caneryendi
Üye
haha sen güldürme arkadaşım 3d grafik hızlandırıcısı çok iyi bir sistem ve yanında Open GL 2.0'da bilgisayarlarda kullanılan bir sistem biraz araştırırsan görürsün. Ayrıca N8 bu sayede Iphone'dan daha iyi grafikte oyunlar çalıştıracağı için oyun konusunda daha üstün oluyor. 15 ile 30 fps arasında bile gözle görülür bir fark yoksa 30-25 fps kimse için birşey ifade etmez. Şunu da söyliyim Samsung kamerasında ne var bilmiyorum ama Nokia'nın 3.2 mp kamerası ile samsung'un 3.2 mp kamerasını karşılaştırdım arada gözle görülür fark var yani N8'in video kalitesi Wave'ide dağıtabilir bu alanda Nokia'nın arkasında Carl Zeiss varopen gl ve HW accelerator ile samsungu dagıtır demişsin arkadaşımgüldürmeyin adamı senin samsungda PowerVR SGX540 kullanıldıgın haberin yok ,telefonlarda kullanılan şuandaki en iyi grafik yongası oluyo(iphone da dahil) yani nokianı n 3d hw si eski kalıyo yaında,hd video kaydı samsung wave de daha iyi neden dersen birisi 25 fps birisi 30 fps ha bu büyük fark degil ama bazıları için öemlidir,n8 de bir tane üstün özellik var oda 12 mp kamera onun dışında yok!
haha sen güldürme arkadaşım 3d grafik hızlandırıcısı çok iyi bir sistem ve yanında Open GL 2.0'da bilgisayarlarda kullanılan bir sistem biraz araştırırsan görürsün. Ayrıca N8 bu sayede Iphone'dan daha iyi grafikte oyunlar çalıştıracağı için oyun konusunda daha üstün oluyor. 15 ile 30 fps arasında bile gözle görülür bir fark yoksa 30-25 fps kimse için birşey ifade etmez. Şunu da söyliyim Samsung kamerasında ne var bilmiyorum ama Nokia'nın 3.2 mp kamerası ile samsung'un 3.2 mp kamerasını karşılaştırdım arada gözle görülür fark var yani N8'in video kalitesi Wave'ide dağıtabilir bu alanda Nokia'nın arkasında Carl Zeiss var
sen n8 çıkmadan neyin araştırmasını yaptın n8 i eline aldın gördünmü kagıt üstünden bana özellikanlatma wave şuan da galaxy s le birlikte en iyi yongaya sahip sende bunu biraz araştır anlarsın...3.2 yi falan karşılaştırmışsın gir burayahttp://www.gsmarena.com/gsmarena_resolution_chart-review-373p2.php
gör orda karşılaştırma nasıl yapılıyor farkettiysen ben ,ben şöyle yaptım böyle yaptım demiyom ,senli benli işler degil bunlar,,adamlararaştırıyo...buarada 12 megapiksel e o para farkını verene yorum yok)))))kamera istiyosan git kompakt makine al))))bakalım n8infotoları grafik hızı nasıl olcak ,varsayımlarla konuşmayın biz wave çıktı ona göre konusuyoz
hatta ben sana bir kaynaktan buldugum yazıyıdaveriyim
Wave has powervr sgx 540 with some 90 million triangles per second graphics performance
N8 has broadcom BCM 2727 with some 35 million triangles per second graphics perfomance
saniyedeki grafik performansınıburadan alarsın,öyle open gl ,3d grafigi ve 680 mhz ekleyip matematik yapmakla olmuyo buişler
Bi dediğin bi dediğini tutmuyo hem telefonu görmeden nasıl yorum yapıyosun diyosun sonra da kendin yorum yapıyosun ilginç gerçekten ayrıca o sitelere fazla güvenme daha telefon kimsenin elinde değil. Samsung adına çalışıyosun galiba sen, git o zaman Wave al Nokia düşmanı seniBeni bağlamaz ve N8 gerçeğini de değiştirmez biraz daha uğraş imkansız da olsa belki N8'i ezecek somut kanıtlar bulabilirsin Şimdilik sadece çıkmasını bekle diyorum o kadar
işletim sistemi olarak n8 çünkü symbian 3 süper ötesi bişey wawede ki bada sistemi dandik bişey ha android olsa süper olurdu.
camera olarak n8
ekran olarak wawe
oyun konusunda belli deil n8 çıkınca belli olacak.
hız olarak wawe diyorum
sağlamlık açısından nokia
teknik destek açısından nokia
video konusunda n8
n8 ilerde hız arttırılabilir 680mhz ama overclock yapılır 1 mhz ye çekilebilir.
fotoğraf olarak n8
işletim sistemi olarak n8 çünkü symbian 3 süper ötesi bişey wawede ki bada sistemi dandik bişey ha android olsa süper olurdu.
camera olarak n8
ekran olarak wawe
oyun konusunda belli deil n8 çıkınca belli olacak.
hız olarak wawe diyorum
sağlamlık açısından nokia
teknik destek açısından nokia
video konusunda n8
n8 ilerde hız arttırılabilir 680mhz ama overclock yapılır 1 mhz ye çekilebilir.
fotoğraf olarak n8
Arkadaş N8i kullanmış galiba kamerası Wave ile aynı dediğine göre tabi 12=5 zaten XD Herkes önce rahat olsun da N8 ezip geçicek
Özelliklerine göreya arkadaş atmış biraz da tamamda sen ne dayanarak diyon bunu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?