Samsung Wave S8500 Akıllı Kilit ?

Sponsorlu Bağlantılar

emrexxx06

emrexxx06

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave S8500 Akıllı Kilit ?
On gün önce satın aldığım samsung wave s8500 de akıllı kilit yok. daha önce bir arkadaşımın elinde görmüştüm ekranda küçük daireler beliriyor ve bu dairelerde kendi belirlemiş olduğu kombinasyon ile çizerek açıyordu kilidi.

Benim cihazın versiyonu bada 1,0,2 versiyon ile mi alakalı yoksa 10 gündür karıştırmama rağmen ben mi bulamadım. Web de herhangi bir kaynağa rastlamadım. sorduğum bir çok kişi boyle bir kilit yok bile dedi ama ben gözlerimle gördüm ve bir çok yerde cihaz tanıtımında gelişmiş akıllı kilit özelliği olduğu yazıyordu.. Beni aydınlatırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.:box

erem.qns

erem.qns

Üye
Demek istedigini dogru anladıysam dediğin kilit sistemi Galaxy S de mevcut.

m.uti

Üye
On gün önce satın aldığım samsung wave s8500 de akıllı kilit yok. daha önce bir arkadaşımın elinde görmüştüm ekranda küçük daireler beliriyor ve bu dairelerde kendi belirlemiş olduğu kombinasyon ile çizerek açıyordu kilidi.

Benim cihazın versiyonu bada 1,0,2 versiyon ile mi alakalı yoksa 10 gündür karıştırmama rağmen ben mi bulamadım. Web de herhangi bir kaynağa rastlamadım. sorduğum bir çok kişi boyle bir kilit yok bile dedi ama ben gözlerimle gördüm ve bir çok yerde cihaz tanıtımında gelişmiş akıllı kilit özelliği olduğu yazıyordu.. Beni aydınlatırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.:box
arkadaşım bu dediğin akıllı kilit çok güzel bir şey ben en son sürümü kullanıyorum ama yinede yok arkadaşına sorsanda keşke ondan bilgi alıp bizede versen çok seviniriz forumdaki arkadaşlar çoğu bu özelliği soruyordu bilgilendirirsen seviniriz teşekkürler öğrenmek istedin ama öğreten ol cevabını aldın :sarıl:

emrexxx06

emrexxx06

Üye
    Konu Sahibi
Kimse neden Cvp vermiyor kimsede mi yok bu özellik ya ? Telefon incelemesi yapanlar tarafından defalarcada yazılmış çeşitli kaymaklarda.

Diğer birçok Samsung modelinde de sunulan akıllı kilit özelliği Wave modelinde geliştirilmiş olarak yeniden karşımızda. Ekrana önceden belirlediğiniz bir şekli parmağınızla çizerek kilidi açma imkanı veren bu özellik görsel ve yazılımsal açıdan güncellenmiş. Artık hem daha fazla şekil seçeneğine sahipsiniz, hem de kullanım daha pratik hale getirilmiş. Parmağınızla çizim yaparken ekranda belli belirsiz görüntüleniyor. Böylece her seferinde doğru bir şekilde şekli çizebiliyorsunuz. Tıraşlanmış metal kaplaması ve ergonomik yapısıyla oldukça hoş bir ürün olan S8500’ün üst kısmına bir hoparlör, standart kulaklık bağlantısı ve şarj bağlantısı yerleştirilmiş. Kulaklık bağlantısı tam ortada bulunuyor. Üstte olmasının da verdiği avantajla çok rahat bir kullanım sunuyor.

KAYNAK
http://www.maxicep.com/bada-os/s850...s8500_wave-fiyati-30-420-122310-a-358219.html

Noks

Noks

Üye
bende bulamadım :S

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
şu akıllı kilit işini çözen olursa bir yaşıma daha girdim diyeceğim :D

emrexxx06

emrexxx06

Üye
    Konu Sahibi
gücell

Noks

Noks

Üye
gücell ne ya :D güncel demek istedin galiba neyse bence akıllı kilit olayı bada os 2.0 ile gelicek demedi demeyin :)

aggcnn

Üye
akıllı kilit eski telefonum olan samsung s5620 de vardı.

guro123456

Üye
boyle bir sistem sadece androidlerde mevcut hayal kurmayin

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici

ARKADAŞIM GÖRDÜĞÜN TELEFONUN WAVE OLDUGUNA YADA SAMSUNG OLDUGUNA EMİNMİSİN BEN BU PROGRAMI 6 SENE ÖNCE KULLANIYORDUM NOKİA DA CER-VE OLAYINI ÇÖZENE KADAR GÖBEGİM ÇATLAMIŞTI

[video=youtube;2pE4GaxxSOI]http://www.youtube.com/watch?v=2pE4GaxxSOI&feature=player_embedded[/video]

kirfanul

Üye
Bu Kilit sistemi Glaxy de var wave de yok maalesef.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
bu kilit sistemi glaxy de var wave de yok maalesef.

vallahı ben ne galaxy s nede başka samsung modelinde gördüm sadece sony xperia da var entegre edilmiş birde nokia simbian v5 de programla oluyordu

fullwar

fullwar

Üye
vallahı ben ne galaxy s nede başka samsung modelinde gördüm sadece sony xperia da var entegre edilmiş birde nokia simbian v5 de programla oluyordu
Galaxy Tab'ta bu sistem var. Star ve Monte'de ekrana harf çizme olayı vardı. Ama bir gereği yok.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Arkadaşlar samsung wavelere android işletim sistemi kurulabiliyor. Belki senin gördüğün telefonda android yüklenmiş bir wavedir.

kirfanul

Üye
Galaxy cep telefonunda da var kardeşim kullanıyor kilidi.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici