Samsung Wave - Wave 2 / Bunları Biliyor muydunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

PuGatorY

PuGatorY

Üye
yav gardaş ben bu telefonu almayı düşünüyordum bu sefer kesin karar verdim alıyorum:ehe:ehe:ehe

01firtina

01firtina

Üye
Birde kamerada loş ortamda pembelik ve flash player10 sorununu halletselerdi süper olacakdı.Ben ilk sıfır telefonumu pembelik problemi yüzünden gönderdim sağolsunlar 45 gün sonra değiştirdiler fakat ne yazıkki o gönderdiklerindede aynı sorunlar mevcut idi bakalım bu seferki ne zaman gönderilecek:(:(:(:(:(:(::hmmm:hmmm:nono::nono::off:

mevlutcan

Üye
Çok faydalı bilgiler sunmuşsunuz, teşekkür ederim.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Birde kamerada loş ortamda pembelik ve flash player10 sorununu halletselerdi süper olacakdı.Ben ilk sıfır telefonumu pembelik problemi yüzünden gönderdim sağolsunlar 45 gün sonra değiştirdiler fakat ne yazıkki o gönderdiklerindede aynı sorunlar mevcut idi bakalım bu seferki ne zaman gönderilecek:(:(:(:(:(:(::hmmm:hmmm:nono::nono::off:

loş ortamda öyle olması normal nedeni ise yapılan bu piksellerin asıl rekleri kırmızımsı olur nedeni o yüzden sorun yok yani. :oke:

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
kırk tane aşamamı yarıldım burda:kop::kop::kop: bak arkadaşım bilmediğin belli bari sallama daha rezil oluyosun,spoof diye birşey var duymuşşsundur ama sadece duymuşsun belli ve wavespoofer diye birşey vardır bu program spoof için özel yapılmış program ve bu program senin normal pc suiteden bile daha hızlı oyunu yükler 300 mb bir oyunu iki tıkla yüklüyosun ,kırk aşamaya gelirsek senin kullandığın o symbian ahiret soruları asıl kırk aşamadır ,yok yükleyimmi yok nereye yükleyim yok sertifikayı kabul ediyonmu yok uyumsuzluk olabilir yinede yükleyimmi yok keyfim yok sonra gel asıl budur o b...ktan sistem ve silmekde ayrı bir dert,8 sene geçti sybian çıkalı halen o sorunu çözmediler sizde gidip alıyosunuz aynı sistemi artık uyanın uyanın , sen hiç hayatından programı masaüstünden silen işletim sistemi gördünmü biz gördük o badadır ,birde kronik olmayan sorunları araştırında konuşun yoksa daha çok rezil olursunuz,hadi kendine iyi bak
brak kardeşim ya adam kaşınıo sonrada yok badacılar öle böle ta ordan bizim bölüme laf yazmaya gelmiş sen kmsn k bizim yerimizde bzm telefonumuzu bze kötülüosun. rezl oldu gtti işte brak uğraşmaya degmez.

sniper_99

sniper_99

Üye
ya arkadaşlar wave 2 almak istiyorum da bu telefonda youtube'da video izleyebiliyor muyuz?? bi de oyun bulmakta sıkıntı çeker miyiz???

silver021

silver021

Üye
Bu telefonda youtube facebook dailymotion standart olarak kendi programlari aracılığıyla tam ekran olarak açilip izlenebiliyor. 600den fazla oyun var en baba oyunlar var onlar ücretli kategorisinde malesef ancak spoof yaptigin anda ücretsizde kurup oynayabiliyorsun ben şahsen nfs shifti ôyle oynadim. takilma donma restart gibi bir sorun kattiyen yaşamassin. çok temiz bir sistem bu bada platformu. ios kadar seri. zaten telefonu alinca hakli oldugumu anlarsin =)

• Beğen
Tepkiler: sniper_99
sniper_99

sniper_99

Üye
peki arkadaşlar flaşı yeterli oluyor mu karanlık ortamlarda

sniper_99

sniper_99

Üye
dostum telefonu artk yarın alacağım bana son bi cevap verir misin. o kadar parayı boşa vermek istemiyorum. wave1 wave2 galaxy ace arasındayım. ama wave 2 ağır basıyor.. bir de merak ettiğim birşey var biz bu wave 1 e yüklediklerimizi wave 2ye yükleyebilecek miyiz, ve wave 2ye tema falan atlamıyormuş bana ayrıntılı bi cevap verir misin gözünün yağını yiyim... bi de hareketli tema oluyor mu wave 2ye?

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
dostum telefonu artk yarın alacağım bana son bi cevap verir misin. o kadar parayı boşa vermek istemiyorum. wave1 wave2 galaxy ace arasındayım. ama wave 2 ağır basıyor.. bir de merak ettiğim birşey var biz bu wave 1 e yüklediklerimizi wave 2ye yükleyebilecek miyiz, ve wave 2ye tema falan atlamıyormuş bana ayrıntılı bi cevap verir misin gözünün yağını yiyim... bi de hareketli tema oluyor mu wave 2ye?
alakası yok iki telefon ekranlar hariç herşeyiyle aynıdır

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
peki hareketli tema oluyor mu bir de önde kamerası var mı kardeşim?
hareketli temadan kastın live wallpaper ise şimdilik yok ama bu eksği gif walpaper ve vdgetlarla rahatlıkla kapatabilirsin. önde kamerası tabiki var 3g için

• Beğen
Tepkiler: sniper_99
sniper_99

sniper_99

Üye
arkadaşım çok teşekkür ederim

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
teşekkürler kardeş yararlı bilgiler...

ardakan12

ardakan12

Üye
slm

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında wave çok güzel telefon bada da çok iyi bir işletim sistemi ama daha fazla uygulama gelişmesi lazım.bu arada badada da symbiandaki gibi hack veya iosdaki gibi jailbreak var mı?yok ise 3-4 seneye android ile yarışırlar.

hayatperest

hayatperest

Üye
şu an cep telefonlarının içinde en iyi ve en güçlü ses çıkışı veren entegre kullanılmış :) daha aynı sesi 2+1 den çıkarabilen bir telefona rastlamadım.

e_memet88

e_memet88

Üye
Teşekkürler kardeş...

sirreal911

sirreal911

Üye
teşkkürler güzel bilgiler bende wave 2 alıyorum (;

Üst Alt