Samsung star wifi youtube takılma sorunu lütfen yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

secret3339

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star wifi youtube takılma sorunu lütfen yardım..
Merhaba arkadaşlar bugün samsung star wifi aldım.fakat bi problemim var wirelessten youtube baglanıp videoları izledigimde ara sıra kesilmeler oluyor.bi kaç farklı yerden baglandım aynı sorun devam ediyor..internet hızının yavaşlıgından dolayı olan takılmalar değil..seste kesilmeler oluyor akıcı değil yani..aynı sorundan muzdarip arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını bekliyorum...

byburakk134

byburakk134

Üye
Merhaba arkadaşlar bugün samsung star wifi aldım.fakat bi problemim var wirelessten youtube baglanıp videoları izledigimde ara sıra kesilmeler oluyor.bi kaç farklı yerden baglandım aynı sorun devam ediyor..internet hızının yavaşlıgından dolayı olan takılmalar değil..seste kesilmeler oluyor akıcı değil yani..aynı sorundan muzdarip arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını bekliyorum...

Başka browser denedin mi kardeş ?

Pianist07

Pianist07

Üye
Başka browser denedin mi kardeş ?

Başka browser'a ne gerek var? telefonun kendi tarayıcısından izleniyor zaten.

Bu arada, aynı sorun bende de var maalesef. Ve bunun bir çözümünün olduğunu da sanmıyorum. Sadece sesi kesildiğinde ses tuşlarından herhangi birine bas ses geri geliyor. Bazen de kayıyor, ses daha sonra geliyor. Onun için de birkaç saniye geri sar :oke:

byburakk134

byburakk134

Üye
Başka browser'a ne gerek var? telefonun kendi tarayıcısından izleniyor zaten.

Bu arada, aynı sorun bende de var maalesef. Ve bunun bir çözümünün olduğunu da sanmıyorum. Sadece sesi kesildiğinde ses tuşlarından herhangi birine bas ses geri geliyor. Bazen de kayıyor, ses daha sonra geliyor. Onun için de birkaç saniye geri sar :oke:

Telefon browser'ları her zaman kasıyor. Operayla mozilla ile orjinal browser'ı bir mi tutuyorsun ? :)

JavaStar

JavaStar

Üye
Youtube videosunun tamamen yüklenmesini bekle kardeşim öyle izle.

secret3339

Üye
    Konu Sahibi

Onuda denedim aynı sorun devam ediyor..Bugün arkadaşım aldı aynı telefonu aynı sorun ondada var..Sanırım bu modelin hepsinde var aynı sorun..

maskeli1986bela

Üye
ana menuden ayarlar a gırın oradan uygulama ayalarına gırın oradan medya oynatıcıya gır vod ayarlarına gır mobıl tv yazan yerı turkcell se avea yada vodofon ıse tıkla sora gır program yuklemeye gerek yok ben yaptım gırıyorum wallaha bende sızın gıbı cok aradım kendı cabamla buldum paylasıyorum sızler le olursa cewap atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...