eaagent
Üye
ben olan şeyi söyledim badayi da kötüleyecek bişi söylemedim huzur senden sorulmuyo demi burda, huzuru bozuyosam cevap vermezsin zaten seninle ne şekilde muhatap olduğumuz da belli yukarıda. Huzur bozduğum yok.
pcwolf yorumlarınızı takip ediyorum, haklı yada haksız olabilirsiniz ancak bu forum bir bada formudur. Bada formunda baska sistemler hakkında yerli yersiz aşıroıya kacan yorumlara yer vermek ne kadar mantıklı olur onu size bırakıyorum. Burada yapılan konusmalar karşı tarafları size cevap vermeye yöneltmekten cok bada üzerine yapıcı fikirler vermeli. Kısacası yaptıgınız " Müslüman mahallesinde salyangoz satmak1 ile şe değer. Bu ne size bir fayda sağlar ne de diğerlerine. iyi forumlar
arkdaşlar kaç gündür telefon almaya gidicem ama şu iki telefon arsında kaldım samsung wave 2 mi nokia n8 mi arkadşlar benim için önemli olan şeyler şunlar lütfen artık şu kafamdaki soru işaretlerini bi silin lütfen bana biraz yardımcı olun
arkadaşım android yuklendi zaten 1-2 eksiği var oda kapatılır wave de bu islemci ram varken herşey rahatn8 alırsan en aşagı 2 sene rahat edersin.waweyi bilemem.bir wawedroid muhabbeti dönüyor.eger android yüklenirse hertürlü n8 i sollar.
senin telefonunda 5800 ne işin var buralarda hep geliyosun farklı farklı konulara n8i savunuosun wave i yeriosun rezl oluosun ne gerek var . hadi bakalım git sende kendi bölümüne
bu arada son zamanlarda smartphonelarda kameraya bakan çok nadir insan vardır . genelde önemli olan iç donanım ( işlemci ram grafk modülü vb..) işletim sistemi ,hız oyun ve uygulamadır .. multimedia ble bunların gerisinde kalır o yuzden gelip bana kamera savunma. n8 de 24 fps hd video çekio tamam mı biz 30 fps kameraysada kamerahadi tutmayalım seni...
N8 le Wave kıyaslanıyoya walla zoruma gidiyor arkadaş donanımsal özellikleri Wave nin %50 si =)=)
--------------- Ekleme ---------------
ahaha çok dogru dedin ayakta alkışlıyorum bide şöle bi durum war kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş aynen o misal adamın işi gücü yok paso wave sayfasında gezio yorumlar yapıo madem sewmiyo bu teli neden bu kadar yorum yapıosun neden tartışma konusu açıosun ben sybian mıdır nedir hiç sewmem bi kere bile girmedim sayfasına gelip burda akıl karıştırmana hiç gerek yok pcwolf arkadaşım sana diorum ok !
insanla konuşuosun...Ulaşamayacağımı, sevmediğimi, isi gücü bırakıp paso buraya yazdığımi, tartışma konusu açtığımı nerden çıkardın?? Burda bana sataşan sizsiniz, s3e yorum yapıp yaralandınız mi bilmiyorum ama buraya tartışma amaçlı girmedim. Nereye ne yazacağımı sana soracak değilim!
insanla konuşuosun...
Bana bulaşmazsan sevinirim, muhatap olduğum kişi cevap versin. Sana gerekli cevabı en kibar şekilde böyle veriyorum, yoksa kesinlikle banlanırım.
o zaman düzgün yaz yada önermi yaptım daha önce ... doğruları söyleyince zoruna gidio insanların...
Töbe töbe yaBana nasıl davranılıyosa o şekilde davrandım, suçmalara dayanamıyorum maalesef..
Doğru söyleyeni badadan kovuyolar o da zoruna gidiyo insanın
Töbe töbe yaKovuolarmış Fareli köyün kavalcısı seni Dedklerinden bitane doğru gösterrmsn? Sana gayet adam gibi davranıldı ve uyarı yapıldı .
ama sivrisinek saz davul zurna az muhabbeti
Arkadaşlar herkesin teli kendine bosuna tartisipta birbirimizi kirmayalim
Tamam ben doğru konuşmadım, davulun sesi geldi simdi. Mümkünse öteki arkadaş cevap versin bundan sonra.
--------------- Ekleme ---------------
Iste sorun orda, kimsenin telefonuna bişi dediğim yok ama böyle oluyo nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?