samsung wave kamera basarısız sorunu cözüm.

Sponsorlu Bağlantılar

ares_53

ares_53

Üye
verin servise arkadaş ne yoruyonuz kendinizi yaa alla allaa :D:D

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
DedikLeriniz yaptim ama HaLa FaiL Hatasi Veriyor .. Baska Bir cozumu varmidir :S

caLisan kameramıda bozdum ...

Kendıme kufur edesim var :))

----------Eklendi @ 02:42:50 ---------- Yazıldı @ 00:56:59 ----------

arkadasLar Bada 1.2 JVKC1 YaziLim sürümü oLan biriniz ''Stune'' oradaki tüm Driver Listesini upLoad edebiLir mi ? ? ?

eLZeM34

Üye
sendekide bedevi şansıymış :D telefonu senin yerine onlar kullanmış resmen. ben hepsiburadadan aldım. bu 2. aldığım cihaz o siteden. emin ol en kalitelisini oradan veriorlar. bu sizin bayilerden aldığınız malların defolu olma ihtimali %70.

Aynen kardeş bende hepsiburada'dan aldım ve ilk aldığım ürün değil gerçekten ürünü sattıktan sonra arkasında duruyorlar.

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
arkadasLar Bada 1.2 JVKC1 YaziLim sürümü oLan biriniz ''Stune'' oradaki tüm Driver Listesini upLoad edebiLir mi ? ? ?

SiyahSin

Üye
usta hersey tamamda s-tune'da surukle birak olmuyor bende :S

bbounce

bbounce

Üye
dostum ayni sorun bendede vardi ve cok kolay bi sekilde hallettim hib bir degisiklik yapmadan hatirliyabilirsem yazacagim servislik bir durumda yok yanliz sunu cok net hatirliyorum ayni sekilde wireless acik olarak surekli guncelleme yaptim 3 yada 4 kere kamera guncellemesi istersen bi dene fail yazana kadar guncellemeye devam et

levent0077

Üye
bu sefer ben kamerayı acınca ön kamera aciliyo nasıl arka kameraya gecebilirim

Üst Alt