kwnchh
Üye
Hmmm..Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Sağlam olsunda program yüklemesemde olur.. Ayrıca pdf, word,exel de açıyor dimi? Bir sitede açyor diyordu.
Ve telefon hafızasını 8gb a nasıl cıkartabilirim alınca hemen?
e-book özelliği olmadığından ötürü ben pdf formatla epey döküman attım telefona ve sorunsuz şekilde de kullandım bu özelliği ancak bu özellik için başta ekrana alışman gerekmekte (her ne kadar yeterli ebatta olsada dosya metin olunca sağ ve sol hareketlerde oluyor işin içinde) ama word ve excel kullanmadım (gerek olmadığından ötürü) o yüzden bir şey diyemiyorum. Ama gerçekten alacağım ve bana bu özelliklerde lazım dersen word ile excel dosyaları atar denerim bir cihazı bu özellikleri destekleyip desteklemediği konusunda?
Telefon hafızasını 8 GB yapmak istediğini belirtmişsin ancak bu teorik olarakmümkün değil,ama hafıza kartı alarak bunu halledebilirsin (desteklediği boyut 8 GB) Başta sana 2 GB micro SD ile vereceklerdir ama istersen onu bırakıp fiyat farkını ödemek koşulu ile 8 GB'lik memory stick alabilirsin (ben öyle yaptım)

aklına takılan ya da merak ettiğin (denensin istediğin bir şey olursa da) gene buraya yazman yeterli olur,en kısa zamanda cevap vermeye çalışırım