali begendiginiz telefonlarin sar degerlerine bakin aradaki farki anlarsiniz tabii anlarsaniz piyasadaki en dusuk sar degerlerine sahip telefondur samsung.
Gruplaşma falan yok sen kendi kendinle çeliştin önce samsunga sövdün sonra samsung kullanıyorum kullanıcamda dedinben samsngu sevyrum kore markası oldgu için tek sevmedgim noktası plastik olması ki evet gende samsng alcagım ha ayrıca tamm gruplaşmısnız bari saygı cercevsinde olsun burda birbirmizi asağılamanın kmseye yararı olmaz

Kendin de söylüyorsun şans işi diye , madem niye sayıp sovuyorsun ?
teknoloji sadece samsung da şans işi guney koreliler kendileri gibi ikinci kalite dandik telefonlar üretiyorlar plastik olmasi şarjın çabuk bitmesi ve arayüzün kasmasi en belirgin rezilliklerinden biri
O 2. Kalite dedigin guney koreliler neden akilli telefon piyasasina hakim peki? Satis rekorlari kiran telefonlari kim yapiyor?teknoloji sadece samsung da şans işi guney koreliler kendileri gibi ikinci kalite dandik telefonlar üretiyorlar plastik olmasi şarjın çabuk bitmesi ve arayüzün kasmasi en belirgin rezilliklerinden biri
arayüzde olmasada performans artışı çok yüksek4.3 kurdum s3 fakat arayüzde hiç değişiklik yok desem anca yani bunun içinmi beklettiler insan biraz farklı birşeyler yaratmaya çalışır![]()