:::burak:::
Üye
sen telefondan anlamıyorsun dostum n8 c7 c6 falan filan wavenin ....oku olamaz.Arkadaşlar saçmalayın ya n8 ile wave kıyaslanamaz bile c7 bile daha iyi waveden siz neyin derdindesiniz 12mp xenon flaş carl zeiss optik hdmı çıkışı 16 gb dahili hafıza flas 10.1 dolby dijital ses daha ben ne sayim arada daha çok fark var ne wave Allah aşkına 2gb dahili hafızası olan 5mp kamerası olan bi telefon ancak c601 le kıyaslanır ondada c601 üstün gelir biraz mantıklı olun
wawein n8den 5 iyi yanını söyle n8in waweden 10 iyi yanını söyliim
Ben sana sayim 12mp kamera, carl zeiss optik ve lens, xenon flaş, hdmı çıkışı, dolby dijital ses, 10.1 adobe flaşş, 16 gb dahili hafıza, bütün müzik formatlarını destekleme 3B grafik hızlandırıcı OpenGL 2.0 arayüzü 12mb wep 10mb indirme hızı, daha vardı ama 10 tane senin saydıkların yarısı n8 ve c7 de de var.
Ben sana sayim 12mp kamera, carl zeiss optik ve lens, xenon flaş, hdmı çıkışı, dolby dijital ses, 10.1 adobe flaşş, 16 gb dahili hafıza, bütün müzik formatlarını destekleme 3B grafik hızlandırıcı OpenGL 2.0 arayüzü 12mb wep 10mb indirme hızı, daha vardı ama 10 tane senin saydıkların yarısı n8 ve c7 de de var.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım n8 ve c7 nin ekranları amoled kapasitif
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım n8 ve c7 nin ekranları amoled kapasitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?