samsung wave 8500 - nokia c7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06ilhan

06ilhan

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave 8500 - nokia c7
arkadaslar merhaba cep telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim sizce hangisini tercih etmeliyim.daha önce samsung kullanmadım ve nokia 5800 vardı o da 5,5 ay servisde kaldı nokia o yuzden kafamda soru işareti sizce hangisini almalıyım. şimdiden tesekurler

SavinMe

SavinMe

Üye
kac tl arası bi telefon istiyorsun istedigin özellikleri sayda ona göre söyleyelm ... Paran varsa Iphone4 tabikide :ehe

06ilhan

06ilhan

Üye
    Konu Sahibi
tesekur ederim arkadasım ıphone 4 suan için düşünmüyorum. 800 - 1000 arası düşünüyorum. dokunmatik ,navigasyon,wifi ile internette sorunsuz gezinme benim için önemli özellikler

Noks

Noks

Üye
samsung wave al pişman olmazsın kamerası n86 8mp den daha ii :) 5m ama 8 mplere bile taş çıkartır cinsten süper amoled ekranı bada os işletim sistemi 1 ghz işlemci 5.1 kulaklık cevre ses sistemi daha ne olsun :):):)

06ilhan

06ilhan

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave al pişman olmazsın kamerası n86 8mp den daha ii :) 5m ama 8 mplere bile taş çıkartır cinsten süper amoled ekranı bada os işletim sistemi 1 ghz işlemci 5.1 kulaklık cevre ses sistemi daha ne olsun :):):)
cevabın için tesekur ederim samsung navigasyonda sıkıntı yasıyor diyorlar ne kadar dogru acaba ?

M3L!H

M3L!H

Üye
Evet, samsung için düzgün bir navigasyona sahip olmak istiyorsan para ödeyip satın almalısın. Nokia'da ise ücretsiz! Samsung Wave'in 1 GHz işlemcisi var fakat Nokia C7'yi tercih ederim. Çünkü Nokia'ya destek (yazılımsal ve donanımsal) verildiği kadar Samsung'a verilmiyor! Samsung Apps'te güzel (örneğin 3D oyunlar) uygulamalar için para ödemen gerekiyor. Nokia'da ise netten bulabilirsin.

maxirabit

maxirabit

Üye
tabikide wave c7'den daha iyi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...