samsung star S5233 Türkiye Orginal Yazılım İsteyen Buraya Gelsin :)

Sponsorlu Bağlantılar

gunay45

gunay45

Üye
Bazı oyunların çalışmamasının sebebi oyunların uyumlu olmaması genelde oyunlar 5230 lar ile uyumlu oluyor ama çoğuda 5233lerde çalışıyor birkaç tanesi uyumsuz çıkar oda çok önemli değil..diğer yazılımlardada uyum sorunu oluyor oyunların bazılarını çalıştırmadığı oluyor.ama önemli olan dokunmatik algılaması menu geçiş hızları çok fark ediyor bu yazılımda..

evet usta dokunmatik algısı ve menü geçişleri gercekten hissedilir şekilde arttı . bişey sorucam telefonu ilk aldığım zamanda aynı sorun vardı hala var ama bunun biri sorun olup olmadığı hakkında bilgim yok fotograflara bakarken tam ekran yada küçük ekran fark etmiyo bazen fotolar kendi kendine kayıyo sensörden mi kaynaklanıyo bu bazen gercekten canımı sıkıyo bakmak istediğim bi resime tam bakarken başka bi resime geçiyo direk

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
ekranı oynatıyorsundur sensor algılıyor..resim küçük olduğu zaman bende kayma yapmıyor elimle kaydırıyorum.ekranı yan çewirdiğim zaman telefonu sağa sola eğersen kayma oluyor...

gunay45

gunay45

Üye
anladım yani bi sorun yok sevindim buna sağolasın

Paranoya

Paranoya

Üye
Bazı oyunların çalışmamasının sebebi oyunların uyumlu olmaması genelde oyunlar 5230 lar ile uyumlu oluyor ama çoğuda 5233lerde çalışıyor birkaç tanesi uyumsuz çıkar oda çok önemli değil..diğer yazılımlardada uyum sorunu oluyor oyunların bazılarını çalıştırmadığı oluyor.ama önemli olan dokunmatik algılaması menu geçiş hızları çok fark ediyor bu yazılımda..

olumlu hiçbir artış yok .

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
olumlu hiçbir artış yok .

Begenmediysen yuklemezsin.çogu arkadasa lazımdı bunlar hiç olmazsa garantiden gitmez cihaz bi sorun oldugu zaman.5233 ü bilmem ama 5233wifiyi en iyi sekilde çaliştıran 5233wajvıg7 dir.forumda kullanan herkese sorabilirsin.

enex_enes

enex_enes

Üye
Begenmediysen yuklemezsin.çoğu arkadasa lazımdı bunlar hiç olmazsa garantiden gitmez cihaz bi sorun oldugu zaman.5233 ü bilmem ama 5233wifiyi en iyi şekilde çaliştıran 5233wajvıg7 dir.forumda kullanan herkese sorabilirsin.
şöyle olablir servis olayı olunca orjinali yüklersin sonra gene başka yüklersin :D

haydar1991

Üye
ya benim telefona bunu yüklerken kapandı bi dahada açılmadı bana yardımcı olabilir misiniz ??

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
ya benim telefona bunu yüklerken kapandı bi dahada açılmadı bana yardımcı olabilir misiniz ??

bir şeyde hata yapmışsındır..forumda nasıl yükleneceğini anlatan konular var ordan aynı şekilde yapmaya çalış...

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
yükleyen arkadaşlar nasıl bir sorun varmı?

berke1235

Üye
Hacı ekran acayip bi şekilde soluk neden :D
Lighting ayarını max.yapsamda gene gibi :D

By_Yasir

By_Yasir

Üye
yazılım atmıştım maksat menüde değişiklik olsun diye ama bluetooth ta hata verdi kameram dondu sahte aramayı etkinleştiremedim v.b. hatalar vardı çok tşkrlr yardım için..!!

nehalem28

Üye
valla türkiyeye gelen modellerin ilk sürümü şuan sanırım en güncel orjinal sürüm VIL1 versiyonu ben şuan onu kullanmaktayım gerçekten harika

garali

garali

Üye
üstad yazılımı downloaderla yükledim herşey çalışıyor fakat arama yapmıyor nedendir acaba şebeke görünüyor.daha öncesinde 5230 yüklemiştim ondan sonra başladı bu arama yapmama işi bende senin verdiğin versiyonu tekrar attım fakat yine aynı arama yapmıyor.

Paranoya

Paranoya

Üye
bence bu firmwareyi yüklemeyin güzel bi şey değil . Telefonu ilk aldığımız zamanki firmware yazmış ama öyle değil mesela menüde çiftg sekme yok ve widgetler yüklenmiyor .

nehalem28

Üye
Bu telefonun türkiyeye gelen ilk versiyon sürümü bundan sonraki sürümlere eklendi çift sekme olayı

Paranoya

Paranoya

Üye
hmm anladımşimdi .

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

arau31

Üye
üstadım bana bunun wifili modelinın yazılımı lazım bana bunu bulabılırsen cok sevınırımmm

emrepreston

emrepreston

Üye
arkadaşım hangi siteden buldun acaba ? 5603 için bakıcam da bende :)

Üst Alt