Samsung wave eşittir versiyon!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave eşittir versiyon!!
Arkadaşlar bende yurtdışından gelme bir samsung wave S8500 var.Ben bunu jj9 a yükseltemiyorum.Benimki 1.0.2 sonunda jvjh2 yazıyor.Ne yapmalıyım?Port search e basıyorum download yazısı hala kilitli multiloaderda :off::off::off::off::off:

mildew583

mildew583

Üye
xxjj9 a yükseltebilmen için xxjıd yüklemen lazım önce.

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Animeci :D Tamam da ben xxj9 a yükseltemiyorum.Download mode da açıyorum telefonu,pcye bağlıyorum usble.Sonra multiloader ı açıyorum LSI6410 işaretliyorum, download işaretliyorum. Ama hala görmüyor port search dediğim halde.

--------------- Ekleme ---------------

Pardon başta xxj9 demişim ama xxjid olacak.Ama dediklerimi yapıyorum sonra ne yapacağım?

mildew583

mildew583

Üye
jj9 için download işaretlemiyeceksin.

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş baştan anlat lütfen.Kies dahil hiçbir bilgim yok :(

Ne yapmam gerek.Baştan sona anlatırmısın?

mildew583

mildew583

Üye
bilgisayarında en son veriyon kies kurulu olsun kiesle işimiz yok.

telefonda ki kartları çıkart. bataryanın dolu olmasına özen göster. bada 1.2 için xxjıd kurman gerekiyor. ml yi aç lsi seç. boot change sonra download seç. dosyaları yerleştir. eksiksiz ve hatasız bir şekilde. şimdi telefonu download mode a al. usb tak bilgisayara. port search yap sonra download de. bu kadar.

yapabildinmi?

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Aynen şöyle bir hata çıktı.

Download Start Ch[0]
BootLoader 1703.9KB OK[1.1s]
Dbl 281.5KB OK[0.9s]
Wait reset !!
****** port open error!

alperkurucu

Üye
kardesler bende de port dearch gormuyor. ayrıca telefonu nasıl download mode alıyoruz ses kıs kilit ve no yuşuna basıyorum ama birsey olmuyor. biraz ayrıntıları acıklar mısınız?

kizmayantepe

Üye
Aynen şöyle bir hata çıktı.<br />
<br />
Download Start Ch[0]<br />
BootLoader 1703.9KB OK[1.1s]<br />
Dbl 281.5KB OK[0.9s]<br />
Wait reset !!<br />
****** port open error!
<br />
<br />
baska usb portuna takmayi dene

silver021

silver021

Üye
ses kis kilit no tusuna ayni anda basicaksin. herbirine ayri ayri basarsan gecmez. tum wavelerde download modu mevcut. xxjid sürümü port search hatasi aliorsa yanlis olan secenekleri isaretlemis olmalisin.

missing_88

missing_88

Üye
Ben kendi yaptığım sırayla sana anlatayım.
1- multiloader çalıştır.
2- üstte lsi işaretli olacak download işaretli olacak
3- xxjıd klasöründeki dosyaları programa sırasıyla göster (xxjıd da BOOT dosyalarıda dahil buna)
4- telefondaki simkart ve hafıza kartını çıkar (bataryan dolu olsun!)
5- telefonu kapama, ses kısma ve kilit tuşuna aynı anda bikaç saniye boyunca basılı tut telefon download moda gececek.
6- şimdi telefonu usb kabladan pcye bağla.
7- eğer tüm bunları eksiksiz yaptıysan port seach de ve download butonu aktif olacak download dediğinde işlem başlayacak. birkaç dakika sürer bu. sonra telefon kendini resetler ve açılır.
8- tekrar multiloader programını aç bu kezde xxjj9 klasöründeki dosyaları programda gerekli yerlere koy. (fakat burda önemli olan bu kez boot ve download işaretli olmayacak.
9-telefonu download modda tekrar bağla.
10- port search sonra download de. İşlem bitince telefonun bada 1.2 xxjj9 sürümüne yükselir. :oke:

Umarım işinize yarar. Eğer bu anlatım yeterli olmadıysa yarın resimli anlatım yayınlayabilirim.

liverali

liverali

Üye
kendi makınemde de ben telefonuma verison yulerken aynı sorunu yasadım port search deyip usb kablosunu cokartım taktım ve versionu yukledım .

ubeydmehmet

Üye
Yaptığın işlemi resimli eklesen daha güzel olur.Yeni aldım wave 2'yi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt