öncelikle yapmanız gereken her farklı wireless' a girmeye çalıştığında önce ekle (varsa koduni girerek) sonra bu eklediğin wireless ler
1.uygulama ayarları -> tarayıcı profilleri'nde birikecek yine aynı şekilde
2.uyg. ayarları -> medya oynatıcı-> VOD ayarlarında birikecek yine aynı şekilde
3.Uygulamalar ->oyunlar ve daha fazlası->diğer-> bağlantılar ' da birikecek bu üç yerden de gireceğin wireless'i seçersen ve hiç bir dns ile oynamazsan yani (208.67.222.222 vs.) sorunsuz bi şekilde nete girecektir ayrıca bolt veya opera mini de ''bu uygulama ücret gerektirecektir'' falan gibi bir hatayla karşılaşanlar varsa ve wireless ile bağlı olduğunuz halde edge'den girmeye çalışıyorsa tek yapmanız gereken 3. seçeneği uygulamak yani avea/turkcell/vodafone gprs seçeneğinden kurtulmak ve bağlanacağın wireless'i seçmek böylece kontörünüz gitmemiş olur
ben youtube' a girdim fakat videoyu açmaya çalıştığımda telefonumun kendi media oynatıcısya açmayı denedi başaramadı flv media player gibi bir video oynatıcı yüklemeyi düşünüyorum belki sorunumu giderir diye ama tabi bu benim tezim böyle bir video oynatıcının olup olmadığını da bilmiyorum jani javaya uyarlı olanı

bilginize yarar diye paylaştım