JAD DOSYANIN UZERINDE TIKLAMA YAPACAKSINIZ, JAR DEGIL.
Eğer yüklemek istediginiz uygulama yada oyunun, jad dosyası yoksa elinizde aşağudaki programla, jar dosyalarının jad dosyasını yapabilirsiniz daha sonra ikisini aynı yere atıp jad dosyaya tıklamalısınız. Yüklensin mi sorunu gelecek ekrana
sa adminve arkadaşlar ne olur yardımcı olun benim samsung gt c5510 telefonum var şimdi jar oyunlar yüklüyorum bazıları oluyo bazılarıda kurunca java hatası geçersiz biçim die hata alıyorum yardım edin lütfwen
olmuyo sitede baya şey war ama mesela indirdim o jad a çeviren programı sora bu siteden oyun indirdim üstüne attım çevirme dosyasının oluyo bişey bide zaten usb kablosu takılıyken ekran gdio hani bilgisayara bağlı yazıyo o ara seçeneklere falan nasıl basıcaz bi güzel anlatın da anlayalım admin lütfen
olmuyo sitede baya şey war ama mesela indirdim o jad a çeviren programı sora bu siteden oyun indirdim üstüne attım çevirme dosyasının oluyo bişey bide zaten usb kablosu takılıyken ekran gdio hani bilgisayara bağlı yazıyo o ara seçeneklere falan nasıl basıcaz bi güzel anlatın da anlayalım admin lütfen
aga jad maker ile yapıom jad dosyasını atıyom hafıza kartına ordan telefona sonra kodu yazıyom java hatası gecersizz bicim hatası alıo bi çözüm bulun nolur ya
--------------- Ekleme ---------------
ya beyler çözdüm olayı olay .jardan degil direk jaddan kaynaklanıyo bi ane oyun sitesinden jad dosyasını uploadlamıslar indirdim yukledım calıstı jadmaker la kac tane yaptıysam gecersiz bicim hatası aldım rica etsem bana nescube nin jad ını bulabilirmisiniz nolur