Samsung wave serisi işlemci ve ram özellikleri

abartmak denen illet bu olsa gerek nedense hiçbirini internette göremedim

yanlış bilgiye hayır... wave 525 in işlemcisi 455 mhz ram 256mb

arkadaşlar 1 hafta önce N95 im ekranı patladı ve teli değiştirme kararı aldım ve samsung wave s5253 aldım rezalet birşey bide bada işletişm sistemine bakarmısın ya gücüm yetse c6 alacaktım ama para yetmedi ve bu waveyi aldım resmen ferrariden inip tofaşa binmiş gibi hissediyorum kendimi symbianın gözünü seveyim nokia derim başka birşey demem. wave telefon sadece göze hitap ediyor başka proymuş oyunmuş atınca tel iptal bildiğin 98 gibi küçük birşeyde kasıntı tel. aldığıma bin pişmanım en kısa zamanda N95i yaptırıp onu kullanacağım samsung sen tam bir rezaletsin ya iğrenç ötesi bir tel üreticisisin tel ihtiyaçlarımı iyi karşılamıyor ve samsung un android telide kullandım rezalet millet ne diye bu hilgat garibesi telefonları alıyor pek anlamadım ve bu anlamsızkığı tecrübede etmiş oldum wave sağolsun NOKIA ve işletim sistemi sen bir başkasın ya hele şu son microsoft ile yaptığın anlaşma bence çok iyi oldu.

Sana hak veriyorum wave berbat ötesi hem daha doğru düzgün cpu'su yok.

Arakadaşlar lütfen artık şu nokianın tellerini wavelerle yada galaxy serileriyle kıyaslamayı bırakalım artık nokia işletim sisteminde de artık malum windowstan başka kullanamaz mikrosft satın aldı çünkü hani nokianın hiç andoid li telefonu varmı kaldıki işletim sistemi bence bada dan da kötü n8 i inceledim ne yalan söyleyim wave almazdan önce noki almayı düşünüyodum teli bi gördüm verilmiş sadakam varmış kısacası noki şu saatten itibaren boştur arkadaşlar şimdi de n9 çıkmış daha elime geçmedi ama netten baktım biraz o da bence batacaktır.....Şimdilik samsung lg ve sonyericsonun android tabanlı telleri nokiayı yı sollamış durumda öyle zannediyorum ki böyle giderse samsung appleyi de zorlayacağa benziyor.....