samsung star S5233w WiFi Türkiye Orginal Yazılım İsteyen Buraya Gelsin...

Sponsorlu Bağlantılar

nesem3535

Üye
ekran da ownload yazısı kaldı acılmıyor şimdi

muratfs41

Üye
cok saol kardesm ya bnde ıphone firmwre ykledm hc bgnmedm wifi flnda acamadm ck ıı oldu bu ya :D

virus19

virus19

Üye
birde bunun wifisizleri için bulsanız :D of ya mesajlardaki türkçe karakter sorunu çıldırtıyor beni

pcwolf

pcwolf

Üye
Arkadaşlar bu telefonun orijinal son sürüm Türkçe versiyonunun kodu nedir bilen yok mu?

Ben buldum arkadaşlar kodu S5233WJVJF2, verilen site de ama indirmek için ücret gerekiyor sanırım anlamadım tam.
Yardım ederseniz çok sevinirim.

romantizm4

Üye
kardeşim ellerin dert görmesin şu piyasadaki yazılımları deniordm severim böle kurcalamayı elektronigi piyasadaki temalı editlenmiş olanlarda hoş iyi güzeldide msj kısmında i ş harfleri fln desteklemiordu bunu kurdm tamamen orjinal hale döndü eline koluna saglık samanlıkta igne aramak gibi bişi oldu bu şuan sorn yok yarn iyice kurcalicam tekrar teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bide ek olarak eklicem sunun 5233w versiyonunu bulabilirmisin ? en acilinden

tawsann

Üye
yanlız ındıremedım ben bunu ya nasıl ındırcez

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
çıkan sayfada sınırlı kullanıcıya tıkla saniyenin bitmesini bekle indirme linki çıkar tıkla...bu kadar az önce denedim link çalışıyor..

pcwolf

pcwolf

Üye
anysvc sitesi için mi diyorsun? Öyleyse sınırlı kullanıcı dediğin anlamadım da.

mrfingerman

Üye
hocam link nerde ya?

homermusty

Üye
kardeşim kurulum hakkında bilgi verrmsn?
:nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono:

efendisiz13

Üye
kardeş bomba oldu bu ellerinden öperimmmm:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

----------Eklendi @ 22:17:01 ---------- Yazıldı @ 22:08:38 ----------

kardeş ben açmadan bodoslama teşkr ettim ama link açılmıyor

fatih6006

Üye
pakitotiesto83 Slm.. Pardon..bu verdiğiniz Linki baska indirme sunucularına werebilirmisiniz acaba.(rapid,multiupluoad,megaupluad vs..) Ayrıca Bunun Telefon ayarlarının yapıldıgı kodları werirmisiniz...:hmmm

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
Herkese ii geceler. bnm tel samsung s5233w yani star wifi. telime hiç yazılım atmadım, alalı 1 sene oldu. aslında memnunum ama pcye bağlayıp pcden net açınca ya da bluetooth açıkken tel res atıyor kendi kendine. araştırdım, yazılımdanmış. garantisi devam ediyor ama servise vermek istemiyorum. verirsem 1 ayda zor gelir. 1 aya da ztn almanyadan iphone 4 gelecek. sizce bu yazılımı yüklersem sorun düzelir mi? bi de tel garanti dışı kalır mı? hala 1 senesi var çünkü? bnm tele uyan orjinal yazılımı yeni bi siteye yükleyebilir mi lütfen?

power3152

Üye
arkadaslar inmiyor yardım edin telefonu servise yollucam bn .s.s

mrt-06

mrt-06

Üye
widgets yüklenir mi???

seber13

Üye
link ölmüş üstat

gercekdostb

Üye
link ölüü okadar araştırdım bulduklarım hep s5233w yazıo ama s5230e çıkıo hep yüklediğimdede mesaj sorunu çıktı türkçe karakterleri göremiyorum

tuncay05

Üye
b o k var adam akıllı upload sitelerine yüklemeyin su dosyaları. yapıyorsun bi hayır bu kadar insan link istiyor adam akıllı bi siteye upload et herkes faydalansın.

paki96

paki96

Üye
:tşk:

Üst Alt