&&BERKAY&&
Üye
gereksiz bişey bu multiloader ile yüklemek telefonunun codenu değiştiriyor orjinalliğini bozuyor.bence gerek yok
hem zaten şubat ayı içerisinde kiese gelicek.
akıllılar telefonu kapatcaksin sim ve hafıza kartı çıkarıp seskısma kilit açma tusuna basılı tut download modu çıkararkadaşlar çok gaza geldim kies i bekleyecektim ama şimdi geçiyorum haydi bismillah
--------------- Ekleme ---------------
Aynen bendede olmuyor
yükleyemeyen arkadaşlar için; konuyu açan arkadaş yanlış yazmış..
telefondakileri yedekleyin. hafıza kartı ve sim kartı çıkartın telefon kapalı iken (ses kısma+tuş kilidi+no tuşu) na basılı tutun download mode girecektir. usb yi bilgisayara takın. port searh diyin telefonu bulacaktır. sonra download a tıklayın ve kurulumu bitirmesini bekleyin. bilgisayarınızda kies mutlaka olsun. winxp, winvt, win7 farketmez 32 bit olduğu sürece sorun yoktur.
Malesef sorun çözülmedi :Skiesi sil tekrar yükle
Her türlü deniyorm ama Download butonu aktif olmuyor. (windows 7 )
ya bn geçtim super oldu tlfn birsuru oyunda yukledim ama saatlerdin beni rahatsiz eden bir sorun var nolur yardımcı olun uydu bulamıyor ya bu bağlantı ayarlarındn konumum dedıgınde bıle sıfır gösteriyor butun verileri ndrive yukledim ondada uyduyu bulmuyor bir suru sitedeki yontemi denedim olmadı nolur yardım edin
Herşey için sağolun. Telefonumu 1.2 yaptım ancak bende kies'e bağlanamıyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?