samsung star S5233w WiFi Türkiye Orginal Yazılım İsteyen Buraya Gelsin...

Sponsorlu Bağlantılar

coemweb

Üye
telefon açılmıyor benimki wifi di ne yapmam lazım ne yapabilirim?

example01

Üye
arkadaşım bn bunu yükleyecem de bunun içinde hem low hemde mid var hangisini yükleyecem acil yardımmmm!!!!!!

ethemelsayed

Üye
eline sağlık telefonum ingilizceydi türkçe menu oldu dışarda 50 lira istiyorlar yanlız benim mesaj bolumundeki dahili telesekreter kayboldu guncellemeyle ılgılı olabılır mı

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bn bunu yükleyecem de bunun içinde hem low hemde mid var hangisini yükleyecem acil yardımmmm!!!!!!

low olanı yükleyeceksin forumda resimli yükleme anlatılmış konulardan bir bak...

--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık telefonum ingilizceydi türkçe menu oldu dışarda 50 lira istiyorlar yanlız benim mesaj bolumundeki dahili telesekreter kayboldu guncellemeyle ılgılı olabılır mı

menü-ayarlar-uygulama ayarları-mesajlar-en altta telesekreter numarası

waselis

Üye
emeği geçen tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim

htchn

Üye
arkadaslar ben telefonuma sımdıye kadar bısey yapmadım bu yazılımı yuklersem ne olur inşallah soru sacma olmadı:D

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben telefonuma sımdıye kadar bısey yapmadım bu yazılımı yuklersem ne olur inşallah soru sacma olmadı:D

telefonuna hiçbirşey yapmadıysan bunu yüklemene gerek yok zaten aynısıdır..temalı veya değişik yazılım atan arkadaşlar bununla orjinale dönsün diye paylaştım...senin ztn orjinal yüklü gerek yok bunu yüklemene..

jr.axion

jr.axion

Üye
emege saygı dimi :D

pls_sdt_21

Üye
Arkadaşlar İyi Geceler... Bu samsung star-wifi telefonumu free shoptan almıştım. menüsü ingilizce, türkçeleştirmek için sizin programları indirdim ama kusura bakmayın hiçbişey anlamadım :) acaba daha detaylı olarak bana anlatıcak olan war mı ? eğer warsa bana bir zahmet anltabilirse sevinirim ve beni bu dertten kurtarırsın şimdiden tşkler...

vedatkızıl

Üye
ya kardes bu nasıl caısıor ındırdım ben bu programı ama dırek telefonamı atayım benım telefon ıngılızce nasıl turkce yapacam turkce yok dıller bolumunde

alayına yalı

alayına yalı

Üye
eyw sağol

ethemelsayed

Üye
merhaba verdiğiz güncellemeyi telefonuma daha önce attım türkçeleştirdim temmuz güncellemesi çıkmış sanırım ama başka sitelere güvenemediğim için buraya sormak istedim temmuz sizde varsa upload edermisiniz , emeğinize sağlık

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
kardeşim çok teşekkürler.. dün siteden bir tane indirdim baya değişikti.yedeklemeyide unuttum :( sonra bunu görünce yükledim sayende telefon ilk günkü gibi oldu.. çok teşekkürler...

FESTWALL

Üye
Elleinize sağlıkkkkkkkkkkkkkk

cellatm

cellatm

Üye
konu hakkında teşekkürler

ahabu

Üye
link de sorun var duzeltırmısınız acıl olarak ?

evo199

Üye
dosttumallah ne muratın varsa verisnnnnn

pcwolf

pcwolf

Üye
Arkadaşlar bu telefon için en son türkçe versiyon ne?

banyoda_ders

Üye
teşekürler

Üst Alt