Samsung Star,Corby,Preston,Monte,Lindy için Sorularınız varsa de hadi buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
bi servise götür derim yada format at

hellim3461

Üye
Ya kardeş sana zahmet ama şu internette video izleme işini bi halletsen diyorum he ne dersin ...!

scorpidos

scorpidos

Üye
Internette video izleme işinin nesini halletsin adam :D Bolt ile izleyin ya da DNS ayarları + Opera Mini kullanarak Mobile Video sitelerinden izleyin :D

Benim yeni sorum :
Corby Pro (GT-B5310) için Facebook uygulaması var kendi menüsünde. Bilirsin. O uygulama gerçekten çok güzel, web sayfalarından daha pratik. Fakat ben bildirimleri bulamadım. Daha doğrusu mesajlar bölümünde Gelen Kutusu, Giden Kutusu, Bildirimler ve İstekler diye 4 başlık var fakat ilk 2si doğru çalışırken Bildirimler ve İstekler bölümleri çalışmıyor. Yani benim Facebookta okunmamış 5 yeni bildirim vardı ve sırf denemek için okumadım onları telefondan oraya girdim ve birkaç kere yenileye bastım. Yine de o bildirimleri alamadı ve mesaj yok yazmaya devam etti. İstekler de aynı şekilde. Bu bildirimler sistemini aktif etmenin bir yolu yok mu?

Fena_Velet

Üye
Ben Monte aLdm yeni ama kuLakLıgı Takınca görmüyor neDen ?

Pbs_

Üye
Bir süredir bu siteyi takip ediyorum, çok yardımcı olunduğunu gördüm. Ben de yardım almak istedim.
Maxicep.com - Samsung SGH-E250 eBuddy Hatası
Samsung SGH-E250 model telefonum var. Bilindiği üzere 16 Ağustos'ta Vodafone Messenger kapandı. Haliyle ben de eBuddy Messenger'i yükledim. MSN ve şifremi giriyorum. Sonra 'Giriş' tuşuna basıyorum. 'Soket bilgisi gönderilsin mi?' diyor. Evet dersem program saatlerce 'Oturum Açılıyor' diyor fakat oturum açılmıyor. 'Hayır' dersem 'HTTP bilgisi gönderilsin mi?' diyor. 'Hayır' dersen bağlanmıyor, 'Evet' dersem bağlanıyor. Fakat bağlandıktan sonra 1 dakika geçmeden 'Invalid Session' diyor ve MSN kapanıyor. Tekrar giremiyorum. Programdan çıkıyorum ve tekrar giriyorum, MSN açılıyor, fakat gene aynı hatayı yaşıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
helim scorpidos çok güzel cevap vermiş onu oku
scorpidos konuda verdiğin tüm bilgilendirici cevapların için teşekkürler:oke:
fena_velet bi format atmayı dene telefona olmazsa benle tekrar iletişime geç
pbs konuna cevap verdim

çukurovalı

çukurovalı

Üye
Bende bir GT-S 3650 var ve ses çok düşük yükselmem için yardımcı olurmusunuz

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
*#5239870*# yöntici ayralarına giriyoruz
4 İnternal
Mater bölmüne:*#7092463*# yazın ve onaylaya basın
çıkan menüde 3 test mode giriyoruz
şimdi sırsıyla:
5 Audio
3 SPK Config
4 SPK Wave/MP3
5 SPK MP3
1 SPK MP3 Slop Gain
burda 6 ya basıyoruz ve yenilendikten sonra en altaki yanıp sönen yere basıyoruz buraya 511 yazıcaz (fazlasını yazmayın yoksa cıkmaz) yazdıktan sonra kaydete tıklayıp cıkcaz tamam a basıp menüye geri dönücez şimdi sesin netleşmesi için 2 kere geri tuşuna basıp
3 SPK Cam Effect
1 SPK CamEf Slop Gain
yolunu takip ediyoruz aynı işlemi burdada yapıyoruz
ve tamamen çıkıyoruz ve bitti

"bardak.71"den alıntıdır

cilgincizer

cilgincizer

Üye
telefonu aldığımd kutudan usb kablosu ve cd si çıkmadı?ayrıca kablo alsam işe yarar mı?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
Samsungda hiç öyle bi olaya rastlamamıştım genellikle nokiada usb kablosu bile olmuyor

kabloyu alırsan zaten ya pcden dosya aktarmak ya şarj etmek yada fw atmak için almış olursun telefonunu seviyorsan al derim :D

--------------- Ekleme ---------------

konu için +2500 bekliyorum haydi arkadaşlar:naughty:

harbyemre

Üye
lindy de mesaj yazıyor yolluyorum engellendi diyor nedendir acaba düne kadar yolluodu

pardon '' engelli '' yazıyor tam olarak

Dialga

Üye
mesaj attığın kişiyi engellemiş olabilirsin yada mesaj attığın kişide bi sorun vardır

Dialga

Üye
beyler bi de ben size soru soriyim :D samsung stara android yüklemeye çalışıyorlar peki symbian s60 yüklenebilirmi?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar geri döndüm durmadan sorulara devam :oke:

ozerme

ozerme

Üye
bana da gayet doğal geliyor fakat kendi temasında yan yatırınca yanda çizikler oluşmuyor. Onu nasıl yapıyor onu anlamaya çalışıyorum ben...

widgetlarda resimler var eğer ordan resmi seçip onaylarsan arka plan resmi yapıyor ve klavyeyi açınca yanda karartı olmuyor

arkadaslar samsung star wifi aldımm yanlızz faceden falan video nsl ızyelecegızz bıde msn prg lazımmmm bunları nsl çözeblrzz yardım plsss..

snaptu adında bir program var. onunla facebook a girebilirsin. videoları izleyemesende indirebiliyorsun. tabi bazen çözünürlük desteklemiyor. eBuddy adlı prograamdan da msn e girebilirsin Uygulamaları bu siteden indirebilirsin

240x320 çözünürlükte resimle deneyince dediğim yol olmuyor :( daha büyük çözünürlükte resimle denersen işe yarıyor ama bu seferde resmin üstü altı gidiyor tabi yan çevirince

cellatm

cellatm

Üye
Haha benden bir soru sana
java belleğini 10mb. Yapabilirmiyim yapamazmıyım :d

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
valla haci benim bildigim su ana kadar en fazla 5mb artirilmis onu da emre denemisti

cellatm

cellatm

Üye
YOK YOK YANLIŞ HATIRLIYORSUN BEN O 5MB UGRUNA TELİ YAKIYORDUM BEN DENEMİŞTİM :d

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
he sendin dimi o :d: