Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung star S5233 Türkiye Orginal Yazılım İsteyen Buraya Gelsin :)
yandaki kilit tuşuna basılı tut o şekilde girebilirsin..
tolgallo
Üye
slm arkadaşlar samsung star a s523GPMJA1 wersiyonunu yükledim we qelen msjlrda ç ş ı gibi harfler gözükmemeye başladı yardımcı olabilcek birileri warmı
slm arkadaşlar samsung star a s523GPMJA1 wersiyonunu yükledim we qelen msjlrda ç ş ı gibi harfler gözükmemeye başladı yardımcı olabilcek birileri warmı
teli yeni aldım. sürümüne baktığımda : S5230XPJB1 yazıyordu. en yeni sürüm müdür? değilse bile bana en yeni sürümü gönderebilir misiniz? teşekkürler...
bozkur
Üye
hey kardeş harika bir çalışmaa ellerine sağlık
chnkose
Üye
ssssss
barmen_red
Üye
kardeşim emeğine sağlık bende bunu arıyordum yükledim çalışıyor
mevlut_204
Üye
you are stupit
pakitotiesto83
Üye
Konu Sahibi
çıkan sayfada sınırlı kullanıcıya tıkla saniyenin bitmesini bekle indirme linki çıkar tıkla...bu kadar az önce denedim link çalışıyor..
Krofessional
yaww attım bunu telefon açılmadı sadece download açılıo tekrar denedim security faill yazdı açılmıo iste sakın denemeyin!
arda46
Üye
baba süpersin uzun zamandır arıyordum gt s5233a kullanıyorum saolasın--- ama bu ingilizce yazsaydın keşke yüklemezdik
hakan7122
Üye
inşallah olur yeni indiriyorum
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar rsimli anlatım yok mu nasıl yapılıyo ben bilmiyorum