Samsung wonder güncelleme konusunda yardım edebilir misinz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wonder güncelleme konusunda yardım edebilir misinz?
arkadaşlar telefonu geçen hafta aldım internette dolaşırken wondera value pack güncellemesinin çıktığını gördüm. bunu bilgisayardan mı bulup telefona indirmem gerekiyor samsungun sitesinde varmı ? telefon ayarlarından güncelleme yapmak istedim ama güncelleme yok diyor yardım ederseniz sevinirim. (telefona cm9 falan yüklemek istemiyorum samsungun çıkardığı orjinal şeyleri yüklemek istiyorum) birde bu konudan farklı bir küçük sorum daha olacak telefonu ilk aldığımda widgetlerdeki resim çerçevesi ekranın yarısını kaplıyordu sildim sonra tekrar yüklemek istedim fakat resim çerçevesi küçük görünüyor aradım fakat bulamadım resim çerçevesini program yüklemeden büyültmenin bir yolu yok mu ? androidde programlar var ama programsız nasıl yapılıyor? Biraz uzun oldu :) ama telefon hakkında bilgim yok yardım ederseniz sevinirim.

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
value pack güncellemsi hakkında bilgisi olan yok mu?

Crystal01

Üye
Güncellemeler kies üzerinden yapılıyor bildiğim kadarıyla

skywalker06

skywalker06

Üye
Value Pack güncellemesi daha gelmedi ayarlar>telefonhakkında>yazılımgüncelleştirme den bakabilirsin internet üstünden çıkınca indirirsin

slmatc

Üye
yazılımın veriyosunu Android OS, v2.3.5 (Gingerbread) gibi görünüyor, ayaralara girip cihaz hakkında dan sürümünü bir kontrol edin, güncelle dediinde bulmazsa kiesle deneyebilirsin. şahsen ben öyle yaptım, kiesle bağlantı kurarak denemiştim, 11820 teknoloji hattının yardımı ile problemi çözdük.

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
11820 teknoloji hattını neden aradın nasıl bir problem oldu ?

ibrahimoh

Üye
cep telefonunundan ayarlarlardan da güncelleyebilirsin, pcye bağlayıp kies üzerinden de güncelleyebilirsin. son sürüm 2.3.6. Eğer beceremediysen arkadaşların dediği gibi 11820 yi arayıp yardım da isteyebilirsin çok basit bir işlem aslında :)

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kiesle bağladım zaten benim sürümüm 2.3.6 o yüzden bu en son çıkan üretici yazılımıdır diyor. peki bu value pack güncellemesi nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt