blackcat67
Üye
-
Konu Sahibi
-
Samsungun güncelleme anlayışı, güncelleme ile telefonu öldürmek. Emin olun Eğer KitKat S3 e gelirse s3 ten bir daha hayır çıkmaz.
Bakınız; Samsung galaxy ace2 . Yağ gibi
çalışan telefona bir güncelleme verdiler, telefonun hayatı kaydı.
s4 mini 1.5 gb ramlide noluyor ?Evet arkadaşlar bu konuyu açtım ve kendi düşüncelerimi paylaşıcam malumunuz firma tam bir illet yeni güncelleme anlayışı bu firmanın en az 1.5 gb ramli olucak mesela kitkat alıcak olan cihazlar arasında 1gb ramli bir tane bile cihaz yok onlara kalsa galaxy s3 çöp bi halt olmaz atın çöpe o telefonmu kim üretti bizmi gibisinden artık telefonu resmen reddetmişler 4.3 gibi hantal bir sürümde bırakma düşüncesindeler lanet olsun bunlara çok öfkeliyim ikinci samsung telefonum oldu dedim galaxy s3 gelecek vadeden bir telefon rahat kitkat hatta sonraki güncellemeyide alır ama neymiş touchwiz çok ram harcıyormuş yalana kuyruk takmışlar ulan ahmaklar 4.3'de touchwiz'de neyi değiştirdiniz weather widgeti bile aynı lan bunlar güncelleme vermemek için herşeyi yaparlar size önerim bunlardan uzak durun aha note 3 almayı düşünüyrdum bugün note 4 haberleri var
kardeş valla helal olsun s4 miniyede olur mu bu ?rami bahane ederek vermemeleri beni deli ediyor s3 nasıl çöp ? alın buda size kapak olsun
Zor değil bu özelliklerin eklenmesi biz ekliyorsak samsung hayli hayli ekler
akıllı döndürme filan yok sadece Bekleme varS4 mini de zaten var diye biliyorum
Senin gibi editleyicisi var s3culerim taniyorum eski telefonundan senibakın s3 için hazırladığım rom çok yakında sadece upload etmekten çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?