Samsung telefonumu garantiye vericem ama sayac !!

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Samsung telefonumu garantiye vericem ama sayac !!
selamin aleykum bende samsung galaxy s6500 mini2 var telefonun titresimi normal degil gibi garantiye vericem ama daha once cok custom rom yukledim simdi stock roma dondum ama cihaz garanti kapsamindami simdi sauaci sifirlamaya calistim triangle away la de oldumu bilmiyorum resim koysamda bi baksaniz ??

simdi bu telefon garantilimi

Yigit315

Yigit315

Üye
Hocam yanlış bilgi vermem istemem ama '' Samsung Offical '' yazıyor. Ben root kullanıyorum bende '' custom '' yazıyor aynı yerde...

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
bendede rootluyken oyleydi sayaci siyirlayip stock rom yukledim ama olmusmu garanti kapsamindami simdi telefonum

nsren

nsren

Üye
bendede rootluyken oyleydi sayaci siyirlayip stock rom yukledim ama olmusmu garanti kapsamindami simdi telefonum

Binary olan bölüm sıfır ve Official. Kesinlikkikke ilk günkü gibi :-) yani olmuş

• Beğen
Tepkiler: Nextman

ademguvercin

Üye
aynen usta ben de root attım ama garantiden çıkmışmı nerden öğreniyoruz ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar kısaca belirtmişler ama şunu belirteyim zaten odin ile stock bir rom yüklediğinizde Root kalkar :oke:.Cihazınızı garantiye gönderebilirsiniz.

-Emre

-Emre

Üye
Custom binary (sayaç) 0 ve orjinal rom yüklü garantiye verebilirsin ama zaten mini2nin titreşimi biraz farklı çok anormal değilse gondermenize gerek yok

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Custom binary (sayaç) 0 ve orjinal rom yüklü garantiye verebilirsin ama zaten mini2nin titreşimi biraz farklı çok anormal değilse gondermenize gerek yok
ne gibi farklı ya nasıl biliyormusun mesela telefonu sarja takıyorum yatıyorum saabah elime aldıgımda evden arıyorum telefonu denemek icin hani titreyip ara verip titriyorya ilk titremede çok zayıf oluyor sonra duzeliyor bi sıkıntı cıkarırmı ileride cıkarmassa vermeyeyim

-Emre

-Emre

Üye
ne gibi farklı ya nasıl biliyormusun mesela telefonu sarja takıyorum yatıyorum saabah elime aldıgımda evden arıyorum telefonu denemek icin hani titreyip ara verip titriyorya ilk titremede çok zayıf oluyor sonra duzeliyor bi sıkıntı cıkarırmı ileride cıkarmassa vermeyeyim

Biraz anormalmis. Ama çok büyük sıkıntı değilse şimdilik vermeye gerek yok hele cihaz yeniyse biraz beklemenizi öneririm

- - - Eklendi - - -

Biraz anormalmis. Ama çok büyük sıkıntı değilse şimdilik vermeye gerek yok hele cihaz yeniyse biraz beklemenizi öneririm

kapakli511

kapakli511

Üye
benim telefon rootlu bendede offical yazıyor :D

Üst Alt