Oyunda takılmalar ve fps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi
Oyunda takılmalar ve fps sorunu

Arkadaşlar öncelikle merhaba casper marka laptop kullanmaktayım.Sorunumu size aktaracak olursam bilgisayarımda en ufak oyun bile oynayamıyorum fps takılmaları ve fanın yüksek hızda çalısması ile anında oyunda takılmalar ve kasılmalar oluyor.Bilgisayarıma format attım driverların hepsini yükledim olmadı w7 attim yine bi etkisi olmadı şuan tekrar w10 kurdum ve hala aynı sorun devam ediyor.Laptopun sistemsel bi sikıntısımı var yoksa yazılımsalmı garantiye göndermelimiyim yoksa benım bilmedigim farklı bir şeyler mi var bu konuda yardımcı olursanız çok müteşekkir olabilirim.İyi forumlar

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Fanin yüksek hızda çalışması İçindeki toz'dan dolayı olabilir. Bu nedenle FPS takilmalari olabilir. Cihazda ısınmalar oluyor mu ?

Son düzenleme:

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi
Isınma oluyor fakat başta oyunu açar açmaz ısınmamasına ragmen yine sorun teşkil ediyor

• Beğen
Tepkiler: TheNightMare.

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz 1 yaşını yeni doldurdu 9 ay sonra falan garantisi bitiyor alındıktan sonra bakım yapılmadı

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Cihaz 1 yaşını yeni doldurdu 9 ay sonra falan garantisi bitiyor alındıktan sonra bakım yapılmadı
Eğer evden dışarıya çok çıkardı iseniz zamanla fanlar tozlanmis olabilir. Termal macunu değiştirin. İç detaylı temizlik yapmayı, deneyin. En sonda Temiz bir Windows 10, kurulumu yapın. :oke:

Son düzenleme:

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim yardımınız için

• Beğen

Üst Alt