Öneri samsung toplama telefonları?

Sponsorlu Bağlantılar

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
samsung toplama telefonları?
Arkadaşlar samsung toplama telefonu alınabilir bir telefon mu. Note 3 fiyatı 300 lira falan
Elime aldım teli cin malı gibi berbat değil. Görüntüsü iyidir. Apk dosyası yüklenebilir. Bazı yerlerinde yazılar ingilizce oluyor ve rengi orijinal den azıcık soluk?? Yorumunuzu almak istiyorum

M.F.E

Üye
oyle telefonlara para vermeye degmez

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Arkadaşlar samsung toplama telefonu alınabilir bir telefon mu. Note 3 fiyatı 300 lira falan
Elime aldım teli cin malı gibi berbat değil. Görüntüsü iyidir. Apk dosyası yüklenebilir. Bazı yerlerinde yazılar ingilizce oluyor ve rengi orijinal den azıcık soluk?? Yorumunuzu almak istiyorum

Bence biraz daha para ekleyip bulabilirsen ikinci el gmd al :D o fiyatlara gmd tavsiye ederim ne olduğu belli olmayan telefona para verme..

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Kendime almıyorum s3 kullanıyorum. Hediyelik ucuz birşey arıyorum

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
heathrow

heathrow

Üye
Toplama telefon mu? İlk defa duyuyorum?

• Beğen
Tepkiler: mesut0114 ve GökhanERMCLR
alical33

alical33

Üye
toplama değil de Replika olacaktı :) o telefonların da bir sürü çeşidi var mtk numarasına göre değişiyor ama yine de hiç birini tavsiye etmemtoplama değil de Replika olacaktı :) o telefonların da bir sürü çeşidi var mtk numarasına göre değişiyor ama yine de hiç birini tavsiye etmem

theeternal

theeternal

Üye
300tl verip replika telefon alıcaksan 300tl ver symbian telefon al daha iyi bence :D

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bildiğin yada gördüğün reklamda ki telefon değil bu.. O reklamda ki berbat telefonlari ben 50 tl ye almam. Toplama farklıdır. Donanım yada yazılımı in bazı kısımları orijinal dışında farklı parçalardan oluşur. Apk falan yüklenebilir. Ekranı da iyidir. Ama bilmediğim bir kötü yanı mı var diye sordum.....

theeternal

theeternal

Üye
Kardeş bildiğin yada gördüğün reklamda ki telefon değil bu.. O reklamda ki berbat telefonlari ben 50 tl ye almam. Toplama farklıdır. Donanım yada yazılımı in bazı kısımları orijinal dışında farklı parçalardan oluşur. Apk falan yüklenebilir. Ekranı da iyidir. Ama bilmediğim bir kötü yanı mı var diye sordum.....
kardeş apk falan alakası yok ben video izledim replika s4 antutudan 10k falan alıyor subway surf herşeyi açıyor aynısı gıbı ama verılmez dıyorum para

Üst Alt