Samsung Wave Kullanmaktan Memnun musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave Kullanmaktan Memnun musunuz?
Arkadaşlar, son 3 ay içerisinde yeni Monte almıştım. Almadan önce herkese sormuştum. Çok iyi telefon ya falan deniliyordu. Telefon güzelde, internette hiç rahat değil. Mesela maxicep.com'u açmaya çalışıyorum. Hemen Sayfa Çok Büyük Düzgün Görüntülenemeyebilir" veya "Telefon Belleği Dolu" yazısı çıkıyor. Abimin Samsung Star'ı ile maxicep.com'a giriyorum. Hiç öyle uyarılar falan yok Normal açıyor sayfayı. Samsung Star'ın işlemci hızına 200 MHz diye söylüyorlar. Samsung Monte'nin bazı sitelerde 312 MHz, bazı bulduğum sitelerdede 500 MHz olduğu söyleniyor. Niçin böyle? Rahatça nette dolaşamıyorum bile. Opera Mini'yide sevmedim zaten. Star ile Montenin kıyaslamasında, montenin ezip geçeceğini düşünmekteydim hep. Çok gücüme gitti bu olay. Herneyse çok yazdım asıl konuya dönelim :)

Sorularım:

1) 5MP Kamerası Kaliteli çekim yapabiliyormu?

2) Samsung Wave'in Web Tarayıcısı "Dolfin v1.5" diye biliyorum. Monte'ninde "Dolfin v1.5" Samsung Montenin Web Tarayıcısını beğenmiyorum çok yavaş, Wave'inde o kadar yavaşmı ?

3)Samsung Wave "bada" OS kullanıyor. Uygulama sayısı olarak yeterlimi?

4) Her telefonun bir ekran boyutu vardır. Mesela Monte'nin 240X400'tür. Samsung Wave'in ekran boyutu nedir?

5) Samsung Wave'de Wi-Fi Hızlımıdır?

6) Samsung Wave'in işlemcisi 1GHz olduğuna göre, çok uygulama açımında veya internet sayfalarında çok dolaşıldığı zaman "Telefon belleği dolu" uyarılarmı çıkıyor veya kasmalar, yavaşlamalar yaşanıyormu?

7) Samsung Wave'in pil süresi ne kadar gidiyor?


8) Samsung Wave alınmalımıdır? Alınmamalımıdır?

Arkadaşlar Samsung Wave Kullananlardan tam 7 sorunun cevabı olmasada bazılarının cevabını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum :)
 


chatlaq^m

Üye
1Ghz işlemci hızı yeterli geliyor ve herhangi bir programda kasma yapmıyor. internet sayfalarında gezinti de gayet net ve hızlı oluyor. belleğin dolması asırı yukleme yapmadıgınız surece kolay kolay dolacak gibi deil cunku +8GB belleği var. Sarzı telefon surekli elinizde ve bir cok uygulama kullanıldıgı taktirde 10 saat kullanım olmadıgı taktirde ( yani surekli oyun oynamıyorsanız mesajlasmıyorssanız ) bir ay kadar idare ediyor. Her sey için mükemmel bir telefon. Tavsiye ederim:oke:
 
M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
evet ya. Ben oyun oynayan ve çok mesajlaşan biriyim. Ben bu monteyi almadan önce 5800 vardı üretim hatasindan dolayı paramı geri almıştım. Bayrama 1 gun kalmıştı. Bayramdada baya biriktirmistim. Telefonsuz duramadım. Ucu ucuna kacırdım wave'i keşke bekleseymişim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt