Samsung Star Wifi ( acil )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alaraz_boy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wifi ( acil )
İyi günler arkadaşlar gün boyu forumlar gezdim ve benim için en yararlı burası olur diye düşündüm ...

Samsung star wifi kullanıyorum dokunmatiği bi anda çalışmamaya başladı normal açılıyor telefon , ekran geliyor ama pin kodunu falan giremiyom . Diğer yan tuşlar ve arama tuşları çalışıyor ...

sizce ne yapmalıyım ?

--------------- Ekleme ---------------

simdide # tuşuna basıyom 3 tuşu işliyor , 0 a basıyom 2 işliyor ..

bi yardım edebilecek yok mu ?

--------------- Ekleme ---------------

yok mu yardım edebilecek bir arkadaş ?

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Telefonu servise göndermeni tavsiye ederim.. dokunmatiği bozulmuştur büyük ihtimalle ön paneli değiştirirler..

Scofield™

Scofield™

Üye
Telefonu servise göndermeni tavsiye ederim.. dokunmatiği bozulmuştur büyük ihtimalle ön paneli değiştirirler..
arkadaşa katılıyorum aynı durum banada oldu servise verdim panel değişimi yaptılar...:oke:

FurkanKitap

Üye
Su falan kaçtımı içine ?? Servise getir ama firmware falan attıysan boşa götürme servis dışıdır suya kaçırmadıysan kombinasyonu bozulmuştur yada virüs bulaşmıştır bende GT S5233W KULLANIYORUM

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Su falan kaçtımı içine ?? Servise getir ama firmware falan attıysan boşa götürme servis dışıdır suya kaçırmadıysan kombinasyonu bozulmuştur yada virüs bulaşmıştır bende GT S5233W KULLANIYORUM

samsunglar java tabanlı olduğundan virüs bulaşmaz virüslü dosyayıda açmıyor zaten :) ön panel sadece suya düştüğü zaman bozulmaz arkadaşım birde ön panelin çalışmamasıyla firmwarenin ne gibi bir ilgisi olduğunu kavrayamadım.

Bayberk

Üye
samsunglar java tabanlı olduğundan virüs bulaşmaz virüslü dosyayıda açmıyor zaten :) ön panel sadece suya düştüğü zaman bozulmaz arkadaşım birde ön panelin çalışmamasıyla firmwarenin ne gibi bir ilgisi olduğunu kavrayamadım.
Zaten firmware ön paneli bozmuş demiyor.eğer firmware varsa telefonunda,telefonun garanti dışında oluyor.Onu demek istemis.

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Zaten firmware ön paneli bozmuş demiyor.eğer firmware varsa telefonunda,telefonun garanti dışında oluyor.Onu demek istemis.
arkadaşım yazdığımı anlamadın herhalde.. adamın ön paneli bozulmuş ön panelin bozulmasıyla firmwarenin ne gibi bir alakası var.. istediğin firmwareyi yükle servis bunu yapmak zorundadır çünkü firmware yüklemek telefonu garanti dışı bırakır diye bir madde bulunmuyor garanti kağıdında...

alaraz_boy

Üye
    Konu Sahibi
bqn bir telefoncuya qötrdm ve program atılcak gibi bir şey dedi , eqer öle düzelmesse ön paneli değiştirilcekmiş ...

bu arada yardımınız için tşk .

FurkanKitap

Üye

arkadaşım yazdığımı anlamadın herhalde.. adamın ön paneli bozulmuş ön panelin bozulmasıyla firmwarenin ne gibi bir alakası var.. istediğin firmwareyi yükle servis bunu yapmak zorundadır çünkü firmware yüklemek telefonu garanti dışı bırakır diye bir madde bulunmuyor garanti kağıdında...

Sudan laf uydurmasak cok bilmişlik yapmayan olsaydı forum dahada rahat olurdu. Allah akıl dağıtırken sen neredeydin?? Garantiye boşa getirme firmware attıysan dedim. Firmware atılan telefonlar garanti dışı kalır istersen sor. Virüs bulaşmaş dersin ama boşa dersin kendimden biliyorum firmaya verdim aygıtın usb ile bağladınızda medya oynatıcı seçeneğiyle dosya atarsanız virüs bulaşma olasılığı azda olsa vardır dendi.. Sen madem bu kadar çok atıp tutuyosun kahin olsana ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt