Samsung Star Alanlar Mağdurmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

didyou

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Alanlar Mağdurmu?
1 seneyi geçkin Samsung Star kullanıyorum arkadaşlar ama artık bıktım.Ne bi içerik bulabiliyoruz ne düzgün bi firmware.Hareket sensörü var ama lafta daha bi araba yarışı bulamadım aldığımdan beri.Mesaj geliyor hattımı başka telefona takınca farkediyorum.Mp3 dinlerken kasıyor.Menülerde bi efekt yok dümdüz giriyor çıkıyor.Artık bıktım satacam telefonu bidaha da samsung alırsam 2 olsun.Nokia almadıma pişmanım bugüne kadar hep nokia kullandım bikere samsung alayım dedim almaz olaydım.Samsung un verdiği destek 0.5800 a bile kaç tane update yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: must20 ve club1520

club1520

club1520

Üye
bende 7 aydır kullanıyorum bende sıkıldım dediğin gibi ne bi güncelleme ne bir uygulama sıkıntı hepsi birdaha samsung almamm sadece tasarım olarak güzel yemişim tasarımını :D

didyou

Üye
    Konu Sahibi
Yemin ediyorm 5800 almadıma bin pişmanım.Yeni v51 güncelleme çıktı telefon manyak olmuş.Bana hep derlerdi Samsung kullanılmaz diyede inanmazdım.

Antisentimental

Antisentimental

Üye
Ben de samsung star kullanıcısıyım ancak mesaj sorunu bende olmuyor . Menülerde efekt konusu biraz saçma olmuş aslına bakarsanız . Telefon alıyorsunuz sonuçta oyuncak değil . Araba yarışı ben de bulamadım ama sitede Star için birçok uygulama mevcut , sadece biraz araştırmaya yeltenmek gerekiyor .

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

error94

Üye
ilk başta wireless sensör dokunmatik var diye aldım ve gerçekten çok memnundum işimede yarıyodu özellikle wireless ki hala yarıyo ama telefon sıktı artık hep aynı tema 2 tane vermişler bi kırmızı bi yeşil ve samsung firmwarelarla hiç ilgilenmiyor Nokia 5800'ın bir sürü update'i geldi keşke 70-80 tl daha basıp 5800 XM alsaydım ama genede kötü bir telefon değil

didyou

Üye
    Konu Sahibi
Ben de samsung star kullanıcısıyım ancak mesaj sorunu bende olmuyor . Menülerde efekt konusu biraz saçma olmuş aslına bakarsanız . Telefon alıyorsunuz sonuçta oyuncak değil . Araba yarışı ben de bulamadım ama sitede Star için birçok uygulama mevcut , sadece biraz araştırmaya yeltenmek gerekiyor .

Efekt konusunun neresi saçma kardeşim insan telefonu kullanırken azcık keyif alması gerek.Menülere şöyle 1 2 geçiş efekti felan olsa fenamı olur azcık görsellik olsa.Koskoca firma bi tema konusunu bile yapamıyor bide tema diye kırmızı yeşil vermişler.5800 V51 güncellemesinde menülere yeni efektler gelmiş neden starada bi firmware çıkarıp böyle bişey yapmıyorlar.

ungood20

ungood20

Üye
eskiden uygulamaya bakılmıyordu..
en azından 5800 alın en iyisi dokunöatikleri aynı zaten de stalusla kullanırsınız.

kivana

kivana

Üye
1 seneyi geçkin Samsung Star kullanıyorum arkadaşlar ama artık bıktım.Ne bi içerik bulabiliyoruz ne düzgün bi firmware.Hareket sensörü var ama lafta daha bi araba yarışı bulamadım aldığımdan beri.Mesaj geliyor hattımı başka telefona takınca farkediyorum.Mp3 dinlerken kasıyor.Menülerde bi efekt yok dümdüz giriyor çıkıyor.Artık bıktım satacam telefonu bidaha da samsung alırsam 2 olsun.Nokia almadıma pişmanım bugüne kadar hep nokia kullandım bikere samsung alayım dedim almaz olaydım.Samsung un verdiği destek 0.5800 a bile kaç tane update yayınlandı.

şimdik doğru düzgün içerik, araba yarışı firmware felan bulamadığımız doğru amma ... msj gelmesinde , mp3 dinlemede felan bi sorun yok açıkçası ... ayrıca ablamın telefonu 5800 ... samsung starda efekt yok ise 5800 da hiç yok diyebilirim :D 5800 hem kaba bi telefon hemde efekt olayı sıfır ... kullanışı da kötü ... takoz gibi telefon en azından star estetik ... ha update felan açısından hakkını yemim symbian işletim sistemine sahip 5800 da bin basar ama 3. ayında ablamın telefonunun tuşarı da bozulmadı değil :D ben açıkçası 5800 ı da bizzat gördüğümden pişman olmadım star aldığıma ... eh bu paraya bu telefon fazla bile ... bi de operanın yeni sürümü geldi mi giremediğim de site kalmicak :)

davutcankrks5

Üye
bnde pişmanım 5800 almadııma adamlar hiç multimedya koymamışlar telefona gps yok 3g yok flash yok tema yok firmware güncellemsi yok flaşı yok 70 tl verip almadım 5800 ı ya üff kalın diye almadım bide denememiştim araba yarışnn olduunu bilseydim 100 de 100 alırdım

didyou

Üye
    Konu Sahibi
şimdik doğru düzgün içerik, araba yarışı firmware felan bulamadığımız doğru amma ... msj gelmesinde , mp3 dinlemede felan bi sorun yok açıkçası ... ayrıca ablamın telefonu 5800 ... samsung starda efekt yok ise 5800 da hiç yok diyebilirim :D 5800 hem kaba bi telefon hemde efekt olayı sıfır ... kullanışı da kötü ... takoz gibi telefon en azından star estetik ... ha update felan açısından hakkını yemim symbian işletim sistemine sahip 5800 da bin basar ama 3. ayında ablamın telefonunun tuşarı da bozulmadı değil :D ben açıkçası 5800 ı da bizzat gördüğümden pişman olmadım star aldığıma ... eh bu paraya bu telefon fazla bile ... bi de operanın yeni sürümü geldi mi giremediğim de site kalmicak :)

V51 güncellemesine bi bakmanı tavsiye ederim.Ben telefonu servisede yolladım firmware güncelletmek için belki sorunlar düzelir diye ama düzelmedi.Hattımı başka telefona takıyorum okunmamış mesajlarım olduğunu farkediyorum.Mp3 çalarken menüde gezinmek işkence kasıyor.İnsan bari bi sürüm çıkartır koskoca firma bu kadarmı habersiz telefonundan bide en çok satanlar listesinde.Sonuç Samsung destek açısından 0 !

besstee

besstee

Üye
Bence qayet qüzel bir telefon yaklaşık bir seneden beri kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım..Kulanışlı.. Ama kullanıştan kullanışa fark vaR tabii .. kişiye qöre

--------------- Ekleme ---------------

Bence qayet qüzel bir telefon yaklaşık bir seneden beri kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım..Kulanışlı.. Ama kullanıştan kullanışa fark vaR tabii .. kişiye qöre deişebliR..

Davulbaz

Davulbaz

Üye

hay ağzını yiyim:ehe

besstee

besstee

Üye
nLdu ki iyi bişi söyLedm qaLiba :)

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
didyou abarttikca abartiyor 5800 bin basar diyorsun da samsunga neden firmware guncellemesi yapmiyolar diyosun arkdasim git samsunga kendin sor ha bide foruma bi bak bakalim maxistar gelistiricileri diye bi grup varmi o gruptakilerin hepsinin kendi yaptiklari fwler var madem sikayetcisin bu durumdan o zaman sen de biseyler yap da gorelim

bozic

Üye
konuyu açan arkadaşım bir kısımda haklı olabilirsin tabi samsungun biraz daha destek vermesi gerekirdi.başka biri diyoki telde 3g yok gps yok vs e be kardeşim sen bu telefonu alırken özelliklerişne bakmadınmı gidip darty meda markt teknosa gibi yerlerde incelemedinmi...o zaman samsung un suşlu ne.adamlar tel yapıoyr almak zorunda değilsin ki..ben samsung wave aldım ama almadan önce yaklaşık 15 gün araştırdım başka bür forum da 100 sayfalık konuyu okudum burda da keza bütün wave konularını okudum gittim darty de media markt da baktım beğendim aldım.biraz da çuvaldızı kendinize batırın...

didyou

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben telefonu alırken özelliklerini neyin ne olduğunu bilerek aldım ama bazı şeyleri bu telefonda gördüm.Hem bu yazdıklarım sadece benım başıma gelmiyorki.Hattımı çıkarıp başka telefona takıyorum gelen mesajların olduğunu farkediyorum ama starda görükmüyor.Mp3 dinlerken menülerde gezmek işkence oluyor.Ve Samsung'un hiç destek vermemesi beni sinir ediyor.Bu dediğim sorunlardan diğer forumlarda çoğu kişi müzdarip.Benim istediğim öyle görünüş açısından oynanmış frimware ler değil orjinal ama sorunlardan arınmış frimware istiyorum.Hem önceki telefonum 6300 onda bile ram im %83 ü boşken Star'da %45 anca boş ram de çok kullanıyor telefon.Ayrıca bu sorunları Telpa'yada bildirdim gönderin halledelim diyorlar elimde başka telefon yok.Ayrıca 5800 ile karşılaştırmam sadece bi örnekti 5800 hayranıda değilim.Hem bende takip ettim telefonu 1 ay ama kimse bahsetmemişti sorunlardan.

yusufcanusta

Üye
arkadaşların yorumlarına katılıyorum.Samsung Star boş bir telefon hiç bir yazılım desteği yok tema bile yüklenemiyor.Java programları işe yaramaz.İnternetten radyo bile dinleyemiyorum.Sırf wi-fi olduğu için aldım hata etmişim.Telefon almadan önce araştırmak gerek şişirme yorumları değil gerçek kullanıcı yorumlarını okumak gerek.Bu telefonu aldığım için çooooooook pişmanım.Samsung'un desteği 0 samsungmobile sitesinde bile aptalca videoları para ile satmaya çalışıyorlar.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
yusufcan sen bu telefonu iPhone mu sandın ki samsung app store gibi bi store açsın :d:
büyük markalar sadece en merakla beklenen telefonlarına özel storelar açar mesela nokianın özel ovi store var bunu hangi telefondan sonra açtı 5800 xm apple iphoneuna açtı samsung açmadı diyonuz da neden buna karşılık bişeyler yapmıyonuz :off:

didyou

Üye
    Konu Sahibi
yusufcan sen bu telefonu iPhone mu sandın ki samsung app store gibi bi store açsın :d:
büyük markalar sadece en merakla beklenen telefonlarına özel storelar açar mesela nokianın özel ovi store var bunu hangi telefondan sonra açtı 5800 xm apple iphoneuna açtı samsung açmadı diyonuz da neden buna karşılık bişeyler yapmıyonuz :off:

Biz Star'a store açsınlar demiyoruzki zaten böyle bi beklentimizde yok.Ama en azından bazı hataları gidersinler,bi kaç ek özellik daha sunsunlar.Aldığım günden beri resmi olarak hiçbir destek göremedim Samsung'dan.Nokia'dan bıktığım için almıştım ama hata etmişim bidahaki telefonum ya İphone yada Htc olacak.

borakazim

borakazim

Üye
ben telefonumdan memnunum. Ne didyou'nun problemi olan mesaj sorunu yada müzik çalarken menüdeki işkence bnde olmuyor:D4 gblik hafıza kartı var içinde neredeyse hepsi dolu temaya gelince benim için temanın bi önemi yok zaten yeşil rengi seviorm :D Firmwareleri henüz denemedim telin garanti süresi bitsin denicem ama :D işimei görüyo bu telefon lkısaca bnde 5800 la star arasında kalmıştım 5800 herkesin elinde olduğu için star aldım bi farkım olsun dimi? :D telefonumdan memnunum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt