Samsung Wave 2 s8530 ile Çekilmiş masaüstü tadında makro çekim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Samsung Wave 2 s8530 ile Çekilmiş masaüstü tadında makro çekim
Bugün teyzemlerle Sultan Ahmet camii gezerken bir çöp gözüme takıldı ve telefondan makro moda alrak çekimimi yaptım bence mükemmel bir çekim oldu istanbulda hava güneşlikti ve ışık mükeeml bir açıdan yaklaşıyordu işte o resim.

Revengeful

Emekli Yönetici
Reklam kokan hareketler bunlar :pro:

yorgunazrail

Üye
güzel foto ama gece cekimi o kadarda kaliteli degil.yada ben ayarlarını tam yapamıyorum

kol@j

kol@j

Üye
teknik olarak güzel de anlatım konusunda pek fikir edinemedim

yokohama

Üye
İso ayarını 800 yaptığında noise' den başka birşey görebileceğini pek sanmıyorum.Arkadaşlar N82' nin de kamerası 5mp idi. Ancak Wave II ile kıyasladığımızda profesyonel makinayla karşılaştırıyormuş gibi oluyorum.Kişisel görüşüm Wave II' nin fotoğraf çekimi tırt ancak video çekimi iyi, bunun sebebi de sanırım yazılımsal. Ben sırf bu sorun cihaz kaynaklıdır diye ilk Wave II mi geri verip başka bir Wave II aldım sorun aynı. Mesela hafta sonu Aydosa gittim ışık filan mükemmel diye hemen Wave II ile fotoğraf çektim. Aynı açılardan eskiden N82 ve N86 ile de aynı şekilde kıyasladığım Canon Powershot A530 ile de çekim yaptım. Bilgisayara attığımda inanın bana Samsung D900, Sony Ericsson S700i ve W800 ile yaptığım fotoğraf çekimlerinin kalitesini dahi yakalayamadı.Soluk renkler olduğu gibi olmayan zumlandığın da noise çıkan fotoğraflar midem kalktı ve beni bu telden soğutma ya yetti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt