samsung wonder çok yavaşladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
samsung wonder çok yavaşladı.
samsung wonder çok donma sorunu yaşıyorum telefonu 3 ay önce aldım çok uygulamada yok sadece fakit geçirmek için basit 2-3 oyun falan var ama telefon çok kasıyor wifi yi açmak için barı aşağı indirdiğinizde tam inmiyor yarıda donuyor sonra ekran kararıyor açılış sesi geliyor. uygulamadan çıktığında ana ekrana dönmesi 10 15 sn yi alıyor rehbere girmek için zaten ilk aldığım günden beri 10 sn beklemesine alıştım 1 ay önce format atmıştım o zaman düzelir gibi oldu ama ben her ay format mı atmam gerekiyor böyle. root falan yapmak istemiyorum telin garanti dışı kalmasını istemiyorum bu yüzden bir çözüm öneriniz varmı? şimdiden teşekkür ederim.
 


Rookie66

Rookie66

Üye
Bendede ona benzer sorun var menü geçişlerinde, bir uygulama açarken kapatırken kasılıyo, tuş kilidini bile zor açıyo kasılıyor.
 
aleranol

aleranol

Üye
telefonunuz şişmiş hayırlı olsun. Size basit ve düzgün yaparsanız sorununuzu çözmesi gereken bir yöntem öneririm.
telefonu kapatıp ses açma+menu+güç tuşuna samsung veya galaxy w yazısına gelene kadar basın ve yazıda bırakın. bu recovery moddur. buradan wipe cache yaparsanız telefon rahatlayabikir. wipe data vs. yaparsanız tüm bilgileriniz gider. sadece wipe cache yapın sonra telefonu kapatıp açın. Eğer ram temizleme vs. programlar kullanıyorsanız sistemden kaldırın ve marketten FMR memiry cleaner indirin. inanılmaz derecede boş raminiz olacaktır
 
Rookie66

Rookie66

Üye
ben de öyle yapıyorum fakat 1 hafta sonra yine aynı. Her şarjdan sonra teli 1 kere açıp kapatıyorum ve o fmr memory cleaner'ı kullanıyorum yinede aynı..
 

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
1 ay önce formatı ses açma tuşu+menü+güç tuşunu kullanarak yapmıştım 1 ayda pek bir uygulama yüklemedim zaten yüklediğimi hafıza kartına atıyorum fmr memory programınıda bu siteden öğrenmiştim sürekli yapıyorum ama pek bir işe yaramıyor hatta önce telefondan rami temizletiyorum sonra fmr yi kullanıyorum bide öyle temizletiyorum ram 180-190 lara düşüyor ama 10 dk sonra eski haline geri geliyor bende genelde ram 270-280 oluyor. uygulamaları da kapatıyorum ama nafile biz çözüm bulamazsam sadece alo demek için kullanacam herhalde :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt