Samsung Galaxy S4 I9500 Sayaç Sıfırlama

Sponsorlu Bağlantılar

senkimsinya

senkimsinya

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 I9500 Sayaç Sıfırlama
Selamın Aleyküm Arkadaşlar. Ben Telefonumu Rootladım Ama telefon Garanti dışına çıkıyormuş, Forumlarda Araştırdım biraz Triangle Away yazılımı s4 e uymuyormuş, Yardım Ederseniz Çok Sevinirim Rootu Kaldırmak Ve Sayaçı sıfırlamak istiyorum, Simdiden Teşekkür Ederim .

theeternal

theeternal

Üye
rootu kaldırmak için universal unroot vs. programlar var hemen kaldırır sayaç sıfırlamakta kolay triangle away programıyla kolayca sıfırlayabılırsın :artist:

senkimsinya

senkimsinya

Üye
    Konu Sahibi
rootu kaldırmak için universal unroot vs. programlar var hemen kaldırır sayaç sıfırlamakta kolay triangle away programıyla kolayca sıfırlayabılırsın :artist:
Triangle Away s4 te çalısmıyor hata alıyorum rootuda kaldıramadım. Tw üzerinden yardımcı olabilirsen minnettar kalırım (:

Anil-D

Anil-D

Üye
Alltaki resim tan gozukmuyor

senkimsinya

senkimsinya

Üye
    Konu Sahibi
o2hrea

o2hrea

Üye
4.2,2de sayaç yoktu orji duruyor.4.3 güncellenen tellerde yani Bizim tellerde binary 1 gösteriyor. Sayaç sıfırlamayla ilgili bir yol gördüm ama brick olma ihtimali çok yuksek olduğundan denemedim. Bizlere aayaç sıfırlama çıkmayacak :(

Anil-D

Anil-D

Üye
Ciktiki

TheMadness

TheMadness

Üye
4.2,2de sayaç yoktu orji duruyor.4.3 güncellenen tellerde yani Bizim tellerde binary 1 gösteriyor. Sayaç sıfırlamayla ilgili bir yol gördüm ama brick olma ihtimali çok yuksek olduğundan denemedim. Bizlere aayaç sıfırlama çıkmayacak :(
Tek yönlü devre(eFuse) var sıfırlama imkansız hatta Samsung da açıkladı.

Kandirici_23

Üye
Arkadaşlar bu işlemi yaparken yedek almak gerekir mi acaba?

senkimsinya

senkimsinya

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim benim Root la sorunum Hafıza Kartına dosya yüklemekti, Root sebebim bu. 4.3 te direk karta yükleme olayı varmış galiba ama biraz arastırdım room hatalıymış sanırım kimisinin 3g si kimisinin wifi si kiminin de bluetot u çalısmıyomus. Dogrumu Bunlar Hani Hatasız Ve temiz ise yüklemek istiyorum, Yani 4.3 Stabil mi ? kasma lag v.s yapıomu

nokia 603

Üye
simdi hocam benim s4 var diyelim 4.2.2 root flan atsam bu sayac olayindan etkilenmiyor mu
simdi hocam benim s4 var diyelim 4.2.2 root flan atsam bu sayac olayindan etkilenmiyor mu

Anil-D

Anil-D

Üye
sayac anca anakart degisirse olur

nokia 603

Üye
simdi hocam 4.2.2 s4 e root falan yapsak sayac olayindan yirtiyoruz mu

Üst Alt