Samsung Wave Şahsen beni ŞOK eden bir olayla karşılaştım bir bakın lütfen !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave Şahsen beni ŞOK eden bir olayla karşılaştım bir bakın lütfen !
Arkadaşlar sabah evimden çıktım ( telefonu şarjdan daha yeni çıkarmıştım ) mutlu mesut işime gittim oturdum çalışıyorum. Oda neeee ! Cebimde bir ısııı bir yanmaaaa hemen telefonu çıkardım mübarek ALEV TOPU ! aşırı bir ısı tamamen durduk yere. hiç bir uygulama açık değil iken. Ve oda ne pil tamamen bitmiş. 5 dk. sonrada telefon kapandı zaten. Ne düşünüyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: crazy82

alikenko

alikenko

Üye
bazi programlar kapatsan bile tam kapanmiyo tam olarak sadece ekranda gozukmuyo bunun icin menü tussuna uzun sureli basip o acip programlari kapatman lazım bide buyuk ihtimalle wifiyida acik birakmissindir inanilmaz bi pil yiyo

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi tamamen kapalıydı dostm bn zaten programları hep oradan kapatıyorm wifi de kapalıydı

Lucky53

Üye
Arkadaşlar sabah evimden çıktım ( telefonu şarjdan daha yeni çıkarmıştım ) mutlu mesut işime gittim oturdum çalışıyorum. Oda neeee ! Cebimde bir ısııı bir yanmaaaa hemen telefonu çıkardım mübarek ALEV TOPU ! aşırı bir ısı tamamen durduk yere. hiç bir uygulama açık değil iken. Ve oda ne pil tamamen bitmiş. 5 dk. sonrada telefon kapandı zaten. Ne düşünüyorsunuz ?

Arkadaşım aynı sorun geçen hafta bende de oldu.Tüm programlar kapalı iken aşırı ısınma ve hızlı bir şekilde şarz bitince yetkili servisle görüştüm ve versiyon güncellemesi yaptılar sorun bitti.Şu an herşey normal unutmadan servise gitmeden rehberi v.s bilgileri yedekle istersen.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler yedeklemelerimi yapıp servise götürym telefonu =)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Çok teşekkürler yedeklemelerimi yapıp servise götürym telefonu =)

aslında samsung un yetkili servislerindeki duyarsızlıktan dolayı telefonlarımızı servise vermeye çekiniyoruz ama bazen başka yol kalmıyor. benimde telefonumda hiç bir sorun yoktu ama bir süre önce görüşme esnasından karşı tarafın sesi çok kısık gelmeye başladı telefonu kapatıp açtığımda bu defada kimi arasam sesi cızırtı oluşarak geliyordu çekine çekine dün servise teslim ettim

erem.qns

erem.qns

Üye
Servisler çok kötü. Dilim yandı suan cok çekiniyorum. 0 aldım wave mi 3. gün kamerası bozuldu verdim. Deişim onayı geldi. 1 ay snra telefonuma kavustum. Fakat kutudan cıkarttımda telefonda 2 tane çizik var. Ve tekrar veremedim servise. Çünki bekleyemezdim böyle kullanıyorum

merdo85

merdo85

Üye
Servisler çok kötü. Dilim yandı suan cok çekiniyorum. 0 aldım wave mi 3. gün kamerası bozuldu verdim. Deişim onayı geldi. 1 ay snra telefonuma kavustum. Fakat kutudan cıkarttımda telefonda 2 tane çizik var. Ve tekrar veremedim servise. Çünki bekleyemezdim böyle kullanıyorum
arkadaşım bence yine ver servise.olsun bi ay daha bekle.tüketici haklarına göre aynı özürden 3,farklı özürden 4. defa servise telefon verirsen telefonu sıfırlamak zorunda olurlar veya bulunduğun yer kaymakamlığındaki tüketici hakları diye bi yer var.oraya gidip davacı olup paranıda alabilirsin.malum fiyatı biraz biraz düşüyo.yine de karar senin.bilgin olsun diye yazdım.artı ürünün özürlü gelmiş bence o an hemen değişime vermeliydin

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
bazi programlar kapatsan bile tam kapanmiyo tam olarak sadece ekranda gozukmuyo bunun icin menü tussuna uzun sureli basip o acip programlari kapatman lazım bide buyuk ihtimalle wifiyida acik birakmissindir inanilmaz bi pil yiyo

tamamen haklısın aynen katılıyorum tum programları kapatmalısın !!!

ilyasucan

ilyasucan

Üye
banada olmuştu aynısı teli kapatıp açtım düzeldi ve birdaha olmadı :D

mvelten

mvelten

Üye
telefonunuzda %90 ihtimalle kısadevre vardır . Kısadevre yapan cihazlar dediğiniz gibi aşırı ısınır ve pili 5-10 dk içerisinde 0 'a indirir . Benim tavsiyem derhal servise götürmeniz güncellemelerle alakası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt