samsung wave 2 GT-S8530 VE BADA 2.0 bi bakarmınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave 2 GT-S8530 VE BADA 2.0 bi bakarmınız
arkdaşlar bende samsung wave 2 gt-s8530 var bada 2.0 gelince bende yükseltebilirmiyim biraz bilgi verirmisiniz

mustapha2105

Üye
arkdaşlar bende samsung wave 2 gt-s8530 var bada 2.0 gelince bende yükseltebilirmiyim biraz bilgi verirmisiniz

tabi ki yükseltebilirsiniz hocam eğer telefonunuz garantili ise kies üzerinden yurt dışı ise multiloader ile yapabilirsiniz. bada 2.0 çıkınca işin uzmanı arkadaşlar daha geniş anlatacaklardır.

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saol hocam çok teşekkür edeirm telefon garantili 2.0 la neler değicek neler gelicek ben youtube da video izledim biatane wave 2 ye 2.0 olmuş pek bişey anlamadım tabi kullanmayınca göremeyiz ama umarım çok büyük bir adım olur bu 2.0 flas player vb. gibi

mustapha2105

Üye
saol hocam çok teşekkür edeirm telefon garantili 2.0 la neler değicek neler gelicek ben youtube da video izledim biatane wave 2 ye 2.0 olmuş pek bişey anlamadım tabi kullanmayınca göremeyiz ama umarım çok büyük bir adım olur bu 2.0 flas player vb. gibi

en önemlisi sanırım flash desteği olur. onun dışında menü geçişleri ve arka planlar vb. çokta önemli değil. önemli olan kullanışlı uygulamaların olması..

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
aynen sana katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt