Samsung Wave Müzikçalarda Albüm Kapağı Göstermek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
mp3 zaten

TheMax

TheMax

Üye
    Konu Sahibi
sorunu tam oalrak anlamadım ama şöyle açıklayım. müzik bilgilerinde sanatçının ismi veya albüm ismi yoksa o parçaya ait albüm kapağı bulamaz. sonuçta müzğin kime ait olduğunu bilmesi gerek programın

elvan1993

Üye
normalde var amöa programla açtığımızda gözükmüyor ismi felan boş gözüküyor ve dinleniyor ama albüm kapağı olmuyor

akdenizx

akdenizx

Üye
albüm yada şarkıların kapaklarımı en kolay bulmanın yolu, winamp kullanmaktır.

archeuscaine

archeuscaine

Üye
benmi yanlış anladım pc den müzikleri gösteriyorum sağ tıklıyorum none yazan kısma ama sadece aç diye bi seçenek aktif öle resim al gibi bişey yokj ?

ares_53

ares_53

Üye
benmi yanlış anladım pc den müzikleri gösteriyorum sağ tıklıyorum none yazan kısma ama sadece aç diye bi seçenek aktif öle resim al gibi bişey yokj ?

bazı müziklerde eklemiyor nedense... ayrıca şunuda belirteyim albüm kapağını indirirken birkaç kez virüslü siteleri engelledi benim antivirüs programı.. çokta sağlıklı birşey değil yani bu yöntem...

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
arkadaşlar benim müzik çalar bomboş müziklerin görünmesi için müzikleri nereye atiyoruz

archeuscaine

archeuscaine

Üye
olayi cozdum ben pc deki sarkilarin duzgun birer adi yoksa arama yapmiyo sarkiya tiklayip pencereye getirince altta dv1 falan diye secenekler var oradan sanatci album adini yazin kaydedin oyle aratin oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt