samsung wave kamera basarısız sorunu cözüm.

Sponsorlu Bağlantılar

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave kamera basarısız sorunu cözüm.
*#197328640# tuşlayıp sırasıyla 6-3-2 menulerine basarak camera yazılımını güncelleştirip deneyin (hard reset işe yaramaz)

eger bir sonuç alamazsanız şu işlemleri yapın :

telefonunuzu 'usb hata ayıklama' moduna alıp stune programını yönetici olarak çalıştırın

browser menusu altındaki SystemFS seceneğinin altındaki Driver ı açın

herhangi bir problem ihtimaline karşı şu dosyaları yedekleyin PC nize (sağda görünür dosyalar)
-CE147_F2_0x05_0xSB
-CE147_F3_0x05_0xSB

sonra alttaki linkte indirecek olduğunuz 2 dosyayı sürükle bırak yöntemi ile aynı yere atın (SystemFS / Driver)
.megaupload.com/?d=RG4JW628[/URL]
NOT: 6 - 3 - 2 DE SON OLARAK 2 YE BASTIKDAN SONRA HİÇ BİRŞEYE ELLEMEYİN SONRA OK OK DİCEK O ZAMAN # BASIN VE KAPATIN CIKIN DÜZELİCEKTİR.

ondan sonra ilk yazdığım şeyi baştan yapın yani *#197328640# tuşlayıp sırasıyla 6-3-2 menulerine basarak 4 dk bekleyin
muhtemelen sorununuz çözülecektir

BUDA stune PROGRAMI

• Beğen
Tepkiler: Okeanus ve korfare

erem.qns

erem.qns

Üye
telefonu aldıktan 3 gün sonra kamera basarısız hatası almaya basladım. Basarı servise verdim değişim olucak dediler. 1.5 ay bekledim 0 telefon geldi.
Geldi de keske gelmeseydi. Kutudan cıkardım telefonu alt kapakda (anten kısmında) 3 tane derin çiziklere rastladım. Tekrar servise gittim hemen kasayı değiştirelim dediler tmm dedim. Bekledim baktım sonuc yok. Aksama ararız biz sizi dediler.
Arayan olmadı ertesı gun gıttım kasanın samsung dan gelmesını beklıyoruz dedıler. Ve telefonumu 3 aydır byle kullanıyorum.
Eminonunde orjınal kasa buldum 55 tl alıp deiştiricem artık
Bu arada emınonunde hasırcıoglu han var. Orada wave ye göre guzel kılıflar var bi göz atın :)

silver021

silver021

Üye
telefonu aldıktan 3 gün sonra kamera basarısız hatası almaya basladım. Basarı servise verdim değişim olucak dediler. 1.5 ay bekledim 0 telefon geldi.
Geldi de keske gelmeseydi. Kutudan cıkardım telefonu alt kapakda (anten kısmında) 3 tane derin çiziklere rastladım. Tekrar servise gittim hemen kasayı değiştirelim dediler tmm dedim. Bekledim baktım sonuc yok. Aksama ararız biz sizi dediler.
Arayan olmadı ertesı gun gıttım kasanın samsung dan gelmesını beklıyoruz dedıler. Ve telefonumu 3 aydır byle kullanıyorum.
Eminonunde orjınal kasa buldum 55 tl alıp deiştiricem artık
Bu arada emınonunde hasırcıoglu han var. Orada wave ye göre guzel kılıflar var bi göz atın :)

sendekide bedevi şansıymış :D telefonu senin yerine onlar kullanmış resmen. ben hepsiburadadan aldım. bu 2. aldığım cihaz o siteden. emin ol en kalitelisini oradan veriorlar. bu sizin bayilerden aldığınız malların defolu olma ihtimali %70.

yasinnn1995

Üye
arkadaşlar bu telefon walla bunalıma soktu beni. kullandıgım sürüm jvjh1_tur ve bi müddet sonra camerası bozuldu sanırım kamerayla fazla çekim yaptıgımdan mı kaynaklandı nedir anlıyamadım. fazla dediğimde 1 saat kadar yoktur.kamerada dalgalanmalar oldu görüntü gitti sonra saçma denemelerle ekrana ufak ve seri dokunuşlarla aklım sıra komut veriyomuş gibi üşenmeden seri bi şekilde sinyal gönderdim :) komik ama işe yaradı çünkü sorun yazılımsal gibi gelmişti.fakat daha sonra(1ay kadar) tekrar bozuldu ve bu kez görüntü hiç gelmedi.bende kies üzerinden yazılım güncellemesi yaptım
1.0.2 jvj k1 e geçtim buarada hard formatta attım bu kez kamerayı açtıgımda direk kamera başarısız diyerek hiç açılmıyo. ne yapacagımı şaşırdım.güncelleme yapmaktan bile çekinen,aman daha iyi bi yazılıma sahip olmiyim bu haliylede telefonum beni her türlü idare eder düşüncesine sırf telefona bişiy olur düşüncesindeyken şimdi gözüm döndü herşeyi yapabilirim :) yeter ki bana yol gösterin. hard formattan öte bi format yokmudur telefon gene ilk haline dönse.anlayamıyorum tuhaf gelio. sevgiler.

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
:D konum sohbete dönüşüyor sanki :)

yasinnn1995

Üye
napiyim dostum o kadar çok yardıma aç bi haldeyim ki. neyse bunu da yazarak daha da cok sohbet muhabbet ortamı oluşturmayayım :) kameram gitti çok morelim bozuk bilindiği gibi diil.

zmatyar

zmatyar

Üye
aynı sorun bendede sürekli oluyordu çok dikkatli bir biçimde önce bada 1.2 daha sonra xjj9 geçtim çok şükür herşey normal şuan canavar gibi oldu tavsiyem çok dikkat ederek frimware yüklemen.

yasinnn1995

Üye
bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?sizinde başınıza geldiğine göre halimden en iyi siz anlarsınız.kies den yapilicak bişiy diil anladıgım kadarıyla.

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bu konuyu ben eger ki yanlıslıkla kameranı güncellediysen yada kameranda basarısız sorunu varsa halletmeniz için yaptım kies ile yapılan bi yöntem degildir harfi harfine dogru yaparsanız bi sorunda cıkmaz bende forumda saolsun bi arkadas yüzünden gaza gelip güncelledim ama sonra bunun sayesinde düzelttim. EGER KAMERANIZDA SORUN YOKSA DENEMEYİN BİLE...

Sehzade

Üye
dediginizi yaptım sorun hala dewam ediyor :S

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
*#197328640# tuşlayıp sırasıyla 6-3-2 menulerine basarak 4 dk bekleyin
bunu yaparken hiç birşeye dokunmaman gerekiyor 2 ye bas çek elini

bahoz27

Üye
Yahu ben elimi değil ayağımı bile çektim :) yok bi numara :)
kardeş varsa düzgün bi çözüm yapalım yoksa da bizle kafa bulma allahaşkına :(

Sehzade

Üye
bende yaptım FAIL yazıo kutu icinde

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
bunları yaparken wifi ile bi yere baglanıp denermisiniz?

Sehzade

Üye
update firmware [FAIL]
hata hala aynı

coskun81

Üye
bende de samsung wave 2 var ve alalı 2 haftayı geçti kamera basarısız sorunu vermeye basladı.. burada yazılanları uyguladım fakat bır halta yaramadı . garantıye falan verırsem uzuun sure gelmez dıye korkuyorum..bunu telefoncular yapamaz mı ?

sadbinmuaz

Üye
dostum servise verdim 1 aydır gelmedi daha lanet oplası samsung oyalıyor vatan bilgisayardan alanları hemen değiştiriyorlar biide bekletiyorlar

coskun81

Üye
normal bır telefoncuya goturdum baştan bada 1.2 kuruna duzelır sistem atılcak dedı ne kadar dedım 50 lıra dedı benı yedı yapmak ıstemedı ben bılıyom da sen samsungu ara sureklı garantı ıle ılgılı paso sıkıstır..444 77 11 sıkıstrmazsan bsey yapmazlar..bır de benımkının dahılı hafızası 2 gb degıl 390 mb . bu neden onu da anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

ha bırde servıs iş suresı maksımum 1 aydır . oyalatma kendını kerdesm :)

Lockman_55

Üye
Değerli kardeşim paylaşımın için teşekkür ederim. vermiş olduğun linklerden dosyaları indirdim ve kurdum. senin vermiş olduğn link dosyası 8500 dosyası olduğu halde 8530 telefonuma kurdum ve sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim bu paylaşım için.

faithless9

Üye
Bende de aynı problem var (wave2) buradaki yol bir işe yaramıyor =( camera update fail yazıyor herseferinde. 6.3.1 yaptığımda da cant read version info yazısı çıkıyor. Bunun bir çözümü yokmu. Kamerası çalışan bir wave2 sahibi dosyaları upload etse çok iyi olurdu aslında...

Üst Alt