Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sorunu tam oalrak anlamadım ama şöyle açıklayım. müzik bilgilerinde sanatçının ismi veya albüm ismi yoksa o parçaya ait albüm kapağı bulamaz. sonuçta müzğin kime ait olduğunu bilmesi gerek programın
elvan1993
Üye
normalde var amöa programla açtığımızda gözükmüyor ismi felan boş gözüküyor ve dinleniyor ama albüm kapağı olmuyor
akdenizx
Üye
albüm yada şarkıların kapaklarımı en kolay bulmanın yolu, winamp kullanmaktır.
archeuscaine
Üye
benmi yanlış anladım pc den müzikleri gösteriyorum sağ tıklıyorum none yazan kısma ama sadece aç diye bi seçenek aktif öle resim al gibi bişey yokj ?
bazı müziklerde eklemiyor nedense... ayrıca şunuda belirteyim albüm kapağını indirirken birkaç kez virüslü siteleri engelledi benim antivirüs programı.. çokta sağlıklı birşey değil yani bu yöntem...
cahilmuallim
Üye
arkadaşlar benim müzik çalar bomboş müziklerin görünmesi için müzikleri nereye atiyoruz
archeuscaine
Üye
olayi cozdum ben pc deki sarkilarin duzgun birer adi yoksa arama yapmiyo sarkiya tiklayip pencereye getirince altta dv1 falan diye secenekler var oradan sanatci album adini yazin kaydedin oyle aratin oluyor