samsung star S5233 Türkiye Orginal Yazılım İsteyen Buraya Gelsin :)

Sponsorlu Bağlantılar

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi

mehmetciraci

Üye
Arkadaşlar 5233 ü bugün aldım konuşma sırasında menüler arasında gezinmek mümkün mü? msj gelse bile bakamadım ben bi yöntemi varsa lütfen cevap versin

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5233 ü bugün aldım konuşma sırasında menüler arasında gezinmek mümkün mü? msj gelse bile bakamadım ben bi yöntemi varsa lütfen cevap versin

yandaki kilit tuşuna basılı tut o şekilde girebilirsin..

tolgallo

Üye
slm arkadaşlar samsung star a s523GPMJA1 wersiyonunu yükledim we qelen msjlrda ç ş ı gibi harfler gözükmemeye başladı yardımcı olabilcek birileri warmı

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar samsung star a s523GPMJA1 wersiyonunu yükledim we qelen msjlrda ç ş ı gibi harfler gözükmemeye başladı yardımcı olabilcek birileri warmı

1. msjdaki yazılımı at sorunun düzelir..

xxrustixx

xxrustixx

Üye
ellerine sağlık dostum

killerbean53

Üye
teli yeni aldım. sürümüne baktığımda : S5230XPJB1 yazıyordu. en yeni sürüm müdür? değilse bile bana en yeni sürümü gönderebilir misiniz? teşekkürler...

bozkur

Üye
hey kardeş harika bir çalışmaa ellerine sağlık

chnkose

Üye
ssssss

barmen_red

barmen_red

Üye
kardeşim emeğine sağlık bende bunu arıyordum yükledim çalışıyor

mevlut_204

mevlut_204

Üye
you are stupit

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
çıkan sayfada sınırlı kullanıcıya tıkla saniyenin bitmesini bekle indirme linki çıkar tıkla...bu kadar az önce denedim link çalışıyor..

Krofessional

yaww attım bunu telefon açılmadı sadece download açılıo tekrar denedim security faill yazdı açılmıo iste sakın denemeyin!

arda46

arda46

Üye
baba süpersin uzun zamandır arıyordum gt s5233a kullanıyorum saolasın--- ama bu ingilizce yazsaydın keşke yüklemezdik

hakan7122

Üye
inşallah olur yeni indiriyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar rsimli anlatım yok mu nasıl yapılıyo ben bilmiyorum

karizma927

karizma927

Üye
teşekkürler sağolasın =)

Üst Alt