samsung star wifi internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

dusselbiri

dusselbiri

Üye
    Konu Sahibi
samsung star wifi internet sorunu
arkadaşlar samsung star wifi telefonum var. internete girebiliyorum ama video izleyemiyorum ne yapmam gerek ?

JeandeLa

JeandeLa

Üye
bolt diye bir web tarayıcısı var youtubeden videoları açabiliyor ama dier sitelerdeki videoları açıyormu bilmiorum

dusselbiri

dusselbiri

Üye
    Konu Sahibi
nasıl nerden indiririm. nasıl kurarım ?

eRDiiL

eRDiiL

Üye
bende bir çözüm bulamadım boltu yükledim ama facedeki videoları açmıyor gene

flash player lazım ama java tabanlı telefonlar için bu mümkün değil sanırsam

KEW RC

KEW RC

Üye
operayı yükleyin ordan izlenebiliyor

barmen2234

Üye
arkadaşlar bende internete giremiyorum bir yardım

karlıdaglar

Üye
arkadaslar işlemciyi ve işletim sistemini deyiştirin

yusufcanusta

Üye
bende de opera var izleyemiyorum nasıl izleyeceğiz arkadaşlar lütfen yardım

SAINT1

SAINT1

Üye
getjar.com'a bakarsan orada uygulamalarda çeşitli mobil siteler var onları yükleyip oralarda youtube tarzı videoları seyredebiliyorsun.

kenbay

Üye
Herkese selamlar..

Samsung star 5233w üzerinde kendi tarayıcısından yotube a giriliyor. Ancak video izlemeye gelindiğinde ekran donuyor. Bu sorunu çözen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyoruz.

Teşekkürler..

MissburcuM

Üye
arkadaslar eger router niz yoksa baglanamazsiniz,yani baglantiyi kuruldu desede internet sayfalarina giremezsiniz..
telefon ağına bağlantı işini router yapıyor. Bu akıllı cihazlar teknik olarak ağlar arsındaki bağlantıları gerçekleştiren cihazlar olarak biliniyor. Görevleri local ağdaki herhangi bir makineye yönlenmiş olan veri paketini toplamak. Eğer bağlantı yoksa router servis sağlayıcı seçip arıyor ve isim-şifre girerek Internet’e bağlantıyı sağlıyor. Daha sonrada veri paketlerini taşıması için servis sağlayıcıya veriyor.

husopa

Üye
öncelikle yapmanız gereken her farklı wireless' a girmeye çalıştığında önce ekle (varsa koduni girerek) sonra bu eklediğin wireless ler
1.uygulama ayarları -> tarayıcı profilleri'nde birikecek yine aynı şekilde
2.uyg. ayarları -> medya oynatıcı-> VOD ayarlarında birikecek yine aynı şekilde
3.Uygulamalar ->oyunlar ve daha fazlası->diğer-> bağlantılar ' da birikecek bu üç yerden de gireceğin wireless'i seçersen ve hiç bir dns ile oynamazsan yani (208.67.222.222 vs.) sorunsuz bi şekilde nete girecektir ayrıca bolt veya opera mini de ''bu uygulama ücret gerektirecektir'' falan gibi bir hatayla karşılaşanlar varsa ve wireless ile bağlı olduğunuz halde edge'den girmeye çalışıyorsa tek yapmanız gereken 3. seçeneği uygulamak yani avea/turkcell/vodafone gprs seçeneğinden kurtulmak ve bağlanacağın wireless'i seçmek böylece kontörünüz gitmemiş olur
ben youtube' a girdim fakat videoyu açmaya çalıştığımda telefonumun kendi media oynatıcısya açmayı denedi başaramadı flv media player gibi bir video oynatıcı yüklemeyi düşünüyorum belki sorunumu giderir diye ama tabi bu benim tezim böyle bir video oynatıcının olup olmadığını da bilmiyorum jani javaya uyarlı olanı :) bilginize yarar diye paylaştım

ahmetmemi

Üye
ya ben nete giremiyorum yardım edebilirmisiniz

Üst Alt