Note 3 kilit ekranı albüm kapağı yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

msefak

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 kilit ekranı albüm kapağı yardım lütfen
Arkadaşlar iphone 3 çıktığından beri sadece apple marka telefon kullanıyordum, pederin yoğun isteği üzerine i5s'imi kendine alarak Note 3'ü bana verdi ve ilk kez android telefon kullanıyorum fazlasıyla acemiyim. Kulaklıkla müzik dinlerken ve telefon kilit ekranındayken albüm kapağı görünüyor ve müziklerim korsan olduğu için saçma mavi bi ekran üzerinde şarkı değişimi yapabiliyorum, telefon üzerinden albüm kapağını kaldırmak mümkün mü ? ve nasıl yapabilirim yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

rap_boy_54

rap_boy_54

Üye
Şarkıları bilgisayarda İtunes üzerinde düzenleyebilir istediğin albüm kapağını yerleştirebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: furkananonim

msefak

Üye
    Konu Sahibi
Dostum benim derdim albüm kapağı eklemek değil, albüm kapağı felsefesini tamamen telefondan kaldırmak. 2500 şarkının albüm kapağından bahsediyoruz sonuçta. :D

• Beğen
Tepkiler: furkananonim ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Pc uzerinden teker teker yapabilirsin ancak cm rom kur dicem ama tr note 3 leri icin cikmadi sanirim :hmmm

• Beğen

msefak

Üye
    Konu Sahibi
Neyse dostum teşekkür ederim, halledemedik ama alışacağız artık.. :)

• Beğen

furkananonim

Üye
Benim samsung galaxy note 10.1 n80005 tabletim var ancak sım kart yerine sim kartımı taktım fakat sim kartım kesik yani iphonelere uygun bir sim kart oldugu için tabletimden çıkmıyor yardım edebilirmisiniz yorumlarınî bekliyorum

Üst Alt