Galaxy Ace 2 i8160 Root, Cwm, Kernel, Rom Kurulum işlemleri

Sponsorlu Bağlantılar

ettu

ettu

Üye
Önce cm12 şimdi ise cm-13 mi daha iyi diyorsun? Sen bi kur da bak bakalım nasıl olacak? Sonra da bana maddeler şeklinde yazarsan memnun olurum.

Alican426

Üye
Önce cm12 şimdi ise cm-13 mi daha iyi diyorsun? Sen bi kur da bak bakalım nasıl olacak? Sonra da bana maddeler şeklinde yazarsan memnun olurum.
cm13 antutudan 26 bin alıyor oc olarak stabil değil ama onu bekliyorum takip ediyorum ama güncelleme yok 2-3 gündür cm12 iyi değil cm11 de kalsan daha iyi cm13 güncelleme gelir gelmez yüklüyeceğim ondan sonra yazarım madde madde

ettu

ettu

Üye
Tamamdır. Ben cm-11'den fazlasıyla memnunum. Kurduğum tüm programlarım tıkır tıkır çalışıyor. Romun birçok özelliğini kullanabiliyorum. 4.1.2 JB'den çok daha iyi. Telefonu hiç kasmıyor. Sadece batarya tüketimi cm-12 yada cm-13'de nasıl onu merak ediyorum. cm-13'e güncelleme gelirse ne gibi artısı olur?

• Beğen
Tepkiler: Alican426

Alican426

Üye
Tamamdır. Ben cm-11'den fazlasıyla memnunum. Kurduğum tüm programlarım tıkır tıkır çalışıyor. Romun birçok özelliğini kullanabiliyorum. 4.1.2 JB'den çok daha iyi. Telefonu hiç kasmıyor. Sadece batarya tüketimi cm-12 yada cm-13'de nasıl onu merak ediyorum. cm-13'e güncelleme gelirse ne gibi artısı olur?
geldi oyun olsun pil olsun her türlü uygulamar arasında geçiş fln stabillikde daha iyi bugün güncellenmiş şimdi yüklüyeceğim ondan sonra yazarım sana nasıl olduğunu

ettu

ettu

Üye
Kullandığım cm-11 romda bir sorunum var. Daha önce hiç farketmemiştim. Sim kartımdaki kişileri göremiyorum. Sim karttan rehbere aktar dediğimde aktarıyor. Ama yeni bir numarayı hem rehbere hemde sim karta aktarmak istediğimde sadece rehber seçeneği geliyor. Sim kart seçeneği yok. Halbuki 4.1.2 JB ile 2.3.6 GB romlarda bu tür sorun yoktu. Forumlarda çözüm bulamadım. Nasıl çözebilirim?

ettu

ettu

Üye
Sanırım bu bölümü kimse okumuyor. Farklı bir çözümle sorunumu hallettim.

Üst Alt