Samsung swf sorunu

Konu Sahibi
Samsung swf sorunu
arkadaşlar telefonum gt-m5650 yani lindy.

duvar kağıdımı swf yapmak istiyorum yani pil göstergesinin felan olmasını, şebeke çekimini felan görmek istiyorum duvar kağıdında bunun için ne yapmalıyım bi yardımcı olur musunuz?

Nextman

Emekli Yönetici

Abi lindy android değil bunu kullanamaz iş.sistemi samsung OS olarak geçiyo

tamam sonradan gördüm çözümü şimdi paylaşıcam

Malesef swf programı olursa belki .Swf'nin sistem bilgilerinize erişmesi mümkün değil bunu mutlaka bir uygulama aracı olmak zorunda tıp yukarıda android uygulamasında olduğu gibi.

Konu Sahibi
hocam bi uygulumanın yardımcı olması samsung lindy için çok zor bencee
bende se w850i vardı o bile yapabiliyordu bu işi programsız yani erişebiliyor bilgilerime?

Konu Sahibi
ama hocam anlamadığım taraf se w850i bunu nasıl yapıyor?

Konu Sahibi
hocam ben internette hazırlıyordum swf dosyasını telefona atıp duvar kağıdı yapıyordum gayet güzel çalışıyordu ?

Nextman

Emekli Yönetici
hocam ben internette hazırlıyordum swf dosyasını telefona atıp duvar kağıdı yapıyordum gayet güzel çalışıyordu ?

Siz yukarıda bahsettiğiniz sisteme erişim gerektirir,pil şebeke vs gibi durumları swf dosyası okuyamaz yoksa telefonunuz wallpaper destek türlerinde swf varsa kullanabilirsiniz.

Konu Sahibi
tamam hocam anladım ama çalıştırıyordu işte bi şekilde ama nasıl çalıştırdığını bilmiyorum. neyse lindy işini napıcaz hocam?

Nextman

Emekli Yönetici
tamam hocam anladım ama çalıştırıyordu işte bi şekilde ama nasıl çalıştırdığını bilmiyorum. neyse lindy işini napıcaz hocam?

İmkansız dediğim gibi herhangi bir şekilde karşılaşmadım.

Konu Sahibi
hocam bu lindy müzik telefonu ama sesi adam gibi çıkmıyor neden ?