Satılık Her türlü Cep telefonu ve Tablet tamiri yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orcun32

orcun32

Üye
    Konu Sahibi
Her türlü Cep telefonu ve Tablet tamiri yapılır
Merhaba arkadaşlar forumda bir kaç kişi beni tanıyor gelip telefonunu yaptıran arkadaşlarda mevcut bende bu vesileyle ilan açmaya karar verdim hem sizlere yardımım dokunur hem kendim ticaretimi hareketlendirmiş olurum diye düşünüyorum.
Apple,Samsung,Nokia her türlü cep telefonu tamirini yapıyoruz.Apple ekran değişimi üst tuş sorunları pil değişimi hepsini yapıyoruz bilginize.
Telefonda fiyat vermeyi pek sevmiyorum ancak belli olan şeyler için zaten fiyatlar belli örneğin iPhone 5 üst tuş değişimi ekran değişimi pil değişimi gibi şeylerde fiyat bellidir sadece bazen kurun yükselmesi ve düşmesine bağlı olarak ekran fiyatları değişmekte hepsi bu.
Çoğu sorunu erken bildirmek koşuluyla burda siz otururken yapıyoruz gözünüzün önünde en azından güven sorunu yaşamayız diye düşünüyorum bu sayede.
Herkese iyi forumlar herhangi bir soru v.s bişey için ister numaramdan arayarak ister whatsappdan isterseniz burdan p.m ile ulaşabilirsiniz.Ama ararsanız veya whatsapp kullanırsanız tercihimdir foruma her zaman giriş yapamıyorum.

0532 297 69 97
Orçun Dikayak
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
orcun32

orcun32

Üye
    Konu Sahibi
Güncel arkadaşlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt