Heartofclean
Üye
ya samsungmania demişin ki saniyede 90 milyon üçgen çiziyo ee güzel ama ne çiziyo cpu çiziyo e tabi çizcek 1 ghz işlemci ama gpu değil o senin verdiğin değerse N8 de gpu ee sizin gpu nun kaç tane çizdiğini biliyormusun yok ama sen o telefona yük koy bakalım 90 milyon üçgen çiziyor mu saniyede ama N8 yine 33-35 milyon çizer sana
1-) Web tarayıcı
2-) İşlemci hızı
3-) Ram
4-) Social Hub
5-) Genişletilebilir bekleme ekranı ve widgetler
6-) Bluetooth 3.0 !
7-) Süper Amoled Ekran
8- ) 480 x 800 Pixel ekran çözünürlüğü
9-) Divx oynatma, Mobile AP, Allshare vb.
10-) Fiyat
Hiç düşünmeden hızlıca yazdım. Şimdi merak ettim N8'in ne üstün özellikleri varmış bakalım.
bluetooth 3.0 n8dede var
şimdi sana N8i yazayım bekle =)
1-)USB On The Go
2-)12Mp Carl Zeiss lensli autofoxlu zenon lensli 14x zoomlu kamerası
3-)720pHD video kaydı
4-)16 GB hafızası
5-)WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS okuyucu Tarayıcısı
6-)GPRS, EDGE, 3G HSDPA, 10.2 Mbps; HSUPA, 2.0 Mbps Küresel Veri Aktarımı
7-)Bluetooth 3.0 + A2DP, microUSB v2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n – UPnP teknolojisi Yerel Veri aktarımı
Aliminyum kasası
9-)Hdmı çıkışı
10-)Dolby Digital surround haporlör
11-)Gpusu
12-)Flash Lite 4.0
13-)3D grafik HW hızlandırıcı
14-)Gürültü engelleyici mikrofon
15-)Java MIDP 2.1 i
16-)Belge Görüntüleyici....
sbluetooth 3.0 n8dede var diyorum ve orada yazdığın çoğu özellik çöp ! diğerleride zaten wawede yok
blueray diilde az kalsın usb takılıyo dicekti .ben konuya dalarsam fena olur n8diyorum bir yazarim n8in ozelliklerini kotaniz dolar acana kadarorda wave e yazilanlarin coguda sallamasyon soylim
--------------- Ekleme ---------------
1080p yi cortex 8 oynatamiyor cortex 9 oynatiyor dogru bilgi ver samsungmania on saat tumyanlislarini duzeltemicem useniyorum, bak n8 e konduruyor mediaplayer falan biraz objektif ol herif nerdeyse wave blueraydisk oynatiyor diceksin hastalik olmus sende
Arkadaşlar saçmalayın ya n8 ile wave kıyaslanamaz bile c7 bile daha iyi waveden siz neyin derdindesiniz 12mp xenon flaş carl zeiss optik hdmı çıkışı 16 gb dahili hafıza flas 10.1 dolby dijital ses daha ben ne sayim arada daha çok fark var ne wave Allah aşkına 2gb dahili hafızası olan 5mp kamerası olan bi telefon ancak c601 le kıyaslanır ondada c601 üstün gelir biraz mantıklı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?