Haber Samsung ve Nokia, şimdi de 5Gpeşinde!

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
10 yıl sonra teknoloji veya diğer alanlarda neler olacağını bilmediğimiz için şimdiden böyle bir kanıya varmak doğru değil.
Tahmin yürütüyorum.Ve o zamana kadarda o kadar deli gibi hızlı hafızaların gelmeyeceği kanısındayım.

Gelse bile, aşırı derecede pahalı olacaklardır.

Invoke

Invoke

Üye
Türkiye'de olduğunu düşünün bunun. Saniyede 10GB veriyi yazan diskiniz olduğunu da düşünün. Ama bakın başta ne dedik? Türkiye'deyiz. Kota n'olacak? :D

Saniyeler içinde adil kullanım kotasını geçince hızınızı çekerler 3mbps'ye.

• Beğen
Tepkiler: Türk-X ve Aytaç-01
fk555897

fk555897

Üye
Bize daha 4G gelmedi.

heathrow

heathrow

Üye
Bunlar kapitalizm oyunları. 3G çıktığında herkes telefonunu degistirmek istedi. 4G'de de aynısı olacak. HD teknolojisi çıktı, herkes televizyonlarını yeniledi. Şimdi de 4K diye bir teknoloji uydurmuşlar, Full HD'den 4 kat daha iyi çözünürlük sunuyormuş. Dünya tüketim çılgını oldu. Tasarruf etmeyi düşünen yok (ben dahil).

Bu arada bildigim kadarıyla şarj konusunda 4G, 3G'ye göre daha fazla şarj tüketiyor.

fk555897

fk555897

Üye
Bunlar kapitalizm oyunları. 3G çıktığında herkes telefonunu degistirmek istedi. 4G'de de aynısı olacak. HD teknolojisi çıktı, herkes televizyonlarını yeniledi. Şimdi de 4K diye bir teknoloji uydurmuşlar, fu ll HD'den 4 kat daha iyi çözünürlük sunuyormuş. Dünya tüketim çılgını oldu. Tasarruf etmeyi düşünen yok (ben dahil).

Bu arada bildigim kadarıyla şarj konusunda 4G, 3G'ye göre daha fazla şarj tüketiyor.
Tamamen haklısın. Adamların elinde teknoloji var ama adamlar resmen süzgeçle veriyorlar. Kepçe ile dağıtsalar ne olur sanki.

• Beğen
Tepkiler: heathrow
Invoke

Invoke

Üye
Kepçe dağıtırlarsa bir kısmı yere dökülür.

Türk-X

Türk-X

Üye
Türkiye'de olduğunu düşünün bunun. Saniyede 10GB veriyi yazan diskiniz olduğunu da düşünün. Ama bakın başta ne dedik? Türkiye'deyiz. Kota n'olacak? :D

Saniyeler içinde adil kullanım kotasını geçince hızınızı çekerler 3mbps'ye.

Tam bu konuyu düşünüyordum :coold:

enterneoll

enterneoll

Üye
3g ile 4g fazla fark yok. 3g tr de alt yapı sağlam olsun yeter. Iki de bir şebeke 2g 3g değişiyor . Demekki 4g gelince biz yine 3g zor buluruz
3g ile 4g arasında fark yokmuş ne desem bilemedim aslında 3310 ile note 3 arasında pek fark yok bence

___kaptan___

___kaptan___

Üye
3g ile ferrariye kafa tutarım herhalde :kıskıs: turkcell le bağlan hayata :sirit:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
xmustx

xmustx

Üye
dünya 2040 ı görebilecekmi ? sen 4g 5g için yeryüzünü gökyüzünü mahvedersen ne 5g yi nede 2040 ta yeni nesli göremeyeceksin insanoğlu..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şu 4G ülkemizde bi başlasın 5G'yi alsınlar onların olsun gözüm yok valla :bigstar:

anisti

anisti

Üye
evet 5g gelsin en azından bizde 3g görürüz.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
10 sene sonra bıze 4g gelir

UpOneTR

UpOneTR

Üye
3g ile 4g fazla fark yok. 3g tr de alt yapı sağlam olsun yeter. Iki de bir şebeke 2g 3g değişiyor . Demekki 4g gelince biz yine 3g zor buluruz
Saniyede 1mb
Saniyede 10mb evet hiç fark yok :-P

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
En fazla mobilde video ve flim izliyoruz onlar içinde 3g rahat yetıyor

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap