Samsung Wave - Wave 2 / Bunları Biliyor muydunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

ricardo45

ricardo45

Üye
merhaba,dostlarım telefon alacaktım,n8den vazgeçtim.c7 çok sorunluymuş vazgeçtim.elim çok büyük değil ve ön kamerası yok diye desire hd den vazgeçtim.onu araştır bunun peşinde koş derken telefonsuz kaldım.
en sonunda samsungun 8500 ve 8530unu keşfettim.halbuki ben 3 ay kullanabildiğim bir samsung jet faciası atlattım kahretmişti beni ve samsunga düşman olmuştum.ama cihazlar harika,hızı görünce mest oldum.
şimdi size soruyorum,ben cihazımı hem bir fotoğraf makinesi hem harika ve hızlı bir gps hemde mesleğimden dolayı bilgisayar olarak kullanmak istiyorum.bu cihazlar android varken benim işimi rahatça görür mü?sağlamlığı nasıl sıkıntı çıkarır mı (jetin ekran bi lekelendi sonra ekran değişse bile sorun çözülmemişti)?alırsam hangisini alayım.
saygılar

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
merhaba,dostlarım telefon alacaktım,n8den vazgeçtim.c7 çok sorunluymuş vazgeçtim.elim çok büyük değil ve ön kamerası yok diye desire hd den vazgeçtim.onu araştır bunun peşinde koş derken telefonsuz kaldım.
en sonunda samsungun 8500 ve 8530unu keşfettim.halbuki ben 3 ay kullanabildiğim bir samsung jet faciası atlattım kahretmişti beni ve samsunga düşman olmuştum.ama cihazlar harika,hızı görünce mest oldum.
şimdi size soruyorum,ben cihazımı hem bir fotoğraf makinesi hem harika ve hızlı bir gps hemde mesleğimden dolayı bilgisayar olarak kullanmak istiyorum.bu cihazlar android varken benim işimi rahatça görür mü?sağlamlığı nasıl sıkıntı çıkarır mı (jetin ekran bi lekelendi sonra ekran değişse bile sorun çözülmemişti)?alırsam hangisini alayım.
saygılar
İsteklerini tamamen hatta fazlasyla karşılar bu makine tek eksiği o da şimdlk uygulama eksği ki bada gelşince buda sorun olmaktan kalkacaktır zaqten senn isteklerinin ararsnda bununla ilgli birşey yok emin ol fazlasyla yeter sana zaten alnca aşık olcksn :D

aligatorX

Üye
Wave yada wave 2 sahibiyseniz telefonu pantolonun arka cebinde taşımayın.Sonra telefon sık sık kendi kendine kapanıyor bozuk galiba diyip servise götürebilirsiniz.Ben servise götürme noktasına geldim.Ancak baktım ki durum farklı.telefonun tuşlarını 10 sn den fazla basarsanız kendini resetliyor.Kısacası pantolonun arka cebinde heleki oturduğnuz zaman tuşlar basılı kalıyor ve kendini kapatıp açıyor.Bİlginize...

• Beğen
Tepkiler: mrismail ve gülhanselimcan
eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederiz bilgilendirme için zaten çoğu kullanıcı biliyordur ama bilmeyenler için iyi oldu :)

silver021

silver021

Üye
900tl para dök şu cihaza sonrada arka cebine at üstüne otur :D hey allahim ya. kılıfı biraz dar ondan sorun çikartiyor. ben kilifi biraz yirttim sayilir ama simdi cok rahat girip cikior acilip kapanma gibi bi olay bugüne kadar hicte basima gelmedi. wave alıcakların ici rahat olsun. ben bunca zamandir cok samsung kullandim ama bu bambaşka birsey ya. kullaninca anliycaksin

burakburti

burakburti

Üye
kardeş kılıfada gerek yokki aldım bıçagı elime çizilme testi yaptım walla çizilmedi hiç bi korumaya gerek yok satenn

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
Olm çizilmio diyede zorlamaya gerek yok :D al kılıfını dursun işte :D

pcwolf

pcwolf

Üye
Baştan söylüyorum kesinlikle tartışma amacım yok.
N8e bazı arkadaşlar laf söylemiş de, bir de badanın gelişmemesinden yakınanlar var. Buna rağmen n8 yine neden laf atılıyo anlamıyom ikisi de yeni bir işletim sistemi kullanıyor hatta bada daha önce piyasaya çıktı haksız miyim? Yani çoğu kişi n8 söyle böyle diye laf atıyo da sonuçta n8le beraber elindeki telefon da geliştirilsin diye kullanıcılar var. Sözün özü, bekleyip görmeden laf atmamak lazım. Laf atmak da gereksiz.

Ex4calibur

Üye
-Şu an telefonunuzun gücünü tamamen kullanamadığınızı ( Bada 2.0 ) (PS3 misali :D )
- (Eklenti) Telefonunuzun aslında 1080i video çekebilme ve oynatabilme abilitesine sahip olduğunu fakat (HENÜZ) kullanmadığını
Buralari Insanin beyninin %10'nunu kullandigi gibi olmus :kop::kop:
eline saglik güzel olmus

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
Baştan söylüyorum kesinlikle tartışma amacım yok.
N8e bazı arkadaşlar laf söylemiş de, bir de badanın gelişmemesinden yakınanlar var. Buna rağmen n8 yine neden laf atılıyo anlamıyom ikisi de yeni bir işletim sistemi kullanıyor hatta bada daha önce piyasaya çıktı haksız miyim? Yani çoğu kişi n8 söyle böyle diye laf atıyo da sonuçta n8le beraber elindeki telefon da geliştirilsin diye kullanıcılar var. Sözün özü, bekleyip görmeden laf atmamak lazım. Laf atmak da gereksiz.
1.si kardeşim burası bada bölümü sonuçta samsungu savunmaları normal nokia bölümü olsa şikayet edeblirdin ama mesajına saygı duyuyorum tabi n8 sahibi isen rahatszlk duyman normal herkesn telefonu kendine ( yanlş anlaşımasn :D )
la gardaş walla çzilmiyo laa :DD
tamam kardeşim çizilmio olabilir bendede wave 2 var biliom çizilmediğini ama su geçirmez saati inadına suya sokmak gibi bişey sennki ne gerek var :D

Buralari Insanin beyninin %10'nunu kullandigi gibi olmus :kop::kop:
eline saglik güzel olmus

eyvallah kardeşim :D evet biraz öyle oldu :D bada 2.0 çıkıncada hepimiz einstein olacaz :D

pcwolf

pcwolf

Üye
1.si kardeşim burası bada bölümü sonuçta samsungu savunmaları normal nokia bölümü olsa şikayet edeblirdin ama mesajına saygı duyuyorum tabi n8 sahibi isen rahatszlk duyman normal herkesn telefonu kendine ( yanlş anlaşımasn :D )
Tamam samsungçu değilim ama ben de savunurum o telefonu, ama yersiz şekilde symbiana gidip n8e laf atılmasının doğru olmadığını kastettim. N8 kullansam bile buraya gelip markayı ve kullananları kötüleyecek değilim.
Bugün teknosaya gittim wave ııyi denemek istiyom dedim açtım telefonu bada yazısı geldi kapandı, numıssızda batarya bitmiş:ehe
Telefon n8deki gibi flaş videoları izletiyor mu onu merak ediyorum.

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
Arkadaşlar bu konuyu telefonunu tam olarak tanımayanlar, bu bilgilerden haberdar olmayanlar ve telefonuyla biraz gururlanmak isteyenler için açtım :D ( Not: Bilgiler sadece S8530/ S8500 modelleri için geçerlidir )

-Telefonunuzdaki işletim sisteminin şu an piyasadaki en hızlı işletim sistemi olduğunu
-Telefonunuzun eğer optimize edilebilirse diğer işletim sistemlerini diğer telefonlardan daha verimli çalıştırabileceğini
-Telefonunuzun PowerVR nin en güncel grafik modülü olan Sgx540 ı kullandığını ( 543 Iphone 5 ile çıkacak henüz kullanılmıyor)
-Telefonunuzun piyasadaki çoğu Smartpone dan daha iyi donanıma sahip olduğunu {Motorola Milestone , x6 , n8, c7 , Xperia 10 vb... } ( 1ghz Arm cortex A-8 Cpu PowerVR Sgx 540 grafik modülü 512 mb ram )
-Telefonunuzun orda burda reklamı yapılan herkesin mükemmel olarak bildiği n8'den daha iyi donanıma sahip ve daha hızlı olduğunu ( N8 : 680 Mhz 256 MB Ram )
-Telefonunuzun Iphone 4 ile yarışabilecek hız ve donanıma sahip olduğunu ve Iphone 4 te görüp '' vay be '' dediğimiz oyunları aslında telefonunuzda oynayabileceğinizi
-Çoğu telefon Hd video çekemezken, çekseler bile 24 fps gibi değerlerde çekebilirken telefonunuzun 30 FPS te 1280x720 Çözünürlükte (HD) video çekebildğini [N8 HD fakat 25 FPS olarak çekiyor] ( Bazı telefonlar hariç )
-Çoğu telefon mkv video formatından haberdar bile değilken telefonunuzun bu video formatını destekledğini ve çalıştırabildiğini
-Telefonunuzun aslında mobil cihazlarda yeni görüğümüz grafik motoru Unreal Engine 3 ile geliştirilmiş oyunları ve uygulamaları çalıştırabileceğini ( En büyük temennim böyle bir oyunun bada için geliştirilmesi :D )
-Şu an telefonunuzun gücünü tamamen kullanamadığınızı ( Bada 2.0 ) (PS3 misali :D )
-(Eklenti ) Telefonunuzun saniyede 90 milyon triangle çizerek ( Cortex A8 ve PowerVR Sgx540 Hummingbird ile ) en gelişmiş oyun performansını sunduğunu
- (Eklenti) Telefonunuzun aslında 1080i video çekebilme ve oynatabilme abilitesine sahip olduğunu fakat (HENÜZ) kullanmadığını
BİLİYOR MUYDUNUZ ?
( Arkadaşlar bu konu alıntı değildir tamamen birkaç arkadaşın uzun süren araştırmaları sonucu ortaya çıkmış gerçek bilgilerdir . Eğer eklemek ekledikleriniz varsa yazabilirsiniz . Yanlış bilgiler varsa şimdiden özür dilerim )

SIZIN WAWENIZ 2 DKKDAN SORA ISINMAYA BASLIYORR..ATES BUZ DOLABINA KOYUN..N8LER DE BÖLE BIRSEY YOK..OYUN PERFORMNASIDA COK IYI..OYNADIGINIZ OYUNLARI HERSEKIL OYNATIYOR..WAWELERDE ISINMA SORUNU VAR:dRESET ATIYOLAR SNRA CEBDE..

--------------- Ekleme ---------------

HANGI KALITELI OYUNU WAWEDE UCRETSIZ OYNUYOSUNUZ HE:dYAZIN BAKIM..CUNKU BEN N8 E SERTIFKA ALIP OYUNADIGIM OYUNLARI BI YAZARSAM ZATEN ONLAR SAMSNG AP DA YOK:d:d
___ angry birds____YETER DİMİ VARMI WAWEDE:d BASLICA :dBIR COK KALITELI OYUNLAR.....

ceycey111

ceycey111

Üye
SIZIN WAWENIZ 2 DKKDAN SORA ISINMAYA BASLIYORR..ATES BUZ DOLABINA KOYUN..N8LER DE BÖLE BIRSEY YOK..OYUN PERFORMNASIDA COK IYI..OYNADIGINIZ OYUNLARI HERSEKIL OYNATIYOR..WAWELERDE ISINMA SORUNU VAR:dRESET ATIYOLAR SNRA CEBDE..

HANGI KALITELI OYUNU WAWEDE UCRETSIZ OYNUYOSUNUZ HE:dYAZIN BAKIM..CUNKU BEN N8 E SERTIFKA ALIP OYUNADIGIM OYUNLARI BI YAZARSAM ZATEN ONLAR SAMSNG AP DA YOK:d:d
___ angry birds____YETER DİMİ VARMI WAWEDE:d BASLICA :dBIR COK KALITELI OYUNLAR.....

Arkadaşım sen hiç wave i eline alıp uzun süre kullandınmı? hiçte ısınma yapmıyor sadece bazı şeylere dikkat etmen lazım n8 le kıyaslama ısınma konusunda işlemcilerin hız farkı var

Uygulamalar konusundada o dediğin uygulamalar elbet badaya gelecek ama n8 e 1ghz işlemci, super Amoled gelemez ;)

mavrick

mavrick

Üye

hemen hemen bütün oyunları wavede ücretsiz oynuyoruz

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
Arkadaşım sen hiç wave i eline alıp uzun süre kullandınmı? hiçte ısınma yapmıyor sadece bazı şeylere dikkat etmen lazım n8 le kıyaslama ısınma konusunda işlemcilerin hız farkı var

Uygulamalar konusundada o dediğin uygulamalar elbet badaya gelecek ama n8 e 1ghz işlemci, super Amoled gelemez ;)

IKISINIDE KULLANDIM..ISINIYOR RESET ATIYOR..GELIR GELIR:dPARAYLA GELIR:)SIZIN ISLEMCINI ANDROID KLLANILDIGINDA AŞAYA DUSUYORR..N8 ISLMCI SIKINTISI YOK...HEL IKI PARTLARDA....8 TNE EN KALTELI OYUNU ACIYOR BEKLEMEDE.....GAYET MEMNUNUM.....IKI CIHAZDA GZL..

ceycey111

ceycey111

Üye
IKISINIDE KULLANDIM..ISINIYOR RESET ATIYOR..GELIR GELIR:dPARAYLA GELIR:)SIZIN ISLEMCINI ANDROID KLLANILDIGINDA AŞAYA DUSUYORR..N8 ISLMCI SIKINTISI YOK...HEL IKI PARTLARDA....8 TNE EN KALTELI OYUNU ACIYOR BEKLEMEDE.....GAYET MEMNUNUM.....IKI CIHAZDA GZL..

Her telefonda bir takım hatalar olur hiçbir telefon 4 4 lük diildir reset problemi var evet ama bu düzeltilebilir bir problem ısınma konusunda ben oyle bir sorun yaşamadım. Uygulamalar parayla gelirse gelsin biz ücretsiz yükleriz merak etme :) Android i karıştırma biz bada dan konuşuyoruz.

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi

Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş :D

Olm bilmediğin belli susta tartşma çkmasn işlemcide falan n8 i övüon sus rezil olma çaktrma :islik:D
Wave 2 nin işlemcisi n8 inkinden çok daha iyidir 1 ghz hummingbird cortex a8 ve 680 mhz arm11 den bahsediyoruz ramde wave 2 de 512 n8de 256 dır tamam mı bu 1. 2.olarak wave saniyede 90 milyon üçgen çizer n8 30 milyon yani oyunda çok çok üstünüz demek bu . 3. olarak her oyunu ücretsz oynayabliorum wave sahibi olsan bilirdn spoof die bi olay var ;) angry birds demşssin oda çkcak badaya ve ben dier oyunlarıda senden kat kat daha iyi performansta oynuorum ayrıca bzdede zombies and plants var oda sizde yok ;) son olarakta telefonun hç ısındığına şaht olmadm telefonum wave 2 uydrma... Hadi şmdi kendi bölümüne ;)

• Beğen
Tepkiler: handsfree123
yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş :D

Olm bilmediğin belli susta tartşma çkmasn işlemcide falan n8 i övüon sus rezil olma çaktrma :islik:D
Wave 2 nin işlemcisi n8 inkinden çok daha iyidir 1 ghz hummingbird cortex a8 ve 680 mhz arm11 den bahsediyoruz ramde wave 2 de 512 n8de 256 dır tamam mı bu 1. 2.olarak wave saniyede 90 milyon üçgen çizer n8 30 milyon yani oyunda çok çok üstünüz demek bu . 3. olarak her oyunu ücretsz oynayabliorum wave sahibi olsan bilirdn spoof die bi olay var ;) angry birds demşssin oda çkcak badaya ve ben dier oyunlarıda senden kat kat daha iyi performansta oynuorum ayrıca bzdede zombies and plants var oda sizde yok ;) son olarakta telefonun hç ısındığına şaht olmadm telefonum wave 2 uydrma... Hadi şmdi kendi bölümüne ;)

:)tamam ücretcıs oynayın:Dsız oyunlarınızı:)yok 90 kare cızıyomus yok 30 kare:Dburda pc performansından bahsetmıyoruz....ayrıca olum molumlu konusma..yorum yapıyoruz..bosuna tartısıyoruz:Dherkesın tlı kendıne göre ıyıdır:Dbenmkı bana göre ıyı:Dsızın wawnızde sıze..lcd ekranıyla:D:ehe

hemen hemen bütün oyunları wavede ücretsiz oynuyoruz

KIRTANE AŞAMADAN GEÇİPTE DIMI:):ehe

mavrick

mavrick

Üye
:)tamam ücretcıs oynayın:Dsız oyunlarınızı:)yok 90 kare cızıyomus yok 30 kare:Dburda pc performansından bahsetmıyoruz....ayrıca olum molumlu konusma..yorum yapıyoruz..bosuna tartısıyoruz:Dherkesın tlı kendıne göre ıyıdır:Dbenmkı bana göre ıyı:Dsızın wawnızde sıze..lcd ekranıyla:D:ehe

KIRTANE AŞAMADAN GEÇİPTE DIMI:):ehe

kırk tane aşamamı yarıldım burda:kop::kop::kop: bak arkadaşım bilmediğin belli bari sallama daha rezil oluyosun,spoof diye birşey var duymuşşsundur ama sadece duymuşsun belli ve wavespoofer diye birşey vardır bu program spoof için özel yapılmış program ve bu program senin normal pc suiteden bile daha hızlı oyunu yükler 300 mb bir oyunu iki tıkla yüklüyosun ,kırk aşamaya gelirsek senin kullandığın o symbian ahiret soruları asıl kırk aşamadır ,yok yükleyimmi yok nereye yükleyim yok sertifikayı kabul ediyonmu yok uyumsuzluk olabilir yinede yükleyimmi yok keyfim yok sonra gel asıl budur o b...ktan sistem ve silmekde ayrı bir dert,8 sene geçti sybian çıkalı halen o sorunu çözmediler sizde gidip alıyosunuz aynı sistemi artık uyanın uyanın , sen hiç hayatından programı masaüstünden silen işletim sistemi gördünmü biz gördük o badadır ,birde kronik olmayan sorunları araştırında konuşun yoksa daha çok rezil olursunuz,hadi kendine iyi bak

Üst Alt