Samsung telefonlara güncelleme yolda liste içeride.

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
Galaxy wonder = samsung'un bıraktığı telefon :((

ka_za

ka_za

Üye
Bana kalırsa WONDER=Samsungun s2, note, ace2 vb sahibleri halinize dua edin bide galaxy w ye bakın diyip insanların ibret alması için üretilmiş cihaz

seko2201

seko2201

Üye
birde gün verse samsung

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Galaxy young ne alaka ya telefon kucucuk dandik bisey

Heroata

Heroata

Üye
Ya yong bile alio 4u tasiyamaz o.

Galaxy wonder nie yokkkk???¿¿¿ En cok wonder var forumda nerdeyse :D

jr_jamis

Üye
[h=2]Samsung'un Android cihazlarına vermeyi hedeflediği güncellemelerinin ön listesi şirkete yakın internet sitesinde yayınlandı. Samsung bazı modellerden desteğini keserken S3 ve Note II için desteğe devam edecek gibi duruyor.[/h] Fuat Öner'in haberi
Samsung'un yarı resmi internet sitesi Sammobile'da yayınlanan bir listeye göre Samsung Galaxy SII ve Galaxy Note'a 4.2.2, Galaxy SIII ve Galaxy Note II'ye'de Android 5 güncellemesi yayınlayacak.

Yayınlanan listeye göre Galaxy SII ve Galaxy Note'a yapılan güncelleme son güncellemeler olacak ve Samsung tarafından cihazlara verilen güncelleme desteği kesilecek.
İlk olarak Android'in 2.3.6 sürümüyle gelen ve yüksek satış rakamları yakalayan bu iki model en son olarak 4.0.4 güncellemesi aldı. Geçtiğimiz günlerde S2 ve Note için JellyBean güncellemesi duyurulmuş ve bazı ülkelere dağıtılmaya başlanmıştı.
Samsung'un 50 milyondan fazla satan gözde telefonu S3 ve Phablet serisinin ikinci telefonu olan Galaxy Note II'ye Android 5 güncellmesi gelecek. Ayrıca Samsung'un Android 5 güncellemesi vereceği diğer modelleri ise Note 8.0 ve Note 10.1.
4.2.2 güncellemsi alacak modeller
GT-I9080 - Galaxy Grand
GT-I9082 - Galaxy Grand DUOS
GT-I8190 - Galaxy S III mini
GT-I8730 - Galaxy Express
GT-I9100 - Galaxy S II
GT-I9105 - Galaxy S II Plus
GT-I9260 - Galaxy Premier
GT-N7000 - Galaxy Note
GT-S6310 - Galaxy Young
GT-S6312 - Galaxy Young DUOS
GT-S6810 - Galaxy Fame
GT-S7710 - Galaxy X Cover 2
Android 5 güncellemesi alacak modeller
GT-I9300 - Galaxy S III
GT-I9305 - Galaxy S III LTE
GT-I9500 - Galaxy S 4
GT-I9505 - Galaxy S 4 LTE
GT-N5100 - Galaxy Note 8.0
GT-N5105 - Galaxy Note 8.0 LTE
GT-N5110 - Galaxy Note 8.0 Wi-Fi
GT-N7100 - Galaxy Note II
GT-N7105 - Galaxy Note II LTE
GT-N8000 - Galaxy Note 10.1
GT-N8005 - Galaxy Note 10.1 LTE
GT-N8010 - Galaxy Note 10.1 Wi-Fi

Kaynak: Haber7

Ee nezaman gelcek bu i9300 e gunceleme merak ediom dorusu
Hem ben bunu chipten orgenmistim xd

furkey

Üye
Ee nezaman gelcek bu i9300 e gunceleme merak ediom dorusu
Hem ben bunu chipten orgenmistim xd

Büyük ihtimalle s4 çıktıktan sonra s4 ün yazılımsal özellikleri dahil edilerek gelir diye düşünüyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
Büyük ihtimalle s4 çıktıktan sonra s4 ün yazılımsal özellikleri dahil edilerek gelir diye düşünüyorum

Bence s2 ye yaptıkları gibi sağlam bir s4 özellikli versiyon verirler gerisi Allah Kerim :ehe

enterneoll

enterneoll

Üye
s2 ve note kullanıcıları çok sevinmiş olmalı :)

Qraf_ZAMAN

Üye
7562 icin bisey yokmu yaa :(

s.ileli

s.ileli

Üye
V5 lime pie mayista cikiyor.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
:tşk:

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
    Konu Sahibi
s4 çıkış tarihinde olur tahminen çünkü s4 android 5 ile çıkacak.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
s4 çıkış tarihinde olur tahminen çünkü s4 android 5 ile çıkacak.

android 5 ile nasıl çıkacak s4 ? daha android 5 lime pie tanıtılmadı ; önce bir tanıtılsın sonra google bunu diğer firmalara dağıtsın , samsung yazılımı touchwiz e gore ayarlasın ondan sonra s4 e gelir. s4 büyük ihtimal 4.2.2 sürümü ile çıkar. ......

ozakin70

ozakin70

Üye
android 5 ile nasıl çıkacak s4 ? daha android 5 lime pie tanıtılmadı ; önce bir tanıtılsın sonra google bunu diğer firmalara dağıtsın , samsung yazılımı touchwiz e gore ayarlasın ondan sonra s4 e gelir. s4 büyük ihtimal 4.2.2 sürümü ile çıkar. ......

Aynen önce Nexus lara gelsin de öyle samsung alıp düzenlesin:thumbup:

53 rizeli

53 rizeli

Üye
arkadaşlar bende s3 var ama yazılım 4.1.2 gõzüküyor.4.2.2 diyorsunuz bende niye gözükmüyor.
teli yeni aldım ondanmı acaba.yazılım güncel diyor

slvestre-99

Üye
ya arkadaslar 4.2 guncellemesi alacak telefonlar arasinda ace2 ve s advance var eksik yazmissiniz

Üst Alt