Samsung Star Wifi Müzik Çalar Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buucu

Buucu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wifi Müzik Çalar Sorunu
Merhaba öncelikle.
Telefonu alalı 1 hafta kadar oldu.Fakat dün bir sorunla karşılaştım.İlk aldığımızda yoktu.
Benden mi kaynaklanıyor yoksa aynı sorunu yaşayanlar var mı emin değilim.
Müzik çalarda şarkı çalarken şarkıyı durdurduktan sonra tekrar başlatmıyor.
Pause butonuna tıkladğımda butonda bir değişiklik olmuyor hala Play butonu duruyor ama şarkı duruyor.
Tekrar başlamıyor.Ayrıca şarkıyı ileri sardığımda da aynı sorunu yaşıyorum.Şarkı donuyor ama başlatamıyorum.

:bigstar: Yardımcı olursanız sevinirim :bigstar:

bardak.71

bardak.71

Üye
ilk aldığımda bendede oluyordu ama sanırım ilk srm olabilir güncelletince geçiyor

Buucu

Buucu

Üye
    Konu Sahibi
Hımm ben de acaba biri ayarlarıyla oynadı da ben mi bulamıyorum düzeltme yolunu diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim cevap için.:bye2:

One907

One907

Üye
Aynı sorunu bende bazen yaşıyorum telefonu kapayıp açınca düzeliyor..

navti

navti

Üye
bendede eski hafıza kartımdayken oluyodu şarkı dinlerken şarkı donuyor dokunmatik ekran çalışmıyordu pili çıkartıp takınca düzeliyordu hafıza kartını değiştirdim sorun çözüldü yani sorun müzik dosyasındada olabilir

Buucu

Buucu

Üye
    Konu Sahibi
Bataryayı çıkarıp tekrar takınca çözüldü sorun dediğiniz gibi. Şimdilik bir problem yok bakalım. Teşekkür ederim.:evet::ok2:

One907

One907

Üye
Bataryayı çıkarıp tekrar takınca çözüldü sorun dediğiniz gibi. Şimdilik bir problem yok bakalım. Teşekkür ederim.:evet::ok2:

Bataryayı çıkarıp takmana gerek yok telefonu kapatıp açınca da düzeliyor..

spacesyng

spacesyng

Üye
bendede bu sorun var acaba üretimdemi bi sorun var

Buucu

Buucu

Üye
    Konu Sahibi
Bataryayı çıkarıp takmana gerek yok telefonu kapatıp açınca da düzeliyor..
:d:Tamam öyle yapmıştım zaten buraya bataryayı çıkarıp takma yazmışım nasıl olduysa.:blush: Teşekkür ederim.:ok2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...