inanbal Üye jar ve jad dosyalarına girdiğim zaman yükleme olmuyor.gürüntülenemiyor yazıyor.dosyaları tanımıyor telefonum.hiçbir program yüklemedim ne yapmalıyım..
jar ve jad dosyalarına girdiğim zaman yükleme olmuyor.gürüntülenemiyor yazıyor.dosyaları tanımıyor telefonum.hiçbir program yüklemedim ne yapmalıyım..
BossLication Üye beyler hala desteklenmeyen dosya biçimi diyo bu cihazın acayip sinirliyim telefonu duvara vurmak geliyo içimden en sonunda onuda yapıcam off yaaa biri yardımcı olsun lütfen msn:
beyler hala desteklenmeyen dosya biçimi diyo bu cihazın acayip sinirliyim telefonu duvara vurmak geliyo içimden en sonunda onuda yapıcam off yaaa biri yardımcı olsun lütfen msn:
okeane101 Üye sol üst dokumatik tuş diyorsun bastıgımda direk seçenekler e giriyor zaten ekreadada seçenekler yazıyor
sol üst dokumatik tuş diyorsun bastıgımda direk seçenekler e giriyor zaten ekreadada seçenekler yazıyor
crazy_guti Üye Ya Abii Bende Java Yasadışı Değişken Dio Ondan Sonra Bişey Oolmuo Nasıl Yüklüonuz Siz Yaw Yardım Edin Bana
Ya Abii Bende Java Yasadışı Değişken Dio Ondan Sonra Bişey Oolmuo Nasıl Yüklüonuz Siz Yaw Yardım Edin Bana
the_poison Üye arkadaşım bu dediklerin E250 ye de olurmu yada bu telefona naısl oyun yüklenir bi anlatırmısın
cancarter Üye Kanka Bi Cwp Yer Oyunu Yüklüom Fln Herşei Yaqıorum Ddiin Gbi Fakat Oyunu Açacakım Zmn Hata Werio Bunun Nedeni Ne????
Kanka Bi Cwp Yer Oyunu Yüklüom Fln Herşei Yaqıorum Ddiin Gbi Fakat Oyunu Açacakım Zmn Hata Werio Bunun Nedeni Ne????