Samsung Star Wifi Hakkında Sorularım.. 1 haftaya kadar alıyorum sorularıma cevap arıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

kwnchh

kwnchh

Üye
Hmmm..Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Sağlam olsunda program yüklemesemde olur.. Ayrıca pdf, word,exel de açıyor dimi? Bir sitede açyor diyordu.
Ve telefon hafızasını 8gb a nasıl cıkartabilirim alınca hemen?

e-book özelliği olmadığından ötürü ben pdf formatla epey döküman attım telefona ve sorunsuz şekilde de kullandım bu özelliği ancak bu özellik için başta ekrana alışman gerekmekte (her ne kadar yeterli ebatta olsada dosya metin olunca sağ ve sol hareketlerde oluyor işin içinde) ama word ve excel kullanmadım (gerek olmadığından ötürü) o yüzden bir şey diyemiyorum. Ama gerçekten alacağım ve bana bu özelliklerde lazım dersen word ile excel dosyaları atar denerim bir cihazı bu özellikleri destekleyip desteklemediği konusunda?

Telefon hafızasını 8 GB yapmak istediğini belirtmişsin ancak bu teorik olarakmümkün değil,ama hafıza kartı alarak bunu halledebilirsin (desteklediği boyut 8 GB) Başta sana 2 GB micro SD ile vereceklerdir ama istersen onu bırakıp fiyat farkını ödemek koşulu ile 8 GB'lik memory stick alabilirsin (ben öyle yaptım) :)

aklına takılan ya da merak ettiğin (denensin istediğin bir şey olursa da) gene buraya yazman yeterli olur,en kısa zamanda cevap vermeye çalışırım :)

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
e-book özelliği olmadığından ötürü ben pdf formatla epey döküman attım telefona ve sorunsuz şekilde de kullandım bu özelliği ancak bu özellik için başta ekrana alışman gerekmekte (her ne kadar yeterli ebatta olsada dosya metin olunca sağ ve sol hareketlerde oluyor işin içinde) ama word ve excel kullanmadım (gerek olmadığından ötürü) o yüzden bir şey diyemiyorum. Ama gerçekten alacağım ve bana bu özelliklerde lazım dersen word ile excel dosyaları atar denerim bir cihazı bu özellikleri destekleyip desteklemediği konusunda?

Telefon hafızasını 8 GB yapmak istediğini belirtmişsin ancak bu teorik olarakmümkün değil,ama hafıza kartı alarak bunu halledebilirsin (desteklediği boyut 8 GB) Başta sana 2 GB micro SD ile vereceklerdir ama istersen onu bırakıp fiyat farkını ödemek koşulu ile 8 GB'lik memory stick alabilirsin (ben öyle yaptım) :)

aklına takılan ya da merak ettiğin (denensin istediğin bir şey olursa da) gene buraya yazman yeterli olur,en kısa zamanda cevap vermeye çalışırım :)

Hmmm.. Çok teşekkür ederim kardeşim :) Telefonu bu hafta sonu almayı düşünüyorum.
Pdf için ekrana alışmak lazım sağ sol yapmak lazım diyorsun ya nasıl oluyor yani normal tam ekran gozukmuyor mu yazılar falan ??
Hmmm bende onu düşünürüm o zaman bi soraıym 8gb a cıkarma fiyatı ne kadar olurmus. uygun gelirse bende senin gibi 8gp alırım hafıza kartını sorun yaşamam :D

Birde son sorum telefonun hızı nasıl ? Ben D900i kullanıom çok yavaş bıktım :)

yuchell89

yuchell89

Üye
arkadaslar 5 hafta önce star wifi modelini aldım ve mukembel daha once nokıa dan baska hiç bir telefon almamıstım.almayı dusunen arkadaslara tavsiye ederim eger müzik mp3 için telefon alcaksanız nokıa 580 da cok ıı sadece bıraz kaba tel ve yaklaşık 100 tl fark var yinede tercih sizin aklınızdakı sorulara umarım yardımcı olmusumdur.her ne alırsan al iyi günlerde kullanmanı dilerim.

hiçkimseye nokia 5800 tavsiye etme ettiğine edeceğine pişman olursun geceleri rahat uyuyamazsın :D ben de paraya kıyıp ondan mı alsam diyordum. neredeyse 10 yere sordum. hepsi de şuanda arızada bir sürü 5800 var servis bekliyorlar bir tane samsung star yok dediler. star wifi tek geçerim:oke:

kwnchh

kwnchh

Üye
Hmmm.. Çok teşekkür ederim kardeşim :) Telefonu bu hafta sonu almayı düşünüyorum.
Pdf için ekrana alışmak lazım sağ sol yapmak lazım diyorsun ya nasıl oluyor yani normal tam ekran gozukmuyor mu yazılar falan ??
Hmmm bende onu düşünürüm o zaman bi soraıym 8gb a cıkarma fiyatı ne kadar olurmus. uygun gelirse bende senin gibi 8gp alırım hafıza kartını sorun yaşamam :D

Birde son sorum telefonun hızı nasıl ? Ben D900i kullanıom çok yavaş bıktım :)

Ekrana oturtursun sayfayı ancak metin epey küçük gözükür (sonuçta sen boyut genişlettikçe ya da küçülttükçe metin içerisindeki karakterlerin puntosu değişecek) Bundan ötürü sağ - sol hareketleri gerekir ama alıştığın taktirde bundan yana sıkıntın olmaz.

Bir kaç kişi cihazın restart (kendi kendine) attığını ya da bazı uygulamalarda takıldığını söylemiş ancak ben bugüne dek bunu pek yaşamadım. Sadece "Fotoğraf Kişileri" kısmında yer yer kare kare atlamalar yaptı geçişte ancak o da epey kişi fotoğraf ile kayıtlı olduğundan ve arama listesinin (yanı sıra mesaj listesinide tuttuğundan) kabarık olduğundan dolayı oldu. Bunlar dışında şehirler arası yolda film izlemişliğim de vardır,mp3 çaların şarjı bittiği vakit kulaklığı takıp müzik dinlemişliğimde vardır,can sıkıntısına sıfatı şekilden şekile sokarak fotoğraf çekmişliğimde vardır ve wi-fi ile nette dolaşarak daha da zorladığım anlar olmuştur (-ki hayvanlamasına downloadlarım da oldu cihaz üzerinden) ama performans ya da kullanımı etkileyecek boyutta bir yavaşlıkla karşı karşıya kalmadım. Bu birazda kullanıcı ile alakalı sanırım?! Sonuçta cihaz multimedia tabanlı değil ya da oyun konsolu değil ve yapabileceği şeyler kısıtlı. Bunları geçtim sabit bir işletim sistemi yok Symbian ya da Windows Mobile olarakisadece Java tabanı kullanıyor diğer bir çok Samsung'da olduğu gibi ama vereceğin paraya göre çok güzel bir cihaz alacaksın ve emin ol sonrasında güzelliği yerini senin için özel olmaya bırakacak.

Maxicep'e Samsung Star ile başladım (yazmaya ve cihazımiçin bir şeyler aramaya) ve bu cihaz için olumlu sözlerim dışında tek kötü kelamda bulunmadım,olumsuz yorum yapanları da yanıldıkları konularda hep uyardım. O yüzden tereddüt etmeden al derim ben sana :)

jajaja123

Üye
500 Ü GEÇTİ MESAJ msj geliyor okuyabiliyorum ama ÇOK FAZLA MESAJ VAR SİLİN DİYOR

1.KATTAKİ KOMŞUMDAN 3. KATTAKİ KOMŞUMA BAĞLANIYORUM DOKUNMATİĞİ GÜZEL

OYUN İÇİN PEK İDEAL DEĞİL DOKUNMATİK
KASILMA YAPIP RESTART FLN ATMADI

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Ekrana oturtursun sayfayı ancak metin epey küçük gözükür (sonuçta sen boyut genişlettikçe ya da küçülttükçe metin içerisindeki karakterlerin puntosu değişecek) Bundan ötürü sağ - sol hareketleri gerekir ama alıştığın taktirde bundan yana sıkıntın olmaz.

Bir kaç kişi cihazın restart (kendi kendine) attığını ya da bazı uygulamalarda takıldığını söylemiş ancak ben bugüne dek bunu pek yaşamadım. Sadece "Fotoğraf Kişileri" kısmında yer yer kare kare atlamalar yaptı geçişte ancak o da epey kişi fotoğraf ile kayıtlı olduğundan ve arama listesinin (yanı sıra mesaj listesinide tuttuğundan) kabarık olduğundan dolayı oldu. Bunlar dışında şehirler arası yolda film izlemişliğim de vardır,mp3 çaların şarjı bittiği vakit kulaklığı takıp müzik dinlemişliğimde vardır,can sıkıntısına sıfatı şekilden şekile sokarak fotoğraf çekmişliğimde vardır ve wi-fi ile nette dolaşarak daha da zorladığım anlar olmuştur (-ki hayvanlamasına downloadlarım da oldu cihaz üzerinden) ama performans ya da kullanımı etkileyecek boyutta bir yavaşlıkla karşı karşıya kalmadım. Bu birazda kullanıcı ile alakalı sanırım?! Sonuçta cihaz multimedia tabanlı değil ya da oyun konsolu değil ve yapabileceği şeyler kısıtlı. Bunları geçtim sabit bir işletim sistemi yok Symbian ya da Windows Mobile olarakisadece Java tabanı kullanıyor diğer bir çok Samsung'da olduğu gibi ama vereceğin paraya göre çok güzel bir cihaz alacaksın ve emin ol sonrasında güzelliği yerini senin için özel olmaya bırakacak.

Maxicep'e Samsung Star ile başladım (yazmaya ve cihazımiçin bir şeyler aramaya) ve bu cihaz için olumlu sözlerim dışında tek kötü kelamda bulunmadım,olumsuz yorum yapanları da yanıldıkları konularda hep uyardım. O yüzden tereddüt etmeden al derim ben sana :)

Kardeşim dün alacaktım telefoncumda kalmadıgı için alamadım. Bana Samsung Lindy önerdi. 90 tl farkla 3g li wifi li lindy de. tek farkı qwerty klavyesi yok. Onu alacagım yarın. Lindy daha iyimiş sanırım onu almayı düşünüyorum. Tüm özellikleri aynı bi 3g farkı falan war işte.. Çok teşekkür ederim yinede :) arkadaş listeme ekledim seni yardımcı olursun bana inş. :)

ahmed51447

Üye
arkadaşlar benimde wifi sorunum var baglanıyor ama internete girmiyor dns yok diyor yardımcı olursanız sevinirim

kwnchh

kwnchh

Üye
Kardeşim dün alacaktım telefoncumda kalmadıgı için alamadım. Bana Samsung Lindy önerdi. 90 tl farkla 3g li wifi li lindy de. tek farkı qwerty klavyesi yok. Onu alacagım yarın. Lindy daha iyimiş sanırım onu almayı düşünüyorum. Tüm özellikleri aynı bi 3g farkı falan war işte.. Çok teşekkür ederim yinede :) arkadaş listeme ekledim seni yardımcı olursun bana inş. :)

yardımcı olabileceğim herhangi bir konu olursa elimden geldiğince yapmaya çalışırım :)

bayce

bayce

Üye
5800 almadığım için çk pişmanım sakın benim gibi bi hata yapma!
5800'ın artılarını sayıyım carl zeiss mercek ve flaş,symbian işletim sistemi,kişiselleştirilme konusunda çok ileri istediğini yükle, kulaklık jakı normal mp3 kulaklığı ile aynı ve telefonla verilen kumandalı kulaklık çok işe yarıyor ve telefonun yanında 4 gb hafıza veriliyor aralarında fiyat farkı çok yüksek deil ben senn yernde olsam 5800 alırdım!

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
arkadaşlar benim samsung e250 telefonum war ama çok kullandm we sıkıldm XD şimdi de samsung star almak istiyorum. bir telefoncuya sordum 379 tl dedi.sizce iyi mi?bu telefonu kullananlara bi kaç sorum olacak:
1)telefonu internrtten inceledim we videolarını izledim.gördüğüm kadarıyla kullanışlı bi telefon ne dersiniz?
2)çok çabuk çiziliyor diyorlar doğru mu?(kılıfsız)
3)sizce dokunmatik alırsam pişman olur muyum?yoksa tuşlu bi telefon mu alsam?am bu telefon çok hoşuma gitti:evet:
4)özelliklerini bildiğim için sormuyorum ama kamerası iyi çekiyor mu?
5)bir de wi-fi lisi ile wi-fi sizi arasında kaç tl war?we aralarındaki farklar ne?
biraz fazla sordum ama.. merak işte naaparsn..:oke:cewaplarınızı(açıklayıcı)bekliyorum.

bayce

bayce

Üye
arkadaşlar benim samsung e250 telefonum war ama çok kullandm we sıkıldm XD şimdi de samsung star almak istiyorum. bir telefoncuya sordum 379 tl dedi.sizce iyi mi?bu telefonu kullananlara bi kaç sorum olacak:
1)telefonu internrtten inceledim we videolarını izledim.gördüğüm kadarıyla kullanışlı bi telefon ne dersiniz?
2)çok çabuk çiziliyor diyorlar doğru mu?(kılıfsız)
3)sizce dokunmatik alırsam pişman olur muyum?yoksa tuşlu bi telefon mu alsam?am bu telefon çok hoşuma gitti:evet:
4)özelliklerini bildiğim için sormuyorum ama kamerası iyi çekiyor mu?
5)bir de wi-fi lisi ile wi-fi sizi arasında kaç tl war?we aralarındaki farklar ne?
biraz fazla sordum ama.. merak işte naaparsn..:oke:cewaplarınızı(açıklayıcı)bekliyorum.

5800 almadığım için çk pişmanım sakın benim gibi bi hata yapma!
5800'ın artılarını sayıyım carl zeiss mercek ve flaş,symbian işletim sistemi,kişiselleştirilme konusunda çok ileri istediğini yükle, kulaklık jakı normal mp3 kulaklığı ile aynı ve telefonla verilen kumandalı kulaklık çok işe yarıyor ve telefonun yanında 4 gb hafıza veriliyor aralarında fiyat farkı çok yüksek deil ben senn yernde olsam 5800 alırdım!

cbill11

Üye
videolar izlemek için converter programlarıyla mp4 formatına çevirmeniz gerekiyor videoları

123utku123

123utku123

Üye
ben kasımdan beri kullanıyorum hiç sorun yaşamdım taki düne kadar internet paketi almıştım ilk 2 gün girdi dün ve bugun soru nçıakrdı girmiyordu wifi dan değil normal şikilde bağlandığıdma sorun veriyordu format attım düzeldi ilk sorunu buydu.tlfnun dokunmatiği 5800 dan kat kat güzel 5800 kullanırken bastırmaktan ekran kırılacak gibi oluyor bana göre tlfnun 2 tane eksisi var 1.si hafıza kartını bataryanın altında olması 2. kulaklık girişi şarj girişi usb girişini tek yerden olması. keşke kulakluk girişi onalrdan ayrı bi şekilde 3.5mm lik giriş olsaydı süper olurdu:aha:

--------------- Ekleme ---------------

HTC Touch 2 ye de bak güzel bi telefon stardan tek eksiği radyosu ama birden fazlada artısı var :oke:
fiyat olar 550 civarı diye hatılıyorum
özelliklerinden sadece star da olmayanları:
*3G
*GPS
*İşlemci:Qualcomm MSM7225
İşlemci: hızı 528 MHz
RAM : 256 MB
ROM: 512 MB (stardan hızlı)
*maksimum harici hafıza kartı boyutu: 16gb
*evrensel kulaklık girişi(3.5mm)
*işletim sistemi: Windows Mobile 6.5 Professional

diğer özellikleri aynı.

aybkhem

Üye
ben alalı 4 gün oluyor ve çok memnununm sorularının cvbını vereyim:
1)Msj hafızası dogru 500 msj alıyor..
2)bağlantıdan kastın sanırım Wifi ve wifide hiçbir sorun yok hatta süper
3)Telefonu aldıgımdan beri birkere yeniden başladı ondada arka planda müzik açıktı wifide nete baglıydım ve msj yazıordum birine öyle res attı. (sanırım bnem suçum )
4)Çabuk bozulmasını bilemem fakat dokunmatiği gerçekten çok güzel insanın sürekli dokunası geliyor

Ek olarakda arkadaşlar çok güzel bir telefon herkese tavsiye ederim fakat benm şuanda yaşadığım tek bir sorun var facebook veya başka bi siteden video izleyemiorum ama izleyen arkadaşlar varda yardımcı olan yok bana yoksa telefn süper heleki bgn birşey keşfettim bunuda yazayım ; Telefonda google map diye bir program war eğer wifi bağlıysa bu program tam bir GPS oluyor sizin konumunuzu gitmek istediğiniz yerleri tarif ediyor ve en güzelide 2 seçenek var 1.si harita olarak gösteriyor birde google eart gibi uydu görüntüsü var bu benim çok ilgimi çekti :)))))

evet aynen katılıyorum çok güzel telefon.. çok memnunum (: wifi gayet kullanışlı (:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
benim kuzende wifi siz olanı var telefonun ekranına bastırınca lcd monitorlerin ekranına bastırır gibi bir iz çıkıyor

krbtk2

Üye
ben alalı 4-5 ay oluyo ve süperrrr teknolojinin gelişmeyeceğini bilsem eskidiğinde aynısının sıfırını yine alırım.. gelen+gönderilen toplam 500 mesaj alıyo müzik çalar video oynatıcı süper tel in iki eksiği var flaş ve 3G.. çok karanlık ortamlarda foto çekemiyosun ama çok azda olsa ışık varsa gece modu sayesinde mükemmel resimler ortaya çıkıyor..wi-fi hiç sorun çıkarmıyor..dokunmatiği de mükemmelllll.. nokis 5800 da kullandım ama star wi-fi kesinlikle onun dokunmatiğinden kat kat iyi... tercih senin..

berslank

Üye
dirty nigga ve Quardian'S arkadaşım.bence mükemmel bir telefon.hiçbir sorunu yok.ben video izleme yöntemini buldum:=).googlea samsung star wifi mozilla firefox yazınca çıkıo.onu indir sonra telefonuna atıp kur.sonra wifiye bağlan yoksa baya para yer.işte ordan girmek istediğin sitenin urlsini gir daha sonra eğer video izliceksen izle.video ekranı biraz küçük ama idare eder.kolay gelsin:)

0qLu$uM

Üye
ya beyle rhafıza kartını nereye takacam :S :hmmm

Üst Alt