Samsung usb bağlantıyı yapamıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

kitabkurdu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung usb bağlantıyı yapamıyorum...
Arkadaşlar usb aletini taktığım zaman, direk şarj etmeye başlıyor. Hiçbir seçenek çıkmıyor. Ayrıca bluethooth aleti ile de pc ye atmaya başlayınca, cepten - pc ye yarıda kalıyor hata veriyor. pc - cep e aktarmaya başlayınca atıyor. Bunun bir çaresi var mıdır ?

Herkese saygılar...

KralBaykus

KralBaykus

Üye
Hiçbr Bilgim Yoq Kusura Baqma Yardmcı OLamıcam :oke:

segagas

Üye
Arkadaşlar usb aletini taktığım zaman, direk şarj etmeye başlıyor. Hiçbir seçenek çıkmıyor. Ayrıca bluethooth aleti ile de pc ye atmaya başlayınca, cepten - pc ye yarıda kalıyor hata veriyor. pc - cep e aktarmaya başlayınca atıyor. Bunun bir çaresi var mıdır ?

Herkese saygılar...

vardır vardır meraklanma :D sanıtım ilk samsung tel kullanan herkesin yaşadığını yaşıyorsun. Samsung new pc studio programının son versiyonunu indir. Telefon ayarlarından pc studio seceneğini kaydet ve usbye takarken telefonun bekleme modunda olsun. Bağlanacaktır. kolay gelsin

deliogz

Üye
hangi telefon

kitabkurdu

Üye
    Konu Sahibi
Telefon samsung un M1 serisi...

Peki bekleme moduna nasıl alacağım. aradım öle bir kısım yok ki :S

xkemalx

Üye
Bilen varsa lütfen anlata bilirmi ayni olayi bende yaşiyorum pc ye baglanamiyorum. bekleme moduna nsl alacaz

kitabkurdu

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth ile cep tel. dan - pc ye aktarma işlemi başlıyor , %60 lara geldiğinde hata veriyor. otomatik kapanıyor. Ve aşağıdaki hatayı veriyor...

Sebep ne olabilir ya offfff :vur:angry::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla:

kitabkurdu

Üye
    Konu Sahibi
kimse bilmiyor mu yav :( :(

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
of arkadasm of bklme modu dedigi ayri bi mod dgl telefnun boşta olsun demek .... yada telinin baglanti ayarlrndan usb seceneklerini kontrol et yigin bellek olarak yada veri dpolama olarak ayarla ve yukarida arkadasn soyledgi prgrmi indir kolay gelsn ...

kitabkurdu

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerini yaptım ama olmadı , olmadı , olmadı....

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
o zmn geriye iki secenk kaliyor ya hafiza kartn yazmaya kapali yani korumali ... bu ilk secenek bi bak ayarlardan bellek kartı bilgilernden ha buda olmazsa hard format at teline ... yada hafiza kartnda cddi bi sknti wardr blki o zmn yeni bi bllek karti al ...

Üst Alt